Audi Q1, den første af de Qlase

Audi Q1, den første af de Qlase

Audi vil øge deres offensive Q par med upublicerede trosretninger, sporty varianter af den aktuelle Q3, Q5 og Q7 rækkevidde. Men tidligere, i byerne terræn, vi vil se en hidtil uset Q1.

Audi Q1 og den anden Q kommer

Audi Q1 og den anden Q kommer

Audi Q1 og den anden Q kommer

Audi Q1 og den anden Q kommer

mange biler, som SUV. Audi allerede annonceret sit sortiment vil vokse herfra 2020 til tilbud 60 SUV mellem modeller og versioner. Bestemt, SUV De har meget vægt på Audi, Det er en variant i etablerede segmenter. Nylige salon begreber præsenteret af Audi endda de forudser en SUV variant af TT sport, men det vil være en anden uden fortilfælde Q1 der bærer, først i 2016, den Q filosofi på gaden i urbanita format.

I løbet af disse års succes og spredning SUV, de mindre modeller har også dykket ned på markedet. generalist producenter Nissan og hovedet Juke har gjort god brug af slæbebåd og mellem premium producenter, kun BMW mærkevarer mini og Countryman har indtastet kampen.

men Audi Han arbejder allerede på, hvad der vil være den version SUV den A1. Understøttet på en forkortet variant kompakt platform MQB, længde fastsættes til 4.15 meter (A1 Sportback 3.97 meter), inden halvdelen af ​​sådan urban SUV. Brugen af ​​denne platform vil give tekniske løsninger har set i A3, med mekaniske dele og udstyr endnu mere moderne end i Q3, en del af en tidligere generation.

Uanset hvor dynamisk giver SUV, beboelighed er også et argument for sådanne biler. den Q1 vil tilbyde større familie og tourer hensyn til kapacitet A1 af 3 og 5 dørs. Mekanisk forsyning vil tilpasse sig til de særlige kendetegn ved Q1. begge benzin og diesel, minimum vil blive etableret 100 hk. på blokke 1,6 TDI og 1,4 TSI Hele serien er artikuleret. Over en SQ1 også repræsentere sportsånd der afkald sådanne køretøjer. den firehjulstræk heller ikke er langt mindre nøglen til succes SUV, men at være en konceptbil med iboende egenskaber til kørsel på ujævnt terræn, kunne ikke gå glip af en Audi.

Den anden Q

Audi allerede har perfekt struktureret sin fremtidige rækkevidde Q. Den første nyhed, vi allerede kender: den andengenerations Q7 kommer senere på året. Han understreger, frem for alt, at spare vægt, for at gå videre eksponentielt i effektivitet. Det spiller næste år fornyelse den Q5. I hele denne 2015 skal vi se nogle begrebet levende, der tyder på den endelige model. Smid ikke en variant coupé. På det tidspunkt mente man at kalde Q4, et navn registreret af alfa Romeo og i sidste ende ikke ville have givet efter for Audi retten til at bruge det. 2017 Det vil være en produktiv år Q i Audi. Det forventes andengenerations Q3, model i øjeblikket fremstillet i Spanien. Vi vil også se to tidligere udgivne modeller arroparían under og over Q7. en Q6 Det ville være en variant mere sport, rival til BMW X6 og den nye Mercedes GLE Coupe. Og op kommer en Q8 til rival SUV grander markedet. Det vil også være den model, valgt af Audi til første elektriske model af høj autonomi: Ifølge rygtemøllen ville 500 km. Hvis ingen overbevise dig, i 2018 vi ser den Q mest sportslige af alle, QTT. Som sine initialer indikerer, ville det være en variant udviklet sig fra TT, så dynamisk design ville gøre ham SUV spektakulære.

Adblock
detector