faktiske forbrug af biler: Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI

faktiske forbrug af biler: Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI

Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI er SUV, der tilbringer mindre i vores database. Jeg re-test under virkelige kørselsforhold at kontrollere deres effektivitet.

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI, reelle forbrug test

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI, reelle forbrug test

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI, reelle forbrug test

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI, reelle forbrug test

den Highway Tekniske Center har testet biler i reelle kørselsforhold i flere årtier. Efter at have opnået flere data svarer til virkeligheden, alle biler gjorde samme rejse. I dette tilfælde, ifølge vores database, Citroën C4 Cactus med motorstyring Diesel 100 hk 1.6 BlueHDI Det er den biltype SUV mindre er blevet brugt.

I disse nye virkelige test kørsel, Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI Det underkastes en meget specifik sti: en hovedvej, hvor har vi forsøgt at opretholde en vedvarende hastighed ved 120 km / t; en hovedvej og strækning af bjergveje flere krævende områder og hældning stigninger og fald. De kan se, disse stier er meget specifikke ruter, der mere eller mindre regelmæssigt kan findes i det virkelige liv drivere.

i betingelser i forbindelse med vores tekniske center og sin sædvanlige forbruger test, den Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI tilbringer meget lidt. I supplement til dem, der kan deltage ved kørsel på motorvej, med en gennemsnitlig hastighed på omkring 108 km / t, landevej generelt begrænset til 100 km / t, hvor er muligt at opnå et gennemsnit på omkring 88 km / t i et bjergpas, 26 km fra starten af ​​stigningen, og i slutningen af ​​afstamning højde -1200 m akkumulatorer, fortsætter også med at stå ved forbruge lidt.

Cactus Citroën C4 1.6 BlueHDI og udfoldet i vores test

En af nøglerne er, at i motorveje hvor den drivende sats er moderat høj, Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI tager god fordel af en gearkasse lange udviklinger: motoren ved lave hastigheder støtter kraftigt brug af enten en femtedel af 53 km / t pr 1000 omdr./min. Fra den ejendommelige kørestilling, også for sin lakoniske instrumentering uden cuentarrevoluciones- det kan være svært at sætte pris på fra det øjeblik, og du er nødt til at gå til Dyno for at angive det: fra lidt over 1.500 rpm giver 90 procent af et par maksimum er meget høj

Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDIbegge hovedvej og hovedvej, den Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI Han er i stand til at bevæge sig flydende i højeste gear, den femte. Kun vi har brug for at trække på den fjerde -Bortset trin, for eksempel, befolkning eller hvis den normale kræver hastighed-reduktion til repechos. Det kører, så det er rigtigt, at der skal gives tid til Cactus Citroën C4 at genvinde hastighed, når for eksempel findes, strækker med lavere hastighedsgrænser (til 80 km / t, den femte tur bare 1.500 omdrejninger i minuttet, og under denne hastighed og det bliver nødvendigt at skifte til fjerde) motor, men den forbrug er mere end indhold: Latterligt lav. Og mere til crossover hjul og næsten ingen lille meter og en halv høj.

i stige til bjergpas er der, hvor de revner forårsaget af denne kombination af motor synes villige, men ikke meget energisk, og åbne relationer ændre sig med hinanden ved deres lange endelige konfiguration og kun fem gear. Så bortset fra de snævreste hjørner, den tredje og den fjerde er lang, kort. Dette gør det nødvendigt at ændre næsten konstant i mere end et par kilometer. Den gode nyhed er, at den lethed C4 Cactus kommer til hjælp af motoren-transmission og bare lade, selv overhalingsforbud for fremkomsten af ​​en halv snes kilometer lang eftersmag med en prisværdig 8,2 l / 100 km; Registret er naturligvis sænkes med 40 procent efter en tilsvarende nedgang både i kilometer og højde.

Så hvor ændringen ikke hjælpe meget til at reducere forbruget, så gør lethed, resultat af en bemærkelsesværdig enkelhed, blandt andet dens begavelse og er løst, undertiden med fantasi og design. Hvorfor Cactus Citroën C4, selv med en aerodynamisk sektion forbedre, at få lige så konkurrencedygtig forbrug.

Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI: deres reelle forbrug

via

gennemsnitshastighed

forbrug

hovedvej

104 km / t

4.7 l / 100 km

hovedvej

88 km / t

3,6 l / 100 km

bjergvej

58 km / t

5,0 l / 100 km

Det gennemsnitlige forbrug i testen: 4,2 l / 100 km (Gennemsnitlig Technical Center: 4,1 l / 100 km)

Du kan også være interesseret

– Alle faktiske forbrug af biler

– Biler bruge mindre, virkelig, bevis

– faktiske forbrug bil: VW Passat Bluemotion 1,6 TDI 120 hk

– Opel er forpligtet til at tilbyde reelle forbrug af deres biler

– Nye bilpriser

– Sammenlign op til tre biler på en gang

– Test Renault Clio 2016: priser og førstehåndsindtryk

– faktiske forbrug Bil: BMW 116D Efficient Dynamics

– Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Adblock
detector