2015 Volvo XC90, den bil, der hæver

2015 Volvo XC90, den bil, der hæver

Ventetiden var det værd, og endelig har vi steget til den nye generation af Volvo XC90, en meget speciel bil for den svenske virksomhed, fordi det involverer frigivelse af hidtil ikke offentliggjorte modulær platform SPA. Så godt produkt med segl Volvo, teknologisk affald er tydelig uden at ignorere en klar forpligtelse til kvalitet inden for syv sæder. Det vil ankomme og med juni 2015 i første omgang med to dieselmotorer -den 225 hk D5 og T6 benzin 320 hk, men senere mekanisk tilbud vil blive afsluttet med nye versioner, herunder plug-in hybrid forventes T8 Twin Engine 400 hk .

2015 Volvo XC90 test

2015 Volvo XC90 test

2015 Volvo XC90 test

2015 Volvo XC90 test

Den første og originale Volvo XC90 dating 2002 og så er det blev født med den ære at være forud for sin tid. Siden da feber SUV har gjort noget, men stiger og temperaturstigning i løbet af årene, og det svenske firma han spillede et træk med forventede anden generation XC90.

den Ny Volvo XC90 Det er en bil, der vil markere et før og efter i historien om det svenske selskab for at være den første helt nye modulære platform SPA (Scalable Product Architecture). Fordelene ved denne type produktion (i VW opkald MQB og PSA Peugeot Citroën som EMP2) Affect muligheden for at kombinere forskellige elementer, således at den XC90 Du kan nu nyde godt af forskellige konfigurationer hidtil utænkelig, såsom forskellige typer af karrosserier, kombinationer chassis og interiør og en mekanisk eller forsyning trækkraft systemer bredere, blandt andre. Fra dette grundlag vil det blive implementeret i andre modeller nyoprettede. Men vigtigst af SPA-platformen er brugen af ​​nye letvægtsmaterialer i fremstillingsindustrien, et element, der har gjort det muligt det nye XC90 være 150 kg lettere forhold til sin forgænger.

2015 Volvo XC90 testdette ny SPA platform anvendes i nye XC90 ikke blot har været en betydelig vægtbesparelse (mere lethed = effektivitet = mere fleksibilitet over deres kontroller), men også er ledsaget af den fremtidige anvendelse af forskellige designs til fremtidens biler. I tilfælde af XC90, æstetik kan eller ikke kan lide, men hvad er ubestrideligt er dens betydning aerodynamisk forskud, som det svenske firma rykker én Aerodynamisk koefficient Cx 0,29 (0,36 versus forrige generation).

Indvendig pleje kvalitet

Men lad os fokusere på den virkelige hovedperson: Ny Volvo XC90. Først og fremmest: det er præsenteret med en lighter stiv chassis og, antage at have den 90 procent af sin helt nye komponenter. fastholder sin indvendige indretning syv ombordværende, med tre rækker af sæder skriv ‘store’ (den tredje bit højere end den anden, og dette igen noget højere end den første række). På den anden række består af tre individuelle sæder, de har en med langsgående justering (op til 15 cm fremad) for at indstille det indvendige rum afhængigt af behov. den tredje række er stadig nedklappelige og når gemt, forlader bunden af ​​helt flad bagagerummet, med den forskel, at nu gør det muligt kan sidde voksne op til 1,70 m høj med en vis komfort.

2015 Volvo XC90 testDet svenske mærke selv hævder at have udviklet den mere luksuriøse interiør, der er monteret på en Volvo, overalt brugen af ædle kvalitet materialer, noget kan du se på billederne, og du kan opleve første hånd efter at sætte deres chefer. I midterkonsollen af ​​denne anden generation af XC90 Knapperne er blevet fjernet, er blevet erstattet af en skriv touch screen tablet hvorfra du kan konfigurere og administrere stort set alle køretøjets funktioner, der er forbundet kompatible enheder Android og Apple-operativsystemer. Sæderne er blevet designet fra bunden og komme op med standard lateral justering og valgfri opvarmet og ventileret. Den tredje række har nu sin egen aircondition kontrol som i øvrigt tilføjer en ny luft rensning system baseret på en filtrering evne pollen partikler eller forureninger meget mere kraftfuld og effektiv.

