VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S: teste den mest magtfulde Golf GTI historie

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S: teste den mest magtfulde Golf GTI historie

To sport fuldblodsheste testet: VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S. forsøgte i kredsløb, og vi fortæller dig, hvordan er de mest magtfulde Golf GTI produktion historie.

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S, vores test fotos

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S, vores test fotos

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S, vores test fotos

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S, vores test fotos

Nürburgring, April 20, 2016 Paddock T13. Lyden af ​​en flaske uncorked efterfulgt af en bruser, der befugter både menneske og maskine. Det holder ventede øjeblik, efter næsten tre års arbejde og udvikling: en tid 07:49:20, den Volkswagen driver Benny Leuchter, opnået banerekord ved rattet af VW Golf GTI ClubSport S. Indtil da, ingen bil forhjulstræk serien havde afsluttet en tilbagevenden til Nürburgring så hurtigt.

VW Golf GTI ClubSport S, under 7:50

Efter den nyere historie i den tyske gigant, ser det ud til, at ‘gennemsigtighed’ er blevet den nye yndlings ord for Volkswagen arbejdere. Eller i det mindste så for udviklingsgruppen er det Volkswagen Golf GTI det bedste af hele tiden. Måske er det derfor vi blev inviteret til at teste modellen med det samme. Parallelt med de hurtigste omgange af Leuchter, vi gøre en dobbelt superprueba at opdage det, der adskiller S Clubsport 310 hk (Som ved den måde, er der kun en begrænset udgave 400 enheder) af GTI Clubsport "normal" af 290 hk.

VW Golf GTI og Golf GTI Clubsport Clubsport SVi ser Ultimo marts 22, 2016 datoen for vores første møde med GTI Clubsport S. Den dag bestod kun se og røre ved, mens en lidt længere, den ‘super-Golf’ kamp for at opnå posten. En fantastisk 07:50 ser på uret. Alt gik som planlagt, men holdet af Volkswagen der er en vis utilfredshed med hans væddeløbshest. ‘Da efter mere. 07:50 gennemførlig ned’, sikre både piloten og lederen af ​​koordineringen af ​​mekanisk udstyr af Volkswagen, Karsten Schebsdat. denne gang et årti siden var utænkeligt en bil som denne … men i dag denne kompakte er hurtigere end de var dengang de superbiler i denne type beviser.

VW Golf GTI Clubsport S: Tak for dit værd!

Ankomst til en verden af VW Golf GTI Clubsport S minder lidt om ankomsten af ​​den første GTI. I 1973, fem medarbejdere i Volkswagen opfundet, i en privat lejlighed i Wolfsburg, omgivet af sandwich og øl, den første sport Golf. Tilsvarende ideen om S Clubsport begyndte i juli 2013 næsten som en hobby for et lille hold med en masse vilje, der fik projektet off etager op i virksomheden for at nå ledere. Vil du overbevist projektet? Svaret dig, før dine øjne.

29 marts, 2016: Volkswagen Han har reserveret Nordschleife for én dag, men regn forhindrede opnå den ønskede post. Om eftermiddagen skifter vejret, solen står op og sporet tørret. Men holdets indsats er forgæves igen: ‘Intet greb på banen. Det er meget fedtet. Vi kan glemme i dag, “konkluderede han Benny efter en rekord 07:54. “Vores hurtigste omgang må vente’.

men vores superprueba Det var ikke baseret på de tider, i Nürburgring. Efter at tjene tillid de ansvarlige måtte vi underskrive en fortrolighedserklæring, og vi havde forberedt den samme enhed, der senere skulle slå rekorden for vores udflugt fra Nürburgring til de bayerske felter. Den næste dag, i garagen for at skrive, kun en indsigtsfuld fyr bemærket fraværet af de to bagsæder, en af ​​de få forskelle, der adskiller den ClubSport S en Normal ClubSport.

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport SVW Golf GTI S ClubSport Clubsport og flere forskelle

Og hvor præcist er forskellene mellem to slægtninge til GTI? Selv i den logo ‘ClubSport’ flanker bære begge modeller en identisk legeme. I forhold til tidligere modeller GTI syvende generation, de ClubSport brødre har, blandt andet en helt ny front med en luft diffusor og en kaldet aerodynamiske elementer "Air-Curtain".

bag luftkanalerne, som styrer luft gennem kofangere og optimere aerodynamik. Derudover Sport Club Golf GTI-modeller De har nye sideskørter, en ny bageste diffuser og en tagspoiler delt i to.

