Nissan Qashqai: halogen forlygter forlygterne førte

Nissan Qashqai: halogen forlygter forlygterne førte

Vi testede to teknologier fyrtårne ​​i Nissan Qashqai, den kompakte SUV salg: LED versus halogen sammenligne dem. Vi har set lyset.

LED-forlygter med halogen forlygter i Nissan Qashqai

LED-forlygter med halogen forlygter i Nissan Qashqai

LED-forlygter med halogen forlygter i Nissan Qashqai

LED-forlygter med halogen forlygter i Nissan Qashqai

Alle er opstået os tvivl om mere interessante LED-forlygter i forhold til halogen klassikere, og hvis det er værd at ekstra investering repræsenterer over traditionel fyr. I dette tilfælde ville investeringen for at få adgang til denne type belysning ikke være lige for hende, men i Nissan Qashqai falder inden for et pakke udstyr og specifikt den mest komplette for denne model, Tekna Premium slut.

Først skal vi præcisere, at konklusioner Denne sammenligning mellem LED og halogen forlygter er enerepræsentant i denne bestemte model og for denne generation Nissan Qashqai. Teknologien af ​​LED-forlygter er stadig meget nyt, så der er en konstant udvikling og forskellige niveauer af teknisk kompleksitet at gøre hver forlygte er en anden sag, således at variationer kan være enorme.

Sammenligning af LED-forlygter (blå bil) og halogener (hvid bil) i Nissan Qashqai

For at udføre testen, vi har arrangeret to enheder af Qashqai, den ene med halogen forlygter og andet udstyr med forlygter LED Bi Nissan kalder. I det første tilfælde er det to Optisk med halogen pære, for ekstern stråle og indre for lange lys. Det samme arrangement anvendes til forlygterne LED Bi med passiv udseende meget lig, men med forskellige objektiver til eksklusive ledes. På området for LED-forlygter finder vi forskellige niveauer af kompleksitet, men i tilfældet med denne fyr er en forholdsvis simpel fyrtårn, hvor will be led forbliver fast og ikke varierer med hastigheden, eller ændring i svagt lys lang.

Ingen af ​​dem er perfekt, fordi hver har sine fordele og ulemper. Og sagen er, at med lav bjælker, Hvis det ikke var for den radikale nedskæring, der opstår på kanten af ​​området belyst, der giver følelsen af ​​at bære lav lys, will be led ville klart være den bedste. Så hvis vi ser på det helt klarhed, og inden for belysning af korte, de højere will be led er derfor lys, for at tilbyde større strålebredde, og en bitlinie ved enderne af det belyste område. Men hvis vi ser på stress der producerer følelsen af, at efter hvor lette ender, der er absolut mørke, noget ville ændre denne vurdering.

Efter vores mening er det en situation, der ikke kan kompensere, hvis du rejser ofte om natten, og vi er nødt til at flytte en masse tid med korte lys, Men opfattelsen er tabt, hvis månen er fuld, eller hvis biler er foran, der dæmper lys-mørke kontrast. Denne situation kan se godt i Videoer vi indspillede i forsøg, hvor vi passerede biler foran eller intet lys i det rum, hvor kontrasten af ​​hvidt lys fortyndes med sort asfalt. Øvrigt i optagelsen af ​​lygter på motorvejen, når køretøjet er standset i totalt mørke, er radikalet strømafbrydelse i LED forlygte observeret. Denne situation er, at vi for eksempel kan give på en motorvej eller motorvej, da vi tog nærlyset at undgå at blænde den modkørende køretøj hoved, og vi ser frem til at passere bilen, til hurtigt at vende strålen og for at se, hvad der ligger forude.

Sammenligning af LED-forlygter og halogener i Qashqai

En anden ting anderledes og tydeligt overbevisende, er det bedste egenskaber fra will be led for fjernlys. den større rækkevidde, lysstyrke og klarhed, sammen med en videre stråle især i det område, suppleret med svagt lys, giver en klar fordel at se bedre marginer og i nærheden af ​​vejen, og bedre genkende tegn, og reflekterende af bunden af ​​bjælken.

Bortset fra dette, Qashqai tilbyder også en meget interessant mulighed til rådighed i efterbehandling ‘360’, hvilke den er automatisk aktivering stråle til korte eller omvendt. Det er den mulighed, der har overbevist os om, og for os den mest tilrådeligt bestemt ingen, som altid, uden vores indgriben, vil vi tilbyde maksimal belysning vej. Sikke en skam, at Nissan ikke kombinere denne mulighed med LED forlygter Bi.

Adblock
detector