Volkswagen Golf GTI Clubsport, ren tradisjon

Volkswagen Golf GTI Clubsport, ren tradisjon

Volkswagen Golf GTI nærmer seg 40 år av livet, og dette er hans femte spesiell jubileumsversjon, den kraftigste forhjulsdrift Golf.

Volkswagen Golf GTI Clubsport, front-wheel drive Golf sterkere

Volkswagen Golf GTI Clubsport, front-wheel drive Golf sterkere

Volkswagen Golf GTI Clubsport, front-wheel drive Golf sterkere

Volkswagen Golf GTI Clubsport, front-wheel drive Golf sterkere

Det var ikke før 2016, da Volkswagen Golf GTI møter karantene, å ha dette interessant utvikling bestselger VW, kanskje en av de siste mekaniske utviklinger av syvende generasjon. Volkswagen Golf GTI Clubsport skuffer ikke på den vanlige banen tilbudet ‘mer’ enn standard GTI, med strøm som gir 220 og 230 hk. For eksempel GTI Edition 35, 2011 hevet maksimal effekt på 210-235 hk. vel, Volkswagen Golf GTI 265 hk Clubsport kunn ‘Permanent’ maksimal effekt, men sin ‘boost’ -funksjon gjør når du gulvet gasspedalen, dette tallet økt til 290 hk i ca 10 sekunder, å raskt kunne gi noen uvanlige funksjoner i en forhjulsdrift. Og noe lignende skjer med det maksimale dreiemoment, stiger 35,7 til 38,8 mkg.

Volkswagen Golf GTI Clubsport Golf er ikke den mest nytte i markedet, fordi den dyre Volkswagen Golf R 4Motion firehjulsdrift øker den maksimale strøm til 300 hk, takket være den forbedrede adhesjon, lav offisiell akselerasjon 0-100 5 sekunder, i den versjonen med automatisk DSG. Men ja det er mellom tohjulsdrift, noe som bidrar til en oppbud av versjoner Volkswagen Golf meget glinsende ytelsen der kan også omfatte Volkswagen Golf GTD 184 hk (7,2 sekunder i 0-100) og fra deretter hybrid Volkswagen Golf GTE som nummer 204 hk mellom termisk og elektrisk drift.

Basert på den GTI Ytelse (230 HK), er lik den Clubsport ham i den spesifikke dimensjonering av den kraftige bremseskiver (340 mm foran og 310 bak), og også omfatter en mekanisk låsing forskjell, men i dette tilfellet det hydrauliske låse styring slik at glidning mellom 0 og 100 prosent, er spesielt gitt økt kraft tilgjengelig. overføring, de samme endringer, manuell eller automatisk blir brukt, er den normale GTI, ganske nære relasjoner med hverandre, men med en lang rull sjette giret slik at den lave motor snur på juridiske hastigheter. Den bakkeklaringen av legemet, 15 mm mindre enn normal golf, er også identisk med den andre GTI, men ikke de hjuloppheng, spesielt styrt demping. Preget av en fremtredende bakre spoiler på taket og dør møtet, Volkswagen Golf GTI Clubsport er også karakteristisk i sin nese, hvor en bestemt aerodynamiske støtfangere bestemmer en høyere vertikal skyvekraft. Ved begge ender av spoiler, luftkanaler par rette dette mot hjulet passerer, men undertrykke turbulens. Det er ikke bare kosmetiske detaljer, da effekten av større ‘crush’ på asfalt bestemmer et grep og når løpehjul 19′, en nedre kilevinkel på hjulene i svinger, som tilsvarer rattbevegelser.

Tiltrekningen av sine kropps 3/5 dører, legger Volkswagen Golf GTI Clubsport Interiør med masse utstyr og luksuriøse presentasjon. Rattet, avflatet ved bunnen, er pakket stokk til; og Alcantara bøtte seter og klut (kan være helt hud) er svært komfortabel og sikker mens helt i svinger.

Som en estetisk detalj som er et nikk til den opprinnelige GTI 1976, flankene av kroppen bærer en nedre trimme i svart, i dette tilfellet etiketten Clubsport. Bilen bærer også egne dekk: standarden er 18 “(med dekk 225 / 40-18) og smidd, den sistnevnte detaljer som lagrer 3,5 kg på hvert dekk. Eventuelt kan det smidde hjul 19 “men med større bredde enn den GTI Ytelse (8″ i stedet for 7,5”), og dekk av 235 / 35-19 i stedet for 225 / 35-19.

Volkswagen Golf GTI atferd Clubsport

Alt dette er i teorien når du kjører Volkswagen Golf GTI Clubsport, spesielt hvis dette skjer i kretsen og ruller fort, slik det skjedde i denne touchdown holdt på den portugisiske orden på Portimao i Algarve. Gitt den relative avstanden til markedsføring, det var tilgjengelig kun tre enheter, en med den effektive DSG automatgir, og alle er utstyrt med valgfrie hjul 19″. Å si at effektiviteten av bilen, dens utrolig smidighet for å angi kurver og utrettelige bremser langt oppveier sjåføren (minst hvem denne signaturen) er et understatement. Åpenbart har VW chassis og transmisjons teknikere vært med sine innslag, til utfordringen med de nye funksjonene. Men i noen ekstra runder i Portimao tempo enn veien og bruke de lengste marsjene, Volkswagen Golf GTI kraftig Clubsport viste også at det er mulig å behandle, og med en betydelig grad av komfort; en slags rase bil hvor du kan ta med familien. VW har ikke annonsert pris, men tallet sannsynligvis vil være rundt 37 000 euro når den kommer i utstillingslokaler i 2016.

Tekniske data Volkswagen Golf GTI Clubsport

Motor / girkasse

Type: 4-sylindret, 1984 cm3, direkte injeksjon og turbolading

Utbytte: 265 hk (290 hk boost) ved 5350 rpm. Maks. 35,7 (38,8 boost) 1.700 mkg

Transmisjon: Forhjulsdrift. Manuell overføring 6V / 6V automatisk DSG

ramme

Body: 3 eller 5 dører

Dekk: 225 / 40-18. Valgfritt 235 / 35-19

Vekt: 1375 / 1,395 kg

funksjoner

Vel. Maksimum: 250 km / t

Acel. 0-100 5,9 s.

Forbruk: 7.0 / 6.9 l / 100 km

Utslipp: 162/159 g / km CO2

Adblock
detector