Der er rygter om, at den fremtidige sporty versioner af Volkswagen modeller Det vil fjerne den manuelle og DSG gearkasser vil kun blive brugt. Kære elskere skiftere: vi er ved at blive en truet art. I den pågældende model, GTI Clubsport S, manuel gearkasse 20 reducerer vægten i kilo.

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport SVolkswagen GTI Glof Clubsport S vejer kun 1.319 kilo

4. april 2016. Vi er i Backnang, i regionen Schwaben. Parret af de to VW Golf GTI Clubsport (og Clubsport S) gennemgår rutinemæssig kontrol: test magt, hjulsporing, dæktryk … mange tal at håndtere. Den mest trækker vores opmærksomhed synes at sætte ClubSport S på skalaen: kun 1.319 kg med 50 liter tank fyldt til randen. Til sammenligning GTI Performance med manuel skift vejer 1.406 kilo.

1,319 kilo, den Clubsport S er 62 kilo lettere end ClubSport. Faktisk vægten forskellen større, fordi denne enhed ClubSport S Det fører, af sikkerhedsmæssige årsager, en styrtbøjle og et bælte af fire punkter, der tilføjer omkring 27 ekstra kilo.

Sammenlignet med den tilsvarende udgave af kittet ClubSport, den ClubSport S mister omkring 30 kilo. Nøgler kost: de bageste sæder er udeladt, er batteriet mindre, isoleringen fjernes, bunden af ​​den justerbare støvle er undertrykt, har det lettet suspensionen og underrammen er aluminium, ligesom skiverne forbremser.

Hjertet af dyret Golf GTI Clubsport: 2,0 TSI 888 EA

Forskellen i vægt af 62 kilo er begrænset, derfor er de to enheder, der anvendes i vores test. og de ekstra kilo normale clubsport De er mere end berettiget ved dets udstyr: browser, lydsystem med otte højttalere, aircondition Climatronic bil … Forfatteren har ingen registrering af dette.

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport S¿Og hvem brøler under kølerhjelmen af ​​ClubSport? Som i alle Golf GTI modeller af den syvende generation Golf, motoren er en to-liters TSI kaldet EA888. Men i bilerne foran os udsættes for strengere betingelser. i ClubSport Det normale turbo med direkte indsprøjtning og maksimal rejse effekt 290 hk. motoren GTI ClubSport S, i mellemtiden har det været bekvemt optmizado at opnå 310 hk.

Mens Volkswagen Golf GTI aldrig har udmærket sig, hvad angår støj, brøl af ClubSport S, især ved høje hastigheder, forventet ankomst stor. Teknikere har lykkedes at give denne lyd med en ny udstødningssystem, hvilket reducerer stress takket være en større diameter (65 mm i stedet for 55 mm). Virkningen opnået: få en GTI med en lyd til at matche dets kvalitet.

Bremsevirkning og fremragende slalom

De fleste kritikere siger, at det har opnået rekord ClubSport S præ-produktion, at dokumentationen opført som en test køretøj, og ikke en standard. Ifølge Volkswagen, er selve enheden brugte udledes som standard bil. Vi har ikke noget absolut, klar vished, men målinger viser, at vores tekniske center selve motoren er standard.

Begge TSI motorer let og kraftigt skubbet til hastighedsgrænsen. Opnå den høje hastigheder vises ikke længere farlig. Rekorden holdt indtil nu Honda Civic Type R, med en tid på 7:50:60. Men sidst det har afsløret visse uoverensstemmelse mellem de særlige kendetegn ved Civic serier og enheden slog rekorden.

6. april 2016. Felt test luftfart Lahr, hvor der traditionelt udførte testen acceleration, bremsning og slalom. I disse forsøg vækker særlig begejstring resulterer i bremsning af både kompakt, De giver til niveauet af de mest berømte sportsgrene. bremsesystem GTI ClubSport S Det blev ændret i forhold til den ClubSport. På forakslen er aluminiumsskiver. Bremseklodser ClubSport S er også forskellig fra sin bror. Disse bremser fordel laterale dynamik: takket være aluminium skivehjul vægten er reduceret kilo. Og her er det vist, at clubsport brødre er eksperter i køredynamik: 140 km / t på slalom og 162 km / t på test elg, ClubSport S er så hurtig som en Porsche 991,1 Turbo S. Og det er ikke mindre overraskende end den normale ClubSport er kun en smule langsommere.

