Toyota GT86 Second hand salg fra 15.000 euro!

Toyota GT86 Second hand salg fra 15.000 euro!

Hvis du liker sportsbiler morsomme å kjøre, bør du vite at fra litt over 15 000 euro kan finne en brukt Toyota GT86.

Toyota GT86 for salg i bilder

Toyota GT86 for salg i bilder

Toyota GT86 for salg i bilder

Toyota GT86 for salg i bilder

den Toyota GT86 nådde markedet i 2011. Med denne modellen det japanske firmaet søkt gjenvinne begrepet klassisk mekanikk sportslig konfigurasjons, foran motoren og bakre driv, representert i mange år av den legendariske AE86.

den GT86 Han er født derfor som liten kupé 2 + 2 Toyota bygget i samarbeid med Subaru og den samme tilnærmingen utviklet under BRZ, en sport som kan betraktes som en klone den GT86, siden det er i utgangspunktet den samme bilen.

Blant annet det bemerkes at motor som oppmuntrer denne sporten er en 2 liter atmosfærisk Boxer utviklet av Subaru for annonserte 200 hk ved 7000 rpm og maksimalt dreiemoment på 20,90 mkg mellom 6400 og 6600 omdreininger pr. Det er derfor en motor med en sporty humør og ganske skarp i sitt svar.

Toyota GT86 2011-2016for girkasse To muligheter ble tilbudt; manuell eller automatisk momentomformer, både med seks relasjoner, Mens det er sant at sistnevnte ikke passer også med personlighet i denne coupe. Og det bør ikke glemme at dette er en bil designet for å nyte sporty kjøring klassisk stil og det har mekanisk differensialsperre og dekk helt rettferdig for ganger dimensjoner. Målet, får en adferd veldig progressiv og forutsigbar grense, noe som resulterer i kjøreglede. En to-seters spesialdesignet for besøkende og krets iherdig, et scenario der denne sporten er i sin saus.

Toyota GT86: Brukt priser

selv tilbud i marked Skogbruk er ganske begrenset, gitt sin begrensede formidling, du kan finne biler til meget god pris og med noen kilometer på resultattavlen; søke enheter er også mulig i andre europeiske markeder der tilbud er mye høyere. Fra € 15 000 ingen biler for salg, men de best bevarte enheter kan nå 20.000 €.

Toyota GT86 2011-2016Toyota GT86 2011-2016: de vanligste problemene

– den bokser motoren 2 liter Det er veldig robust, godt vedlikeholdt er nesten evig. Et vanlig problem, særlig i første enhetene var en ustabil tomgang og noen haker. Løsningen er å omprogrammere programvaren.

Girkassen er også meget pålitelig, men dersom behandlingen har vært krevende, med flittige besøk kretsen, Det er lett for synkronisert er trettet.

– den utførelser er av høy kvalitet og interiør feil er sjeldne, bortsett fra passasjer vinduer i noen enheter har noen problemer.

– Hvis dempere er trettet og det er på tide å endre dem, det er forskjellige alternativer i markedet, men sannheten er at serien har en nesten perfekt kompromiss uten at komforten. Noe lignende kan sies om dekk, Primacy HP skoing ha litt sport innstilling, men hvis de er montert forbindelser med mer grep, er det på bekostning av progressivitet til grensen.

Toyota GT86: 2017 oppdatering

For noen måneder siden, Toyota litt oppdatert sin GT86 sport. i utvendig design mottar en ny front støtfanger, luftinntak og flere gode optiske og hjul ny regning. Fra teknisk synspunkt, er den største forskjellen de nye idioter og justeringer suspensjoner. Mer informasjon om 2017 Toyota GT86.

Du kan også være interessert

– 2017 Subaru BRZ: Prisene testing og en sportsbil "billig"

– Initial D Toyota 86 Concept, en sport manga

Adblock
detector