Volkswagen og tilkoblings innovasjoner

Volkswagen og tilkoblings innovasjoner

Volkswagen har ført oss til å teste sine spor Ehra-Lessien, nær sitt hovedkvarter i Wolfsburg, for å vise oss noen av sine kommende teknologier. Tilkobling seksjon har vist seg å være en av de mest interessante.

Volkswagen og dens fremtid tilkobling

Volkswagen og dens fremtid tilkobling

Volkswagen og dens fremtid tilkobling

Volkswagen og dens fremtid tilkobling

Enten å bedre komfort, sikkerhet eller underholdning, er tilkobling nå en prioritert faktor i bilen, noe som gradvis tar form i anvendelser av ulike slag. La oss starte vi har tiltrukket mest oppmerksomhet.

Volkswagen Sound Journey"Sound Journey"

den MirrorLink system introdusert i det siste restyling av Volkswagen Polo replikerer skjermen på telefonen vår i det sentrale displayet Bil, for "speil", også muliggjør kommunikasjon mellom telefonen og ulike elektroniske systemer om bord. Dette venstre åpner en verden av muligheter for programutviklere, som demonstrert av programmet "Sound Journey". Dette er snu bilen til en slags musikalsk instrument, og som er basert på en forhåndsdefinert musikk (det er flere å velge mellom) og derfra skaper et lydspor som utvikler seg gjennom effekter og genererte mønstre avhengig av kjørestil. Det tar hensyn til faktorer som hastighet, turtall, akselerasjon og retardasjon (Av sikkerhetsmessige årsaker er den genererte effekt identisk uten hensyn til intensiteten av akselerasjoner), vinkelen på rattet ved hjelp av intermitterende, avstandssensoren på berøringsskjermen … Ganske teknisk Skjermen er også den mest underholdende. den "app" vil være tilgjengelig for nedlasting i løpet av få dager og, som vanlig i smartphone-applikasjoner, ingen mangel regelmessige oppdateringer. Musikalske komposisjoner kan tas opp på telefonen eller dele med andre brukere gjennom Soundcloud, selv om bare 30 sekunder stykker.

Volkswagen Tenk blå Trainer"Tenk Blå. trener"

Mye mer avhengighetsskapende (og praktisk mot drivstoff) er dette spillet som belønner oss for å kjøre effektivt. Den er basert på et system som innbefatter selve bilen, som rapporterer om det gjennomsnittlige forbruk, prosentandelen av tid som sirkulerer uten å akselerere eller bremse ("kystfart") Og vår virkningsgrad ved rattet. Søknaden, det Den kan kjøre i bakgrunnen, oss foreslår "utfordringer" Kjøring til gå samle poeng og virtuelle medaljer hvis vi er i stand til å utføre dem. For eksempel, 20 ganger på rad adlyde indikator girspaken, eller i stand til å opprettholde effektiviteten forholdet med 85% i 30 km. Kompleksiteten av testene øker gradvis, siden det er fem vanskelighetsgrader er tilgjengelige for å bli låst opp som du avanserer i våre prestasjoner. dette "app" Free er nå tilgjengelig for Android-operativsystemer, selv om kortsiktig intensjon Volkswagen er kompatibel maksimalt antall enheter, så fra nå av MirrorLink, Car Play (Apple) og Android Auto (Google) den vil omfatte under navnet "App Connect".

Volkswagen Media Control"Media Control"

Det har å gjøre med integrasjon typen nettbrett eller smarttelefoner og bil infotainment system gjennom WiFi-nettverk. Det gjør det, via app, det Baksetet er tilgang til funksjonene av radio, opprette spillelister med musikk som er lagret på CD, DVD, USB eller sine egne enheter, bruk leseren -inkludert visninger Google Earth og Street View– og online søkemotorer. Søker etter spesifikke steder på en telefon kan sendes til nettleseren, og satt som et mål. En annen funksjon er å spille musikk eller forskjellige filmer samtidig, noe som gjør tablettene fungerer som bare skjermer. Ikke behov for kabler, annet enn å lade batteriene (den eksponerte prototype hadde to Ekstra USB-porter ved å ta tilbake brenner). På den annen side, uansett hvor filene er lagret multimedia når de er innenfor WiFi-nettverk, siden de vises på ett liste som er tilgjengelig fra skjermen på midtkonsollen eller tabletter når de ikke er låst skjerm.

Volkswagen navigasjonssystemnavigasjonssystem

utover sanntids trafikkinformasjon, seter i parkeringsplasser og bensinpriser, som de er funksjoner som er tilgjengelige i noen tid med data fra selskapet INRIX Volkswagen utvikler prediktiv navigasjon. Er det, uten målangivelse leseren, det allerede Han vet hvor vi gikk basert på våre vanlige ruter. Hvis du oppdager trafikkproblemer på vei hjem eller arbeid, antyder det en alternativ rute. Også det tar hensyn til mellomliggende destinasjoner, for eksempel skolebarn, gym … alltid basert på våre bruksmønstre. Systemet kan kommunisere med andre elementer i bilen, som kan tjene, for eksempel for å avansere for å tilpasse den termiske styring av motoren, eller optimalisere bruken av batterier i tilfelle av elektriske biler. Og det vil ikke være der, fordi mulighetene er nesten ubegrensede, og vil dukke opp flere og flere programmer, noen allerede tilgjengelig i USA og Kina-relaterte kjøretøy sporing og fjernovervåkning, som geo-gjerde funksjon (Sender en melding til telefonen hvis bilen forlater eller går inn i en forhåndsinnstilt område) speed alarm, eller sjekke status på kjøretur fra hjemmet. Innenfor systemet Car-Net, også interessant telefon informasjon system hvor mulig Be om informasjon av noe slag (selv de foreslår at du en bestemt restaurant i området) og en operatør vil sende adressen direkte i nettleseren. Alt dette er basert på en videreutvikling av systemet Modular Infotainment System (MIB, dens tysk akronym), som kan integreres i VW konsernet MQB-plattformen.

Adblock
detector