Grip, Grip, Hurra!

11. april 2016. Vi får et kort kursus i Hockenheim: endelig i vores hænder de to GTI at gøre vores kredsløb superprueba. Ren bremsning lidt sent i kurven, udbytter præcist og hurtigt bringe gassen til det yderste. Vi tester først Golf GTI ClubSport. Med valgfri 19-tommer hjul og dæk Michelin Cup, GTI følger den ideelle bane spores præcist. Ikke alene overraskede sit gode arbejde i fordelingen af ​​G kræfter, men også ved at overføre trækkraft under belastning. Ved toppunktet af kurven kan nedtrykke gas uden frygt og forakselaffjedring elektronisk styret trækbelastning sætte rent.

Den progressive retning vinder point med sin præcise tilbagemeldinger og ikke for blød støtte kraft. Med det og alle var vi tilfredse. I modsætning til den superprueba Seat Leon Cupra og andre kompakt Volkswagen Group, Clubsport skinner også i bremsesystemer sektioner med dit system ABS, perfekt konfigureret. Og vi kan ikke undlade at nævne den perfekte chassis konfiguration. Alt dette kombineret opnået en omgangstid på 1:14:20. Denne rekord varede ikke længe en bedre tid. den Clubsport S, i sin tur, bragte ham ned til 01:13:10 at blive kronet den hurtigste forhjulstrukne Hockenheim.

Golf GTI ClubSport S, den hurtigste forhjulstræk i Hockenheim

20. april 2016. Den dag i posten: Volkswagen Han er vendt tilbage for at reservere eksklusive Nürburgring, men kun i en time. Suspension, styretøj, bremser … i dette ClubSport S har i dag alt er gjort med præcision, stabilitet og større modstand. Faktisk udviklerne ændret chassiset yderligere.

Som i Hochenheim i ClubSport S Det er godt forstået, at kroppen er lavere end den ClubSport tørre. Men der er en forskel fra Hockenheim: Der bilen kørte Race-mode, mens der i dette tilfælde har udviklerne implementeret en konfiguration til dæmpning specielt designet til Nürburgring, Det kommer i drift i single player mode. Den GTI ClubSport absorberede bump og kantsten uden problemer, var i stand til at passere over enhver forhindring uden besvær.

VW Golf GTI og Clubsport Clubsport SEn time til at udføre det kunststykke er alle en meget stram deadline. Sammen med Benny, piloten, vi krydser parallelle kredsløb om bord på et ClubSport S med en lignende enhed konfiguration, der vil skabe historie. tankning, forandring dæk, olie kontrol … kun når hver indikator var omkring to biler fortsatte med at gøre tre hurtige omgange ene efter den anden. Mens Benny stadig kredser sporet, vores tid med det Golf GTI ClubSport S forbliver i 7:56:90. Det er let at falde otte minutter på Nürburgring uden at have haft meget tid til at akklimatisere.

En arnested for teknologi

I forhold til den Golf GTI grundlæggende ClubSport, den ClubSport S Det har en større hældning fremad og større smidighed ved at designe geometrien af ​​akserne. At opnå større fald i ClubSport S har ændret binding mellem hjulene og lejer. For en mere nøjagtig og stabil reaktion, suspensionen wishbone lejet er stivere og bag.

Foraksel ClubSport Det er det samme som bærer Audi A3 i sin aluminium platform. mens ClubSport normalt tager et konventionelt chassis, S-versionen leveres med den adaptive chassis DCC. Takket være ham, kan dæmpning indstillinger ændres. Mens der i kort kursus modtog vi i Hochenheim Race-mode kom i praktisk, udviklere Volkswagen introducerede en særlig konfiguration for singlemode, hvormed dæmpning krav tilpasset Nürburgring. Denne konfiguration resulterer i en suspension eller for hård eller for blød gør ClubSport S flytte over bump eller andre uregelmæssigheder uden praktisk mærke til dem.

Du kan også være interesseret

– Sådan er det VW Golf GTI MK1, Lego

– VW Golf GTI Dag: den store fejring af 40-årsdagen for Golf GTI

Adblock
detector