Første test: Peugeot 208 GTI 30, en GTI højde

Første test: Peugeot 208 GTI 30, en GTI højde

Peugeot 208 er i lykke med din nye 30. udgave. Tilføjer, at lidt af tegn, han havde brug for og bliver en af ​​de mest effektive på markedet GTI

Kontaktperson: Peugeot 208 GTI 30, en GTI højde

Kontaktperson: Peugeot 208 GTI 30, en GTI højde

Kontaktperson: Peugeot 208 GTI 30, en GTI højde

Kontaktperson: Peugeot 208 GTI 30, en GTI højde

Peugeot 208, priser, fotos, information og videoDen 208 GTI blev oprettet for at markere 30 30-årsdagen for 205 GTI og det har været Peugeot Sport konkurrence afdeling med ansvar for udvikling og montage. De var at fremstille 500 enheder, men set efterspørgsel har besluttet at strække den til 1.000. Alle af dem er nummereret og deres navneskilt. Når de kører 1000 vil fortsætte med at eksistere, men nu med et andet navn uden plade. Peugeot ønskede ikke mig til at afsløre, men det ser ud som det kan underskrives med en "Af Peugeot Sport" eller en logisk og flot 208 GTI R. Jeg tror ikke, at turde kalde Rallye, da dette navn indebærer større radikalitet, lethed, økonomi og mindre komfort; Vi ser, hvad der sker.

Ud over de æstetiske eller udstyr ændringer, den 30. har den seneste udvikling i 1,6 THP motor, Det når den indstillede strøm af elektronik 208 hk, 8 Flere og 30,8 mkg. Den indeholder en ny udstødning for at forbedre ydeevnen og klang, en katalysator sport og stop / start-funktion. Med alt dette opfylder EuroVI, så Du kan drage fordel af den plan pive, interessant faktum da den normale GTI er Euro V og mangler enhver form for støtte. Denne mekaniske evolution GTI vil gå ind i næste år, havde brug for at blive solgt i 2016. Hvad vil ikke modtage GTI år, og vil forblive i dette eller fremtidige R30, er det Torsen begrænset slip og sagen af ​​arvelige ændringer RCZ R, med identiske interne udvikling og alle ændringer af rammen.

Peugeot 208 GTI 30Chassiset tilføjer fastere fjedre og støddæmpere, nederst på forsiden af ​​en anden trekant dæk mindre drejningsmoment ændret, den forreste stabilisator bliver tyndere og lettere, men mere stiv, tilføjer yderligere fald i både tog, og Michelin Pilot Super Sport 205/40 i randen 18 inches. De forreste diskene 323 mm i diameter og 28 mm tyk med ny Brembo fire stempler røde og sportier piller. ESP modtager specifik kalibrering for at assimilere arbejde Torsen, Det er langt mindre indgribende acceleration og fuldt frakobles.

Den 30-årsdagen forlader samlebåndet som en 208 GTI normalt med motoren / dato forandring, og der sker til en lille afdeling i fabrikken Det tager 11 timer at ændre det, hvis du ønsker en normal farve eller 26 timer blev valgt hvis kroppen duotone (Mat sort-rød), som kun vil være 350 enheder. Denne afdeling er ansvarlig for at samle de nye dele og indstille sættet, samtidig med at tilføje tilpasningsmuligheder elementer som nederdele, 30th emblemer og diverse udvendige trim spænder mat sort krom, hvor de var før. Ud over den begrænsede tofarvet, det er tilgængeligt på hvid og rød, som kontrast pænt med matte sorte accenter.

Peugeot 208 GTI 30Inde opretholder den karakteristiske køreposition af 208 som, afhængigt af personlig smag nogle kærlighed og andre, som mig, skræmmer, fordi jeg ikke kan se billedet (bedre se for dig selv på forhandleraftalen). Boligindretning bliver sortlakeret, med bælter og dørbeklædningerne i rødt. Det har en dejlig sportssæder og underskrevet af Peugeot Sport, betrukket med sort alcantara med røde syninger.

Så går

Du føler ikke, at motoren har mere magt, men at udviklingen er bedre tilpasset til hvad der forventes af en sportsvogn. Føles som motoren synes at køre det samme, at det var en masse, men gearkassen er hurtigere og mere præcis noget, der i sidste ende er med til at gøre det hurtigere. den bremser er langt mere effektiv i GTI, med en nice bid og større modstand mod træthed. Det føles hårdere, men ikke meget mere ubehageligt, fastholde, at luften af ​​sportslige helt acceptabelt til hverdagsbrug udskriver selve dosis af tegn, der har hårdt brug for den borgerlige GTI.

Peugeot 208 GTI 30Desuden stærk i alle forhold, med en lettere og hurtigere at installere, godt holdes af ESP bagtil. Begrænset slip under acceleration gør det mere effektivt, mere effektiv end GTI, selv med ESP tilsluttet. Hvis du ønsker at gå til angreb på og uden, vil du finde et hjælpeprogram med trækkraft kapacitet langt overlegen i forhold til sine konkurrenter. Forsvar bliver mere nervøs og reaktiv gør det hurtigere, hvis krævende, hvilket er, hvad der forventes af en GTI. af følelser Jeg tror, ​​denne bil vil være hurtigere end Clio RS, der vil stå med mere komfort. Han har vundet hårdhed chassis, trækkraft, bremser lyder dejligt og er en limited edition; meget interessant, fordi dette forbedrer en bil, der var allerede godt.

Det udbydes til salg ved 26,780 euro, 3800 euro dyrere end konventionelle GTI og udstyr vil stoppe. Hvis du anvender pive plan forskellen mellem en og anden 1.000 euro reduceres tilvejebragt af tilskud (GTI har ikke pive), Som de 1.258 euro, som vil gælde Peugeot fratrækker begge. Igen, jeg ser det mere interessant end den normale GTI trods prisforskellen, ikke længere, fordi mere sporty, det er, men ved, hvor meget det giver, og fordi Den bruger endnu mindre, især i byen.

Adblock
detector