Toyota GT86 2017: Test og rimelig sports video

Toyota GT86 2017: Test og rimelig sports video

Sports bedre forhold mellom pris og ytelse er fornyet. Dette er den nye Toyota GT86, veldig interessant for alle elskere av kjøring.

2017 Toyota GT-86 test i snøen

2017 Toyota GT-86 test i snøen

2017 Toyota GT-86 test i snøen

2017 Toyota GT-86 test i snøen

Toyota GT86 er en ren bil, av reneste der i dag. Ikke en bil massene og ikke ment å være en bestselger. Den har alt en elsker av kjørebehov: Letthet, sportsånd, utseende, fart og et forhold mellom pris og veldig god moro. Og likevel er det solgt litt … Hvorfor? Født i 2012, under krisen, som i hovedsak rammet yngre publikum som var adressert. 170.000 enheter ble solgt over hele verden, hvorav kun 17 000 ble levert i Europa; i Spania i fjor 40. En del av publikum som ikke forstår begrepet underpowered bilen ble solgt, om 200 hk kan betraktes som lite, eller i hvert fall ikke ha turbo. Tetsuya Tada skaperen la meg veldig klar når jeg hadde sjansen til å kjøre det som en prototype i 2011: den GT86 vil ikke ha turbo, heller en vekt eller ekstreme grep. Deres filosofi er å tilby moro akseptabel hastighet og, fremfor alt, til en akseptabel pris.

Nå, fire år senere, er det på tide å fornye. Det forstår at Toyota kan sies opp av en modell som ikke er lønnsomme, og som solgte i regi av Toyota og Subaru og likevel langt fra å fjerne den, har valgt å gjøre ham fanebærer av opplevelser på mark. Direktørene for samme tilstått til meg at målet er sette at filosofi narr av en bil med sjel som GT86 resten av serien. Aygo fra en Prius, alle bør være en del av personligheten til denne bilen, og har fokusert på ny arkitektur tnga er den første arving. Vi får se om de får det fordi, ærlig, er ikke alt i dette livet for å ha et transportmiddel, også føler noe fint å bruke det er viktig.

Toyota GT86

Utseendet på bildene ingen bedrager, 2017 Toyota GT86 Det er den samme bilen. Ingen endring å være annerledes, utvikler seg til å bli bedre. For å gjøre dette i Toyota ville ha endret litt indre og ytre ansikt, de har koblet mer med sjåføren sin og beboere, forbedre sin atferd for å være den samme bilen. Utad alt forandrer har en dynamisk rolle ikke bare estetisk. Strukturen er den samme og er støtfangere som svakt modifiserer dens bilde, Foruten å tilby større downforce og kjøling. Hetten er aluminium og de fremre fendere av et rustfritt stål, for å gå ned i vekt. Bak er det en ny diffuser og større spoiler har nytt design; Det er større og gevinster høyde, pluss downforce. Frontlyktene er nye lovforslaget, med LED-teknologi standard på både forsiden, som er førte lange og korte, og bak. Det er ikke en eneste lyspære i bilen. Dekkene har også blitt endret på design, nå med 10 radioer.

Chassiset er forsterket forankrer de fire støtdempere, noe som gir større stivhet mot vridning, og understøtter differensial, og nye Silent. Spesifikasjoner fjærer og dempere har endret, Nå er det fastere. Serien kommer med foregående Showa forbedret i dens indre friksjon og det gir noen interessant alternativ Sachs dempere, herunder en ventil inne varierende hardhet og kompresjon mekanisk i sann tid, uten at føreren griper inn ved hjelp av en knapp. Disse dempere er ikke gyldige bekreftet i Spania. Han bærer også en tykkere stabilisatorstag bak, hvilken det er også valgfri, for ytterligere å effektivisere hjørneinngang. Bremsesystemet forblir som det er, og det monterte dekk, som fortsatt satse på økonomien og lav adhesjon, en av identiteten til den GT86. Som det holder motoren, allerede oppfyller Euro 6 anti-forurensnings forskrifter, girkasse og differensialsperre manuelle versjoner.

Toyota GT86

Interiøret er oppgradert med nye materialer. Dashbordet er det samme, men nå foret med shearling i sin sentrale del. Setene har en ny møbeltrekk og dørene og side. Rattet er ny, med 3 mm eller mindre i diameter før, jo lavere er montert i en moderne Toyota, og 10 prosent lettere. Endrer design og inneholder de vanlige multifunksjonstastene. Boksen mottar en TFT 4,2 tommer, der vi kan lese om forbruk, G oppnådd, kraft og dreiemoment eller rundetid på den nye timeren. vedlikeholder informasjon vanntemperatur og olje. I midtkonsollen kontrollerer klimaet får ny og overraskende beholder type Casio 80-tallet der ute som fremdeles kan like, og bringer en ny multimediasystem med berøringsskjerm og valgfri nettleser, for 800 euro.

Den stabilitet og traksjons har en annen kalibrering. Det er en knapp merket Track, med nivået av stabilitetskontroll intervensjon endres (Opp til fire forskjellige nivåer), slik at den mer sporty nå nesten grensen av korset uten å miste kontrollen. Denne sporten ride resultater i utrolig effektivitet uten å miste den nødvendige sikkerhet, som den støtter en høy derrapaje før virkende og stoppe den heftighet av driveren. oppførsel Jeg tror fremdeles det beste markedet på sitt effektnivå og pris. Fortsatt nøyaktig og lydig retning trekker store og Det føles letthet, utmerket vektfordeling og lavt tyngdepunkt, i tillegg til å forbedre nøyaktigheten av den nye suspensjonen.

Toyota GT86

Allerede på salg med en pris 32,990 euro i manuelle versjonen og 35,990 uuros på automatisk. Det er velkommen til å bo i markedet for en bil og for meg den beste kjøreskole. Det er sant at det er en enorm følelse av dreiemoment og hastighet, selv om høy, er ikke ublu, men det er nettopp dens styrke er moro tilbys uten stor fart eller kraft, akkurat det motsatte av hva de er gjør tyske merker med sin absurd “og mer”.

Du kan også være interessert i:

2017 Toyota GT86: pris for Spania

Mazda MX-5, Nissan 370Z Nismo og Toyota GT86

Initial D Toyota 86 Concept, en sport manga

Mazda MX-5, Hyundai Veloster og Toyota GT86

Adblock
detector