2015 Volvo XC90 testOg motorerne?

den nye XC90 bruger den nye motor familien volvo, meget mere kraftfuld og effektiv, som baserer hele sin arkitektur i en blok af fire-cylindrede to-liters benzin- og dieselmotorer, men med forskellige trykladning systemer til at spille med til en lang række beføjelser. I benzin har vi en T5 af 254 heste, en T6, med kompressor og turbo, 320 hk og T8 Twin Engine, juvelen i Volvo. Det er en plug-in hybrid annoncere en kombineret effekt på 400 hk og 65,3 mkg drejningsmoment med en gennemsnitlig emission på 60 g / km. Det bruger bunden af ​​T6, som driver forhjulene, som tilføjer en elektrisk motor på 80 hk bagtil. Det har et fuldt elektriske rækkevidde på 40 km. Den nye arkitektur ramme kombinerer den elektriske del uden at forringe kuffert plads inde. Diesel oprindeligt præsenterer D4 og D5, det første med en enkelt turbo, 190 hk og et gennemsnitligt forbrug på 5 l / 100 km, og den anden tvilling turbo, 225 heste og en officiel gennemsnitlig forbrug 6 l / 100 km. Alle disse styreraketter, i den indledende tid markedsføring -prevista XC90 vil være tilgængelige for juni-Diesel D5 og T6 benzin; efterfølgende, vil den mekaniske forsyning tilføje hver af versioner.

Detaljer og flere detaljer

Intelligent belysning system aktiv belysning Fuld LED både forlygterne og baglygterne, mindre end normalt rat i en SUV af tilsvarende størrelse (ca. 4,90 m lang), spejl forankret direkte på opretstående af døren for at give bedre synlighed , særlig støtte inde til at forlade smart nøgle, tagrælinger i teksten ifølge rapporter … den nye Volvo XC90 er fyldt med luksus rører blandet med andre mere funktionelt og praktisk. For elskere af design og tilpasning, denne nye generation giver dem forskellige dekoration muligheder, herunder muligheden for at vælge uden krom, sort eller flere R-Design sportsbarer afhængig af den valgte finish. Med hensyn til den tilgængelige forsyning af aluminiumsfælge, forskellige designs med diametre i intervallet fra 18 til 21 inches.

2015 Volvo XC90 testHvordan flytte?

i dette første kontakt med den nye Volvo XC90, har overrasket os positivt hans smidighed og sporty fornemmelse. -dotada vores test enhed med luftaffjedring systemkonfiguration multimode spjæld (Normal, Dynamic, og Eco Offroad) – vi blev overrasket over sin poise og dynamik. Med den dynamiske tilstand aktiveret, og T6 benzinmotor-en 2,0-liters twin trykladning systemet og turbo kompressor, vores første fund i den dynamiske del er mere end positive, og med valgt adresse meget præcis, direkte og informativ og en konstant følelse af selvsikkerhed (vores enhed aptering en ‘gavmild’ dæk foranstaltninger 275/40 R21.

uendelig udstyr

sikkerhed og som sædvanlig i området volvo, den XC90 Det tilbyder uendelige, herunder slående premieren på to enheder: systemet beskyttelse, når de forlader indkørslen med gennemførelsen af ​​aribags side gardin for alle tre rækker af sæder og en automatisk bremsning i vejkryds. Vi glemmer ikke den City Safety sikkerhedssystem, Det handler under 50 km / t og er også opererer om natten, og kørsel trafikprop assistent, kopiering bevægelse og retning af den bil, der går forud for os.

Volvo XC90 2015 Priser

– D4 Kinetic: 53.900 euro (efter sommeren)

– D5 AWD Kinetic: 59,471 euro

– D5 AWD Momentum: 64,376 euro

– D5 AWD Indskrift: 70,412 euro

– D5 AWD R-Design: 70,412 euro

– T6 AWD Momentum: 70,633 euro

– T6 AWD Indskrift: 76,909 euro

– T6 AWD R-Design: 76,909 euro

– TWIN T8 Momentum: 79.950 euro (ca. årets udgang)

– TWIN T8 Indskrift: 83,459 euro (ca. årets udgang)

– T8 TWIN R-Design: 83,459 euro (slutningen af ​​året ca.)

Adblock
detector