Den nøjagtige replika af DeLorean fra tilbage til fremtiden, til salg på Ebay

Den nøjagtige replika af DeLorean fra tilbage til fremtiden, til salg på Ebay

Alt Tilbage til fremtiden fans nu har de mulighed for at få en nøjagtig kopi af DeLorean af Marty McFly og Doc.

Nu på salg på Ebay nøjagtig kopi af DeLorean fra Tilbage til fremtiden

Nu på salg på Ebay nøjagtig kopi af DeLorean fra Tilbage til fremtiden

Nu på salg på Ebay nøjagtig kopi af DeLorean fra Tilbage til fremtiden

Nu på salg på Ebay nøjagtig kopi af DeLorean fra Tilbage til fremtiden

Der er biler, der skylder deres berømmelse til det store lærred, og DeLorean Det er en af ​​dem. Når der i firserne, Tilbage til fremtiden ramme biograferne rundt om i verden, mange drømte om køretøjet, der ville give dem mulighed for at rejse i tiden. Nu da ønske kan blive en realitet: DeLorean entusiaster har mulighed for at erhverve en kopi af originalen. Officielt licenseret, men ude af stand til at bevæge sig fremad. Ebay har faktisk sove meget, men for nu, behøver de mirakler ikke tør.

Finde en DeLorean er ikke en kompliceret opgave. Den hårde del er at komme med en nøjagtig kopi af køretøjet, som Marty McFly og Doc håndteres. Når du kommer til at arbejde sæt og gøre en hurtig søgning, han indser, at DMC-12 DeLorean ingen mangel netop den anden hånd markedet. Nogle er dyrere end andre, men kun i sjældne tilfælde kan du løbe ind i, hvad der faktisk forestiller når tænker på Tilbage til fremtiden: en rigtig DeLorean blive en tidsmaskine.

Kun du har brug for at have på hånden $ 48,100 (43,700 euro) mærke pris i øjeblikket byde på Ebay. Det er, hvad det vil koste at gennemføre den mest nostalgiske nøjagtig kopi af den store hovedperson i Back to the Future, Marty McFly Indehavere og dok.

DeLorean

Ja, de berømte filmfans bør bemærke, at bilen auktion aldrig dukkede op i trilogien. Det er et køretøj, der var skabt for at fejre 30-årsdagen af serien og funktioner autoriseret af NBC-Universal, al nødvendig dokumentation og ekstra underskrevet af næsten alle de medvirkende, herunder Biff Tannen (Tom Wilson), Doc Brown (Christopher Lloyd) og endda køretøj designer film, Michael Scheffe.

Ja, også det har flux kondensator

I denne DeLorean ikke mangler noget. Det har alle komponenter i bilen, der blev vist på det store lærred: den eksterne ledninger (efterligning, naturligvis), enheder dato og klokkeslæt overvågning og, selvfølgelig, den flux kondensator. Det skal erindres, at det er en nøjagtig kopi af certificeret McFly og Doc håndteres i filmen; købere byde på det ikke kan (og bør) forventer mindre.

Som svar på den mekaniske del, siger kilometertælleren Det har kun rejst 29,280 miles (Ca. 4700 mil) styres gennem en manuel fem-trins gearkasse. Dens vifte af udstyr leveres komplet med aircondition, hastighedskontrol krydstogt, elruder, læder sæder og endda et kassettebånd afspiller … noget du virkelig er i stand til at rejse i tiden. Ja, dem, der ønsker at gøre deres drøm til virkelighed bliver nødt til at bevæge sig hurtigt: onsdag auktion ende 27 juli.

Du kan også være interesseret

– Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

– Den DeLorean DMC december 2017 have ny motor og mere magt

– Tilbage til fremtiden: DeLorean DMC-12, TO produktionen i 2017!

– DeLorean DMC-12, sportsvogn fra filmen Tilbage til fremtiden

Adblock
detector