Volkswagen oppdatert sine apps for mobil og bil

Volkswagen oppdatert sine apps for mobil og bil

The ‘Volkswagen Car-Net App-Connect’ system integrasjon smarttelefon med biler av tysk merke, er oppdatert med nye funksjoner.Volkswagen oppdatert sine apps for mobil og bil

Teknologi innen tilkobling Det er stadig til stede i biler Volkswagen-gruppen. Nå, med utsikt over sommeren, Volkswagen oppdaterer sine applikasjoner for smarttelefon som integrerer ulike funksjoner i sine biler gjennom ‘VW Car-Net App-Connect’ og dens rolle ‘Mirror Link’. Gjennom dette systemet, vil sjåføren og passasjerene tilkobles med multimediasystemet gjennom fire virkelig interessant, og de har nå en ny oppdatering apps.

Den første er ‘Tenk Blue.Trainer’, et program som oppmuntrer effektiv kjøring og poserte utfordringer og øvelser sjåføren å forbedre kjøreteknikk for å spare drivstoff. Applikasjonen gir råd, opplyser forbrukeren på den tiden, brems og akselerere med framsyn, etc. Og alt dette med en score som heter ‘Blue Score’ som en ‘note’.

Volkswagen oppdatert sine apps for mobil og bil

app ‘Cam-Connect’ den lar Utsikten fra dashbordet som registrerer når en GoPro-kamera 4 inne i bilen. For å gjøre dette, må du koble smarttelefonen til ‘Mirror Link’ systemet via en USB-kabel, og slå synkronisering trådløst med kameraer.

med ‘MyGuide’, vi kan vet at våre neste destinasjoner i ulike kategorier: Tid, tid, data fra bil service, ‘Shopping’, ‘Fritid’, ‘Mat’ … Sjåføren vil vite, for eksempel telefon eller tidsplanen for å åpne en restaurant, og når du parkerer bilen etter ved hjelp av navigasjonssystemet, kan styres til målet på foten.

Endelig app Delt Audio ‘ ikke bare kan høre på musikk fra mobiltelefonen via høyttalerne i bilen: vi kan også opprette spillelister med sanger som har alle passasjerene i sine respektive smartphones. Det vil si felles spillelister.

– Du kan også være interessert i: Volkswagen inkorporerer carplay Android Auto og Auto.

Adblock
detector