Volkswagen Tiguan 2.0 TDI / 150: indtryk og det faktiske forbrug

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI / 150: indtryk og det faktiske forbrug

Vi er allerede tester den version af adgangen til den nye Volkswagen Tiguan sortiment, drevet af en 150 hk dieselmotor og forhjulstræk. Vil det være nok? Vi analyserer det.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 hk: første indtryk

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 hk: første indtryk

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 hk: første indtryk

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 hk: første indtryk

For et par år siden, da det foregående produktionsår Volkswagen Tiguan, den første generation begyndte, enhver model drevet af en dieselmotor end 140 hk magt er følte dynamisk og prestacional i hænderne på nogen driver. I dag er der ikke så meget. Den stigende kontrol af forurenende emissioner, har ført til Denne type dieselmotor har mistet noget “Punch” og giver blot egenacceleration kapacitet.

Interiør Volkswagen TiguanHvad er forbløffende er den gradvise reduktion af forbruget som igen, ja det er at opnå. Meget værd er at kontrollere, for eksempel, hvordan vores nye Volkswagen Tiguan 2,0 TDI 150 hk med manuel gearkasse og forhjulstræk, den overholder vores faktiske forbrug test kun 5,5 l / 100 km i motorvejskørsel et gennemsnit på 100 km / t. Det sætter værdibaserede data, der indtil for nylig var kun tilgængelige modeller meget mindre størrelse og vægt.

Hvis dette vi tilføje, at eftersom i bykørsel, denne nye Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 hk forbruger 6,4 l / 100 km, Det er i sidste ende et køretøj med en ligner en kompakt økonomi bil, men med en klart overlegen beboelighed. Alt dette gør det mere og mere tilrådeligt at købe på trods af den lille nedgang præsentere respekt for eksempel en Volkswagen Golf.

Volkswagen Tiguan 2,0 TDI: god støtte

Og indtastning spørgsmål starte værdsættelse deres adfærd i løbet af vores første ture med Volkswagen Tiguan 2.0 TDI test, den første fornemmelse af, at du tager, når du kører væk og gøre de første sving er, at en “flad” bil, som ikke skiller sig ud på alle, men det Det er meget svært at finde fejl. Og her ligger det bedste i denne tyske SUV med en Noble ekstremt dynamisk opførsel og intelligent gjort det nemt at håndtere med tillid nogen form for kurve.

Bedøm din bil gratisDet er også sandt, at Der er modeller, der er måske mere adræt, men på balance Jeg finder ingen rival nu i denne klasse for at klare sig bedre end denne Volkswagen Tiguan. Arbejdet i suspension er effektiv filtrering projectingly eventuelle uregelmæssigheder og indeholdende eventuelle organ motion ændringer i stærk støtte. igen, Volkswagen giver en lektion i, hvordan man laver en afbalanceret bil.

Du kan også være interesseret i:

Volkswagen Tiguan vs Seat Ateca, hvad er bedre?

Volkswagen Tiguan vs Kia Sportage, som er bedre?

Ateca Seat 2.0 TDI: faktiske forbrug

Adblock
detector