Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: hybrid, benzin eller diesel?

Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: hybrid, benzin eller diesel?

Nu er Toyota C-HR med sin aggressive image og hybridteknologi. Vi måler og sammenligner to succesfulde SUV: Den nye Hyundai Tucson GDI benzin og dCi Renault Kadjar.

Sammenligning: Toyota C-HR vs Hyundai Tucson vs Renault Kadjar

Sammenligning: Toyota C-HR vs Hyundai Tucson vs Renault Kadjar

Sammenligning: Toyota C-HR vs Hyundai Tucson vs Renault Kadjar

Sammenligning: Toyota C-HR vs Hyundai Tucson vs Renault Kadjar

der ny SUV i firmament af biler. I slutningen af ​​2016 og begyndelsen af ​​2017 forlader os store nyskabelser, som du har talt en masse, ligesom Peugeot 3008, Ateca Seat eller Skoda Kodiaq. Så nu er det tid til at give en ny og velkommen ventede: den mærke Toyota C-HR lander og vi allerede har dokumentation for. Det vil ikke være en mere. Og det vil ikke være for hans aggressive og spektakulære sportslige billede (er nu en af ​​de mest følelsesmæssige forslag), og deres hybrid teknologi, Den består af en benzinmotor og en elektrisk drevet støtte.

Baseret på både platform og den mekaniske samling af Prius (Og med dem 122 total CV), The Toyota C-HR Den repræsenterer en frisk pust i kategorien. hybrider som sådan mellem generalist mærker kun eksisterer Toyota RAV-4 (Lidt større), det nye og dristige Kia Niro og Mitsubishi Outlander phev (Det er også plug-in) … Spærring andre produkter i premium-segmentet. Så før du måle og sammenligne med andre rivaliserende hybrider, vi ønskede at se, om Det er i stand til ansigt Først til mere “traditionelle” og i dag lykkes SUV. De udvalgte er denne gang Ny Hyundai Tucson der fejer salg (måned felt spiser Qashqai, og det postuleres at være den bedst sælgende SUV marked) og renault kadjar (En model, der deler mange komponenter nøjagtigt med Qashqai og lukkede 2016 som den fjerde bedst sælgende SUV i Spanien i sin kategori).

Og oven i det, vi ikke kun ønskede at se, hvad der kommer på vejene hver SUV, men frem for alt spørge, om det er bedre en hybrid SUV, Diesel eller benzin. C-HR naturligvis repræsenterer hybrid; som benzin premiere den nye Hyundai Tucson 1.6 GDI 131 hk, Diesel mens vi fik at Kadjar Renault 1.6 dCi 130 hk. Vi begynder at se, hvilken en er bedre i rummet.

Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: rum

SUV’er er blevet alternativet som en familie bil, men den Toyota C-HR Det peger ikke direkte til dette begreb. Hvis du vil have det bredere marked SUV, C-HR er ikke din bil … hvilket ikke betyder, det er ikke små. med 4.36 meter lang, er dens sporty coupe silhuet følte noget naturligvis på livability. Uden at være dramatisk, ja bredde meste tabte til rivaler, Også nogle centimeter i højden (men ikke dårligt) og lidt væk ben, som vi anser for tilstrækkelig. Støvlen beskylder også snesevis af liter mindre, men dens 420 perfekt mødes, hvad du forventer af denne bil.

Toyota C-HRProblemet er, hvem der er i front. Og kommer først Hyundai Tucson, pålægge med sin tydeligt større 4,48 meter længde. I bredden, højden og bagagerum Det er klart den bedste, mens benplads deler også et stort antal renault kadjar, som det ikke er meget mindre (4,45 meter lang) Selv om det har langt mindre kuffert. Som bekendt alternativ derfor sejr til Hyundai Tucson.

SPACE Hyundai Tucson 1.6 GDI / 131 Kadjar Renault dCi / 130 Toyota Hybrid C-HR
forreste bredde 145 cm 144 cm 138 cm
bageste bredde 139 cm 138 cm 132 cm
forreste højde 94-100 cm 91-96 cm 90-96 cm
bagerste højde 95 cm 93 cm 90 cm
benplads 76 cm 76 cm 72 cm
bagagerum 540 liter 475 liter 420 liter

Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: ydeevne

Ved analyse af ydeevne, og hvor meget og hvordan du kører disse tre SUV hver med sin mekaniske karakteristik. Før, ja, skal vi nævne god opførsel af de tre. den nye Toyota C-HR overraskende høj komfort og et chassis finjusteres. Alt er lige ret i den nye SUV, og kun overveje en konventionel mekanisk med mere nerve end den hybride gruppe kendt i Prius (du ved, stor ydeevne, men til gengæld for en lidt langsom reaktion på acceleration og strækker også over-regimet lavere akustisk komfort) ville vinde meget kørsel spænding. For sin del, Hyundai Tucson fortsætter med at ligne en SUV imponerende for den kvalitet, der formidler (Selvom det kunne forbedres med en mere risikabel indretning) og dens kørekomfort (som bidrager endnu mere denne nice nye benzin GDI). den renault kadjar, Endelig ikke særlig excellerer i noget, og det kan heller pålægge meget som Tucson, men hans road egenskaber er mere end tilstrækkelige: Agile og komfortabel … selv med lidt mindre kvalitet opfattelse af Tucson og C-HR.

