VW Up! 1,0 vs 1,0 TSI 90 hk 75 hk: Læs anmeldelser forbrug

VW Up! 1,0 vs 1,0 TSI 90 hk 75 hk: Læs anmeldelser forbrug

Vi har belæg for det opdaterede VW Up! powered, dels af turbo 3 cylinder 90 hk. Er det praktisk … eller ville være tilstrækkeligt med atmosfærisk 75 hk?

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres reelle forbrug

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres reelle forbrug

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres reelle forbrug

Volkswagen Up! 1,0 TSI: deres reelle forbrug

Når introduceret 5 år siden, Volkswagen Up! tilgængelig tre mekaniske muligheder som de var baseret på den samme 999 cm³ tre-cylinderblokken med beføjelser 60, 68 og 75 CV -GNC-. På det tidspunkt, længe før reglerne træder i kraft forureningsbegrænsende EURO VI godkendelse, disse fordele, benzin versioner optrådte tilstrækkelig for den type anvendelse, som forudsættes at en urban køretøj. Selv de have en rimelig dynamisk vej med korrekt brug af forandring.

Nu et par uger siden, i nyt design af Volkswagen Up!, Han blev også indarbejdet en turboladede version af den samme motorblok, det syntes unødvendigt for de fleste bilister. Men langt fra virkeligheden, når testet i dag varianter af 75 og 90 hk, sidstnævnte Det er trykladning som den mest logiske valg glad for at bruge, fordi det giver, og den prestacional tilbagegang opleves af den atmosfæriske udgave af 75 CV i forhold til den oprindelige model. Det er ikke subjektive, men målinger, der viser behovet for modifikationer -desarrollos af alargados- forandring til godkendelse med den nuværende standard. Og i praksis standser motoren 75 hk med et utilstrækkeligt prestacional selv nogle gange til brug i byerne.

Et tydeligt eksempel på denne forskel i ydeevne Volkswagen Up! er den tid, der bruges på at overhale: 80 til 120 km / t på 4. og 5. gear, modellen 90 hk turbo bruger 9,99 sekunder og 14.53 s, mens 75 hk atmosfærisk behov 25.02 sekunder og 47,68 s. Som du kan se, er forskellen, og det betyder, at den mest kraftfulde har en linearitet og ekstraordinær atmosfærisk progressivitet, mens de “små” behov for løbende at cirkulere i 3. gear, hvis vi ønsker et minimum af dynamik.

Volkswagen Up:! Deres faktiske forbrug

den første konsekvens af denne stigning i det faktiske forbrug af Volkswagen Up! 75 hk i forhold til turbo 90 hk, som opfylder dette og 5,07 l / 100 km gennemsnit pr 5,81 l / 100 km 75 CV. Selv i bykørsel mere atmosfærisk forbruge 0,3 l / 100 km … specifikt.

VW Up! interiørOm hvad tilbyder denne nye Volkswagen Up! ad vej adfærd og kørekomforten, er det rimeligt at sige, der ikke understøtter kritisk under hensyntagen til det segment, som den tilhører, med den bymodel præsenterer bedre balance i den forbindelse med tilladelse Seat Mii og Skoda Citigo … der er hans tvillingebrødre.

Således tager hensyn til balancen mellem dynamisk niveau og det faktiske forbrug, € 720 have den ekstra 90 hk turboladede version af den nye Volkswagen Up!, mod atmosfæriske 75, kan du blive betragtet som en lav pris på grund af den store forskel mellem de to til fordel for de mest magtfulde i alle henseender. I sin tid, versioner 60 og 75 hk uden turbo syntes mere end rimeligt, men virkeligheden er, at de nuværende modellerne har mistet meget køreglæde for sine udviklinger udveksle alt for lang for denne type motor. Utvivlsomt, lmere anbefales version er den 1,0 TSI 90 hk, fordi de andre ikke gøre det let cirkulation uden at ty til løbende at ændre, selv i byerne ringveje.

Du kan også være interesseret i:

Vi har testet den nye Volkswagen Up! GTI

Volkswagen Arteon: prøv den super Passat

Vi har testet den nye VW Tiguan Allspace

Adblock
detector