Chevrolet Corvette Stingray, til salg for 79,990 euro

Chevrolet Corvette Stingray, til salg for 79,990 euro

Spanske Chevrolet forhandlere vil bifalde denne falde Corvette Stingray. Startprisen for Spanien ligger på 79,990 euro, som sats vil nyde den syvende rate af de legendariske amerikanske sportsgrene. I vores marked, i første omgang vil komme med 6,2 V8-motor på 466 hk coupe krop og manuel gearkasse med syv gear.

Chevrolet Corvette Stingray, pris for Spanien

Chevrolet Corvette Stingray, pris for Spanien

Chevrolet Corvette Stingray, pris for Spanien

Chevrolet Corvette Stingray, pris for Spanien

Nedtællingen til landing Spanien den syvende generation den Chevy Corvette (C7), som i dette tilfælde er ledsaget af den historiske navn pilrokke (Dette navn blev brugt af Chevrolet 1969-1976). Det vil falde, når de spanske forhandlere Chevrolet stads pynte at byde velkommen til Chevrolet Corvette Stingray XXI århundrede. Startprisen for Corvette Stingray i kroppen coupé Den er placeret i 79,990 euro.

ifølge Chevrolet, ny Corvette Stingray -eller VII eller C7 Corvette– Det er den version mere effektiv i historien om denne sport. Det er også den mere kraftfuld, i det mindste siden version adgang til området. Som en god amerikansk sport, der er den Corvette Stingray Den inkorporerer et drivmiddel LT1 Atmosfærisk V8 6.2 liter Lille Block, hvilket giver en maksimal effekt på 466 CV, med et drejningsmoment på 64.24 mkg 4.600 rpm. Amerikanske fuldblodsheste sende al sin vildskab med en manuel gearkasse syv-trins Tremec 6070 (I USA, det vil også blive tilbudt med en seks-trins automatgear med rattet pagajer til drift). den Corvette Stingray er ikke den første produktionsmodel inkorporerer en syv-trins manuel gearkasse, som en anden ikon af asfalt som Porsche 911, tog han føringen i slutningen af 2011 til premieren på hans syvende generation.

Chevrolet Corvette Stingrayden Chevrolet Corvette Stingray udstyr Det vil være temmelig omfattende og skræddersyet stort set til den krævende smag af europæiske bilister. Serien, vil blive tilbudt Z51 ydeevne Pack, Det er herunder bl.a. aerodynamiske løsninger udlandet elektronisk slip differential begrænset slip aktive affjedringssystem, variabel Magnetic Ride Kontrol med fem konfiguration tilstande (Tour, Eco, vejr, sport og Track), aluminiumsfælge 19 inches (forside) og 20 inches (bag) bremse store (345 mm foran og 338 mm på baghjulene) og sport udstødningssystemer, blandt andre.

i interiør, den mest relevante Corvette Stingray Vi findes i multimedietilslutning-system, Chevrolet MyLink infotainment, med et design inspireret af tabletterne og har to otte-tommer skærme, input USB-port og SD og AUX-forbindelser, blandt andre designelementer.

I sidste ende, dette nye Corvette Stingray og Camaro udgøres som gambling mere sport og mere glamour af Chevrolet for Europa.

Adblock
detector