Sammenligning: Citroen C3 1.2 VTI mod Lancia Ypsilon 1.2

Sammenligning: Citroen C3 1.2 VTI mod Lancia Ypsilon 1.2

Der er modeller for deres specifikke æstetiske og sin egen definition præsentation eller søger mere visuel nydelse og bruge praktiske egen. Både Lancia Ypsilon og Citroen C3 indtaste fuldt ud i denne kategori.

Sammenligning: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Sammenligning: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Sammenligning: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

Sammenligning: Citroën C3 versus Lancia Ypsilon

For en god del af bilkøbere, afrundede former er fortsat en af ​​de mest eftertragtede, opholder sig væk fra, hvad mode er angivet. Vores to hovedpersoner gør dem gode galla, plus en meget specifik præsentation for elskere af forskellige aspekter og essenser, som afspejles for eksempel instrumentbrættet i Ypsilon Elephantine eller detaljer såsom kabinen perfumer stillet for føreren af ​​Citroen C3.

En smag

velbefindende er en af ​​de vigtigste lokaler, der er blevet foreslået at tilfredsstille tid drivere på disse modeller. Utvivlsomt, den Lancia er langt mere slående, og fra det øjeblik du nærmer dig det med kofangere malet i samme farve af kroppen og dens seværdigheder hjulkapsler, der simulerer perfekt alufælge ikke-eksisterende. Efter åbning af døren, glæder os god smag og en usædvanlig klasse i materialerne og slutte på en model pris 11.000 euro. Den kørestilling koncentreret sin kontrol på midterkonsollen, der kulminerede i sin top af et dashboard, der ikke forstyrrer i den ideelle placering af rattet, uanset vores foretrukne kørestilling. Det er rigtigt, at man kun har højdejustering, men definitionen af ​​de vigtigste kontroller tillader opnå en god kørestilling.

Lancia Ypsilon sæder har et blødt temmelig fast, især hvis man tager i betragtning, at der i mange tilfælde vil folk være lys, for det meste dem, der drages på dem. Fornemmelsen af ​​kontrollerne er god, fremhæver sin originalitet dobbelt elektrisk servostyring bistand, hvilket gør det en fjer ved at trykke på tasten By. Den gearskifte er også mere behageligt og glattere end i Citroën C3, som Lancia køre dette er uhyre tilfredsstillende.

Citroen C3 på udkig efter andre attraktioner og den første øjekast er, er dens store glaseret overflade som en mulighed med en forrude kan maksimeres nåede næsten halvdelen af ​​taget. Bestemt, er det interessant i det nordlige klima, men i vores land, hvor solen skinner, selv om vinteren-altid brille-, er det ikke så. Endelig en mulighed, der vil tilfredsstille efter smag. Sidder bag rattet, Det opnås i C3 kørestilling bedre end Ypsilon, dels på grund af muligheden for at justere rattet i to planer, men dette er mere besværligt og retning er noget mindre hurtigt, så for at specifik kunde gruppe dannet af hundyr, bør være mere behageligt at håndtere Ypsilon. dog forsæderne synes bedre i denne C3, med en mere indbydende men ikke så prangende luftigt.

Leaping tilbage, den store forskel, ikke mindre end ti centimeter fundet i bredden dimension af bagsæderne. Hvis du allerede Citroen C3 synes næppe acceptabelt som fem sæder, Lancia Ypsilon er uden tvivl en rigtig fire-personers. I virkeligheden er det, hvor naturligt tilbyde, med en option, uden omkostninger, den teoretiske mulighed for tre pladser på bagsædet. Og bagagerummet, hvad? Tja, i biler er bestemt frem for alt en borger eller korte ture bruge, det har en mindre kritisk, end hvis de var til at rejse mere specifikke modeller. Og dog ikke af meget, Citroen C3 pålægger en række interessante volumen for total længde: 300 liter, målt ved vores tekniske center med sit system af ophobning af bolde, forskellige, og mere præcis, til godkendelse.

Tre eller fire

Vi henviser til den tendens, næsten generaliseret undertrykkelse af en cylinder nye motorer med lav forskydning op til at forlade dem i tre-eller, som i Lancia Ypsilon, en veteran opgradering drivmiddel, men i dette rum forbliver element nu, det synes, meget udskældte. Og tilsyneladende i denne konfrontation, fordi denne nedsættelse ikke har meget at gøre med forbrug og, synes det, hvis der er mere med omkostningsreduktion, den ahorrase, omtrent en fjerdedel af det samlede antal. Faktum er, at, mellem Citroën og Lancia, når brugt brændsel, forskellene er små, nogle få tiendedele af en liter per hundrede kilometer og det gør os til at tænke, at måske fluer er blevet dræbt af skud.

Sikkert, nogle med ansvar for PSA-koncernen, efter at have læst ovenstående, siger vi, “men ikke comentaís vægten forskellen mellem dem og frem for alt af ydelser. Faktisk for, at vi har til vores ledelse imaginære, som har borttaget ord i munden, tilgivelse, computer nøgle. Ifølge vores målestok, de to testede enheder adskiller sig i 65 kg Hverken er derfor “monsieur” – til fordel for Ypsilon, lettere, og Lancia Ypsilon har valgt en transmission udviklinger meget længere, der gør det muligt at cruise ganske stabile mere afslappede omdrejningstal. I modsætning hertil accelerationer og frem for alt viser overhaling Fordelen til Citroen C3 motor trækker kortere udvikling. Den ene til den anden, viser det sig, at det er langt mere dynamisk, men næsten lige så barsk. Men dette synes ikke at være det tilsigtede mål, i dag, af producenterne.

Adblock
detector