Renault Clio GT 120 EDC, den yngre bror av Clio RS

Renault Clio GT 120 EDC, den yngre bror av Clio RS

Renault lanserer i Spania en ny sport variant av sin fornyet Clio, mindre ambisiøse enn RS-versjonen, men til en mye rimeligere pris. Den nye Clio GT 120 EDC rangerer dermed den nest mektigste versjonen av serien franske verktøyet.

Clio GT 120 EDC

Clio GT 120 EDC

Clio GT 120 EDC

Den fjerde generasjonen Renault Clio og har sin GT-versjon. Fransk verktøyet omfatter sin rekkevidde en annen sport variant, bortsett fra de allerede kjente RS 200 EDC. den nye Clio GT 120 EDC mounts TCe bensinmotor turbo 1,2 liter, produsert i fabrikken av motorer i Valladolid, og har makt 120 hk, den nest høyeste verdi i området etter de 200 hk Clio RS.

Assosiert med en Automatisk to clutch EDC, med ratt årer for sekvensiell girkasse, Clio GT akselererer fra 0 til 100 km / t i 9,4 sekunder 6,7-away fra innspillingen av Clio RS. Effektivitet og sportslighet går hånd i hånd i denne varianten av Clio: samlet forbruk på 5,2 l / 100 km på den ene side er det representerer en besparelse på mer enn to liter i forhold til foregående generasjon GT ifølge Renault; og sportsunderstell og støtdempere med spesifikke tarados på den andre.

den sporty preg også når sitt utforming. I det ytre utseende, har vi en Spesifikk fremre støtfanger LED kjørelys, 17 tommers hjul, dobbel eksos krom og bakre diffusor, og flere detaljer både i kroppen av Color ‘Blue Malta’, som i kupeen. i interiør Nye Clio GT fremhever de grå toner, lyse krom og svart, samt sportsseter med sidefolder og aluminium pedaler.

Et nivå utstyr, Renault Clio GT 120 leveres standard EDC navigasjonssystem R-Link berøringsskjerm, med verktøy ‘telemetri ombord’ inkluderer-håndfri-kort, Bluetooth, USB-port og R.S. system stasjonen, som lar deg velge mellom to kjøremoduser, ‘Normal’ og ‘Sport’, kan endre følsomheten av gass og styring.

Nye Renault Clio GT 120 EDC er nå tilgjengelig til en pris 18,850 euro, stå på andre trinn i rekke franske verktøyet ikke bare i kraft, men også i pris. Ja, med Det koster nesten 6000 euro lavere enn Clio RS (24,400 euro).

Adblock
detector