Skoda Octavia og Skoda Superb. Hvordan adskiller de sig?

Skoda Octavia og Skoda Superb. Hvordan adskiller de sig?

Praktisk, rummelig, god værdi for pengene … Er du Skoda Octavia eller Superb Skoda? Så medlemmer af udarbejdelsen af ​​Highway anmeldere.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskelle.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskelle.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskelle.

Skoda Octavia og Skoda Superb: forskelle.

I sportslige vilkår, kunne vi tale tydeligt comeback. Det er sådan Skoda har udviklet sig siden, år siden, produkter var prismodtagere til sin unikke forhold mellem værdi og pris. I dag må vi tilføje mange flere attributter, mange af dem bakket op af uovertruffen teknologisk arsenal, selvom Skoda ikke har spillet alt materialet del. Deres biler vinder følelsesmæssigt hele, og Skoda Superb Det er blot endnu et eksempel på det potentiale, der skjuler mærke en majestætisk luksus sedan og repræsentation rejst i dag under filosofi Skoda: luksus brugeren.

Skoda SuperbOg denne Superb har det privilegium at dele med en hel række tung vægt, Skoda Octavia, model som den deler sjæl, moderne arkitektur MQB, som brandet viser maksimal fleksibilitet produktion, mødested for to biler med en unikke forhold mellem, hvad de koster, og hvad de er værd, selv om vores testere eksperter og vore medlemmer af det tekniske center vil søge ud over enhver rimelig lighed.

Hvilke elementer skelne Skoda Octavia Skoda Superb

Skoda Octavia

Skoda OctaviaFra et Greenline-version af økologisk orienteret og forbrug og autonomi til at krydse Spanien fra ende til anden, op til tre sportsgrene versioner RS ​​for dem, der søger stærke følelser, fremhæver en meget speciel RS Plus med 230 hk og front autoblocante egnet selv for kredsløbet. .. i Octavia sortiment passer til alle, og vi mener ikke kun dets indre rum. Taler motor antager bemærkes teknologier som cylinder deaktivering i 1,4 TSi, alternative brændstoffer såsom CNG eller diesel-versionen VVT, som den mest potente 2,0 TDi rækkevidde. Teknologi praktiske tilgang, og selvfølgelig, en krop Combi, hvor bæreevne tager på en anden dimension uden at glemme Scout-, sætte prikken over et produkt udviklet over grund.

Skoda Superb

Søg, sammenlign … Hvis du finder en bil med bedre forhold mellem størrelse og rummelighed, flere og bedre udstyrede, bedre ydeevne motorer, overlegen aktiv og passiv sikkerhed og bedre ydeevne, men ved en mere konkurrencedygtig pris, så skal du ikke bo i dette planet. Tredje generation ikke indebærer tredje evolution, men en retrospektiv kig på fortiden, der først 1934 Superb statelige, luksus og sans for detaljer. Naturligvis hæver kvalitetsstandarder vedrørende Octavia, også det udvider tilpasningsmuligheder, såsom computere infotainment op med tv-tuner eller styrede suspensioner. Det er det ultimative udtryk for brandet, bakket op af den teknologi af Volkswagen Group.

Hvem vinder, Skoda Octavia eller Superb Skosda?

Adolfo Randulfe. Valg: Skoda Superb

Derhjemme har vi et problem, når de rejser. Mine mere end 1,90 meter høj andel kabine med næsten 180 centimeter min kone og lidt mindre end 2 meter fra min teenage søn, der også delte bagsædet med sine to brødre. Med denne baggrund, finde en bil, hvor man kan sidde komfortabelt bag rattet og endnu højere dig kendt person, der rejser løst bag dig Det er en luksus. Noget meget usædvanligt. Af alle de biler, hvor jeg har siddet på deres bagsæder-og du kan forestille dig, at du er en few- eneste jeg fandt et lignende arrangement: det kaldes Rolls-Royce Ghost lang akselafstand. Og det efterlader mig budgettet.

Miguel Garcia Puente. Valg: Skoda Superb

Hvis når du er om bord på benplads gør dig et smil, åbner ingen kuffert smiler, men du kan se, hvordan øjnene vidt åbne. Heldigvis du har et netværk, hvis du ønsker at drage fordel af kun halvdelen: Jeg kan ikke nå bunden, fordi jeg ikke får stammen. Det er ikke behageligt, men det viser sig, at selv Quepo med benene strakt i denne kuffert. Apañado, velordnet, selv med et genopladeligt lommelygte, med åbne hænder, elektrisk lukning knap … eller assisteret kun, hvis du begynder at gøre overgangen til at sænke den i hånden. og Hvis bagagen er godt pleje, du tror, ​​hvad har gjort for beboerne?

Carlos Díaz. Valg: Skoda Octavia

Mit valg er Octavia for én simpel grund: deres rækkevidde og deres evne til at vælge fra flere mulige kombinationer. Bortset fra de mest berømte sedan krop, har du mulighed for decantarte af nogen af ​​de sportsgrene versioner RS, også tilgængelige i Combi med benzinmotorer og 2,0 TDi. Hvis du kan lide er at forlade mere til feltet kredsløb, har også en Scout firehjulstræk og en stor 1,8 TSI-motor. I Fortrinlig, den eneste mulighed med dette brændstof er den 1,4 TSI 150 hk, mens Octavia er 1,2, 1,4, 1,8 og 2,0 TSI … Ud over en økologisk udgave Greenline og andre komprimeret naturgas.

