Citroen C3 PureTech 110 HK: anmeldelser og faktisk forbrug

Citroen C3 PureTech 110 HK: anmeldelser og faktisk forbrug

Citroën har altid været engageret i praktiske og indendørs brug i deres anvendelighed. Allerede vi gang med at teste den nye C3 … og bevarer de samme principper.

Citroen C3 PureTech 110: første indtryk

Citroen C3 PureTech 110: første indtryk

Citroen C3 PureTech 110: første indtryk

Citroen C3 PureTech 110: første indtryk

Ved første øjekast sikker slag af den nye Citroen C3 vil nøje ligne C4 Cactus, især Hvis du vælger Shine slut herunder dem, der allerede Berømte airbumps (Disse sidebeskyttelse kroppen). Og på grund af succesen med denne model, er det ikke svært at forstå, at i Citroen har givet mulighed for at montere disse udvendige elementer også i sin nye hjælpeprogram.

Citroen C3 PureTechKommer til værdi og den nye Citroen C3 (Dette link vil også se deres priser for Spanien), begyndte vi at forklare, at vi oprindeligt testet enhed er drevet af den velkendte lyse PureTech 1.2 tre-cylindret motor, version af 110 hk. Denne benzinmotor er kendt for sin straks skubbe og linearitet i al sin Gaza operation. Det er forbundet med en kasse 5-trins manuel gearkasse, Succesfulde endelige udvikling, men med en længere end ønsket rute, fordi da du kører forandring til det første gang, du indser, at Citroën fortsætter sin linie i denne henseende. den touch er glat og præcis kobling, men der er for stor afstand mellem forskellige redskaber.

Noget lignende sker med den suspension indstilling nye C3, hvori den klart har sejret komfort over ethvert aspekt, med god filtrering kapacitet, men for meget elasticitet forårsrulle og forårsager nogle unøjagtighed i forløb i enhver moderat stærk støtte. Meget mindre kan man sige, at deres adfærd er usikker, tværtimod, da deres reaktioner under bremsning og pludselige retningsændringer er meget ædel. Bare være klart, at der er en balance af en rival som Volkswagen Polo i denne henseende. Det er en behagelig nytte frem for alt.

det bedste nye Citroen C3 klart er på praktiske og alsidighed tilbydes til ethvert behov, med et interiør, der gør millimeter dens udvendige længde indeholdt. Faktisk ikke overstiger 4 meter lang, og tilbyder allerede en god trunk 325 liter som det står godt positioneret i kategorien.

Citroen C3 InteriorCitroen C3 faktiske forbrug: bedre benzin eller diesel?

Som sædvanlig i hjælpeprogrammet, på grund af den lille forskel i forbruget mellem benzin eller diesel versioner af Citroen C3 er ikke let at klart vælge den ene eller den anden. I dette tilfælde kan vi sammenligne gennem den nye Citroën C3 1.2 PureTech 110 hk faktiske forbrug (I praksis 5,73 l / 100 km i vores faste ture af måling) med Citroen C3 1.6 BlueHDI på sit effektniveau 100 hk Vi har også allerede haft på vores tekniske center (4.17 l / 100 km).

i Citroen C3, derfor er der en væsentlig forskel mellem de to versioner, som benzinmotor er ikke mere sparsommelig segmentet og til gengæld 100 hk diesel er de mest effektive motorer, der findes på markedet i dag. Hvis disse data, vi tilføjer også, at I modsætning til en rimelig pris er omkring 1.100 euro altid til fordel for benzin motor Få resultater i omkring 5500 mil har vi amortiseret 1,6 BlueHDI.

Et andet spørgsmål, som også er sandt, er, at svaret er stærkere i Citroen C3 benzin og dets funktion er også mere raffineret. Men det er noget, der ikke herske i forsøget på brændstoføkonomi over enhver anden værdi at skille sig ud. Også huske på, at opretholdelsen af ​​Diesel altid vil være dyrere, men i sidste ende sandheden er, at denne Citroën C3 af de få dieselbiler, hvor vi ser, at der er en kortsigtet tilbagebetalingstid.

Du kan også være interesseret i:

Alle detaljerne i Citroen C3

Det var det sidste Citroën C3

Citroen C3-kameraer

Adblock
detector