renault kadjarI ren acceleration, Tucson Det håndhæver sin 131 hk benzin frem for sine konkurrenter, men den 1.6 GDI, med al blød og behagelig at vi endelig finder betale deres inddrivelser indsugning motor (Noget allerede meget usædvanligt, undtagen Mazda). Uden turbo, er du nødt til at tage meget høje sats for al sin magt, betale øvelser langsomt overhale en vedvarende hastighed: lav hastighed er mindre. Til gengæld Kadjar drager fordel af højere drejningsmoment 1,6 Diesel (Og at denne mekaniker altid beskylder en første 500 omdrejninger noget svag rotation), at give den bedste overhaling, mens C-HR hybrid udnytter sin unikke automatisk skift svarende note … selv i ren acceleration er den langsomste. absolut lighed i alle tre bremsning, loudness til hastighed vedligeholdt (men C-HR betale deres ændring i acceleration), klang og overraskende på: hybrid sæt Toyota ikke opladet, måske efter størrelse mere indhold. Victoria her for en Diesel (renault kadjar) At der stadig hersker i ydeevne.

FORESTILLINGER Hyundai Tucson 1.6 GDI / 131 Kadjar Renault dCi / 130 Toyota Hybrid C-HR
Acel. 0-100 km / t 10.89 s 11.23 s 11,65 s
Acel. 0-1000 meter 32,44 s 32.98 s 33.36 s
Overhaling 80-120 km / t 11,88 s 7,86 s 8,55 s
Loudness 100 km / t 66,3 dB 66,8 dB 65,7 dB
Loudness 120 km / t 69,5 dB 68,8 dB 69,1 dB
Bremsning fra 140 km / t 72,3 m 73,1 m 73,3 m
Vægt skala 1.483 kg 1.491 kg 1.481 kg

Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: forbrug

Vi nåede en vigtig del … det forbrug. og espectaculares her registreringer opnået ved Toyota C-HR. Stolt, og endnu bedre end Prius: Det lader til, at den japanske mærke fortsætter med at forfine en helhed. Som altid, faktiske udgifter bedre hybrid byen den mere rejst. Derfor er C-HR drift fejle 100% elektrisk at tilbringe meget, meget lidt. Og på vejen, deres rekord er meget god … men næsten i rækken af ​​Diesel god som Renault 1.6 dCi Kadjar. hvilken klart beskylder hans karakter traditionelle benzin er atmosfærisk Tucson: Forbruge mere end 3 l / 100 km gennemsnit over en C-HR tager også 1 l / 100 km Kadjar Diesel. Ubetinget fordel her til Toyota og dens hybrid teknologi.

FORBRUG Hyundai Tucson 1.6 GDI / 131 Kadjar Renault dCi / 130 Toyota Hybrid C-HR
Forbrug byen 8,15 l / 100 km 5,86 l / 100 km 3,44 l / 100 km
Forbrug Highway 7,21 l / 100 km 5.06 l / 100 km 4,92 l / 100 km
gennemsnitligt forbrug 7,59 l / 100 km 5,38 l / 100 km 4,33 l / 100 km

Toyota C-HR, Hyundai Tucson og Renault Kadjar: Pris

Sidste stop: pris. den Hyundai Tucson 1.6 GDI er, af de tre, kan du finde billigere i overfladebelægning af adgang, men hvis du går til den høje ende version vil finde det super udstyret, men til samme pris som Renault 1.6 dCi Kadjar bedre leveret. Fremtidige problemer med Diesel og forurening, samt den bedste samlede produkt og så bredt som du ser og føler i Tucson, gør vi endelig Lad os mødes med Hyundai. Ja, Kadjar aldrig udelukkes, fordi det er godt SUV og især hvis du planlægger at gøre mange kilometer, vi decantaríamos af Kadjar … eller ville værdi mulighed for Tucson Diesel, hvilket naturligvis også eksisterer.

tilfælde Toyota C-HR Det er mere kompliceret. Vi udtænkt mere som en mere lidenskabelige køb, Tilkobling hans billede og hans hybrid teknologi Greener. I forbruget utvivlsomt kompensere … især hvis du jævnligt bruger bilen det meste i byen. Det er også sandt, at det er dyrere, og det er en bil med mindre plads og er glade for mekanisk brug, så for decantarte han skulle prioritere de værdier: æstetik, forbrug og økologi. Du bestemmer nu.

Nedsatte priser (januar 2017) Hyundai Tucson 1.6 GDI / 131 (mellem 20.450 og 26.160 euro) Kadjar Renault dCi / 130 (mellem 24.500 og 26.350 euro) Hybrid Toyota C-HR (mellem 24.250 og 28.500 euro)

Og prisklasse C-HR TOYOTA

Range og PRISER Hyundai Tucson

Range og PRISER renault kadjar

Du kan også være interesseret i:

15 bedst sælgende SUV i Spanien

Alle SUV ankommer i 2017 mærke til mærke

SUV revolution ankommer

Adblock
detector