PGO: priser og nærmere oplysninger om deres håndlavede biler

PGO: priser og nærmere oplysninger om deres håndlavede biler

Biler Salvador netop afsluttet sit første år som importør af fransk håndværker PGO mærke i Spanien. Den PGO Speedster II er sit flagskib produkt.

PGO og veteranbiler i Spanien

PGO og veteranbiler i Spanien

PGO og veteranbiler i Spanien

PGO og veteranbiler i Spanien

en retro design og eksklusivitet flag er de argumenter, PGO Han er landet i Spanien Biler hånd Salvador, der er baseret i Sant Celoni (Barcelona). Denne koncern har netop afsluttet et år med fordelingen, også udelukkende til Andorra, de fire modeller i øjeblikket i kataloget over PGO.

PGO Det er en lille håndværk mærke født i Saint-Christol-lès-Alès, nær Nîmes (Frankrig). familievirksomhed, grundlagt af brødrene Prevot, påbegyndt sin bane med at lave en kopi af en AC Cobra og Lotus Seven i 1980. Også Porsche 356 tager som udgangspunkt Volkswagen Beetle chassis.

Det var denne model, som i højere grad gjorde det franske mærke genkendelige og takket være den indehaves af Apal blev lavet. Denne belgiske selskab købte ejerskabet af brødrene Prevot PGO og Porsche havde tilladelse til at lave kopier af det 356.

En ny ændring af ejere, og i 1998, betød ikke afbrydelse af produktionen af ​​denne legendariske sports coupe, ville imidlertid have sin ende i 2004, når Porsche tog et retskrav, der i sidste ende forgæves, men førte til den nærmeste forsvinden af ​​brand, og endda en ændring af ejere.

PGO CevennesPGO, replikaer til sin egen serie

Et par år tidligere på året 2000 PGO var begyndt produktionen af ​​sin egen model: PGO Speedster II. PGO indledte ham som opretholdes, indtil i dag, den Model bygning på rørformede chassis. Den PGO Speedster, samlet på stedet i Montpellier, Sydfrankrig, brugte motorer og gearkasser fra PSA. Den impuls, der formodes at pengene bidraget med nye aktionærer kuwaitere og arabere snart, i 2005, tillod udviklingen af nye modeller ligesom PGO Cevennes med den samme base PGO Speedster men også med en mere moderne design.

I 2008 PGO også lanceret coupe Hemera med skydning-bremse krop

i 2012 PSA motorer på 2,0 liter og 140 hk der var blevet brugt i alle modeller af PGO, De forlod deres plads til 1,6 THP, udviklet i fællesskab af PSA og BMW og anvendes blandt andre modeller i Mini. præcist coupéer og roadsters af PGO begyndte at bruge 184 hk udgave af Mini Cooper. den PGO Cevennes et baghjul som i alle mærke biler, motoren er i midterpositionDet er den letteste være under ton, mens den tungere coupé tandem Hemera, 1.012 kilo. Tophastigheden af ​​dem alle er 225 km / t

Mens standard gearkassen er en seks-trins manuel, kan valgfri regne med en automatisk med det samme antal relationer og endda padler på rattet.

selv alle brand modeller deler samme akselafstand, størrelse varierer lidt fra hinanden. Den største, af nogle få centimeter, den PGO Speedster II er med 3,85 m; mens PGO Hemera har en længde på 3,74 m og 3,70 m Cevennes.

PGO priser SpanienPGO; Alle priser

den Den nuværende produktion af PGO i Montpellier er omkring 200 køretøjer om året, selv om det kan nå 500, hvis det er nødvendigt. For Spanien er den maksimale ventetid for leverancer, hvis dette ikke findes den særlige model på lager er mellem 12 og 14 uger.

Løbende priser spænder allerede inkluderet skatter, der spænder fra 48,598 euro for PGO Hemera op til 52,203 forbundet med PGO Speedster II og Cevennerne Cabrio. 51,095 euro koster PGO Cevennes.

alle De kan gøres næsten smagen af ​​hver køber høj tilgængelighed for tilpasselig elementer spænder fra en betydelig række farver, selv smagen af ​​køberen; gennem forskellige hjul designs, dekorative striber, spoilere, elementer i kulfiber, sport suspension, polstring eller beton læder elementer … Derfor store bidrag PGO, ud over sin retro luft og dens direkte forbindelse med vejen , er eksklusivitet.

Du kan også være interesseret

– PGO Coastline: en ‘klassisk’ charmerende håndlavet

– Bil nysgerrig: PGO, eksotiske fransk bil med klassisk design

Adblock
detector