Raúl Roncero. Valg: Skoda Superb

Nej, jeg søger ikke plads. Jeg forlod over Octavia, allerede en leder blandt hvilke er meget større end ham. Superb ønsker en Audi A6, som han gerne vil, ikke at forlade Volkswagen Group, eller andre biler af denne kaliber. Der er aspekter, der ikke måles eller ej set, men de er der, de føler … og føle. Pisa, hjælp, filtre og isolerer Superb, med at kvalitet, raffinement og emballage at skelne mellem de biler, der krydser barriere af godt at overlegen. Men stor betyder ikke, dog, gentrification dynamik, men meget komfort og stor smidighed af respons. Nå 190 hk TDi betyder nå firehjulstræk … Sammenlign priser. Hvem giver så meget?

Andrés Acinas. Valg: Skoda Octavia

Metro i hånden, det Superb er foran, ikke mindre end 6 cm bredere end Octavia. Men plads i området ved pedalerne er lige og bredden mellem konsollen og døren også lignende, bredden af ​​gulvet den samme i begge tilfælde. Størrelsen af ​​sædet er næsten modelleret som jorden højde eller afstand fra kantstenen til taget. Når det er sagt, og ser bort fra objektive vurderinger, Jeg vil tage cockpittet af Octavia. Jeg er mere engageret, og endnu mere rumfornemmelse fordi Superb forekommer mig at gå meget "jeg esquinado". Og tilbage, den fordel, at den Superb er dog ikke afgørende.

Lorenzo Alcocer. Valg: Skoda Octavia

Skoda SuperbDer er ingen bedre balance eller bedste størrelse / plads mellem alle markedsdeltagere saloner, hvor for krop og pakning det taler Octavia. Dens dimensioner er ikke et resultat af udskejelser let, men opfindsomhed. Med dimensioner bagsædet rummelighed og lastvolumen allerede enestående, ofrer mere indvendig plads, muligvis ubrugelig til praktiske niveauer som en familie bil, en mindre udvendig størrelse. Jeg søger ikke cache på Octavia og ja nogle gode finish og moderne udstyr møde linjen Laurin & Klement. Hvordan hak over den Superb? Jeg foretrækker en konsekvent Skoda med nuværende værdi og mening af brandet.

Juan Tortajada. Valg: Skoda Octavia

En af de ting, som jeg kunne lide mest, er Octavia opfattede kvalitet i åbning og lukning døre, og især fremragende i fordørene. Døren har solid følelse, med lyd, berøring og upåklagelig pasform. Level karakteristika for en high-end bil ikke findes i modeller i sin klasse. Klart efter disse funktioner, er der et stort arbejde af ingeniører til at forbedre strukturen af ​​døren, vinduet ramme, der understøtter, lydisolering og låsemekanismer til at opnå disse gode følelser giver først "billede" opfattede en bil. Upåklagelig.

Jordi Moral. Valg: Skoda Superb

Skoda-teknologiIkke kun ved kvantitet, men frem for alt kvalitet. Hvor der kommer en Octavia, Superb sedan hiver en … Lativa: En Langt interiør forvandlet og Business Class. Jeg er stadig sæsons over: hvordan luksus måles? Hvis ved centimeter, dens næsten 4,90 m strømning til den mest omfattende nogensinde målt ved Autopista sedan; hvis passageren er mime og teknologi, du nyde en af ​​de Bedste Infotainment-systemer marked; og hvis du lægger vægt på dynamik, Superb også skåne sine grunde. Kun prisen, og kundefordele, premium pauser den ånd: hvis du ikke opfatter som luksus sedan selvfølgelig i sig selv er en rigtig luksus sedan.

Jorge Beltrán. Valg: Skoda Octavia

Den væsentligste grund til at jeg foretrækker Octavia er dens fremragende præstation, med et kompromis mellem komfort og effektivitet kun overgået af rival … klart dyrere. Der er to typer af ordning for baghjulsophæng, men sandheden er, at både torsions akse som den mest omfattende multilink arbejde perfekt. Med hensyn til Superb, er det i dette afsnit, hvor jeg finder store forskelle, da sidstnævnte har behov mulighed for elektronisk styrede spjæld, hvis du ikke ønsker, at kroppens balance i overskud. Et andet punkt, som jeg finder mere balance i den retning, er mere præcis og informativ på Octavia.

Pablo Mallo. Valg: Skoda Octavia

I kroppen af ​​en bil kubiske former er mest part det muligt at opnå dens størrelse, at opnå en mere indre volumen og bagagerum. Skoda har formået at få mest muligt ud af denne kvalitet, men på samme tid, har været i stand til at bruge det som en personlig ressource design, der understreger specifikke elementer og give styrke til en meget homogen billede. Designet Skoda forløber hurtigt og godt, og de næste modeller af sikker mærke udviklet sig betydeligt i denne retning, i retning af en mere følelsesmæssig linje, men uden at forsømme den rationalitet og afbalancerede proportioner har nu fået mange tilhængere.

Du kan også være interesseret

Skoda Octavia: Alle oplysninger

Skoda Superb: alle oplysninger

Skoda Uanset 1.6 TDI 120 overbeviser

Skoda Superb Combi, rummelige og stilfulde

Octavia RS / 230, ulv i ulv

Adblock
detector