2017 Bentley Continental Supersports, den hurtigste og mest kraftfulde Bentley

2017 Bentley Continental Supersports, den hurtigste og mest kraftfulde Bentley

Bentley Continental Supersports 2017 vender tilbage til luksus modelprogram og gør, endnu en gang, da den mest magtfulde af dem, der findes i generation.

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

den Bentley Continental Supersports 2017, som det var engang, er det postuleret som den mest kraftfulde version af, hvor mange kan findes i den britiske luksus-modellen.

I denne konfiguration, som kan være med kroppen coupé eller cabrio, vi finde en æstetik, der forbliver tro mod traditionen af ​​brand, men med elementer, der gør en bil mere radikal udseende, ligesom luftindtag vinde i størrelse og i antal (vi finder i hætten) en bred kalandreret sort, en front spoiler ny regning, den bageste spoiler og en diskret intet nyt bageste diffusor, hvortil der tilsættes hjul med dimensioner på 21 inches.

Derudover Bentley Supersports Continetal Den fås med pakken ‘X specifikation‘ Med interessante detaljer, som giver modellen et mere attraktivt udseende, som et større antal organ farver at vælge imellem, housings sidespejle og indvendige dørpaneler fremstillet af kulfiber og forlader udstødningssystemet færdig titan.

Det indre af denne luksus model giver for første gang et tæppe, der kombinerer tre nuancer (hvide, røde og sorte), som du kan se i disse billeder. Også vi fandt, at genskabe sømmene diamant form på overfladen af ​​pladserne færdige i læder og Alcantara høj kvalitet.

Bentley Continental Supersports 2017: motor

den Bentley Continental Supersports 2017 Det har den kraftfulde benzinmotor W12 seks liter twin turbo og gengivelse 710 CV. Det maksimale drejningsmoment stiger til 103,77 mkg, en fremragende respons på en bil, der kan accelerere fra 0 til 100 km / t på 3,5 sekunder (3,9 sekunder i tilfælde af spæret) og en maksimal hastighed af 336 km / t (330 km / t på den cabrio). Propellen er koblet til en automatisk transmission ZF otte gear, som sender mekanisk kraft til alle fire hjul, med en støbt base kan variere, men er forudindstillet til 40:60.

Udførelsen af ​​denne bil er høje, men til trods for at kæmpe en vægt 2.750 kg i tilfælde af coupe krop og 2.900 kg for den konvertible. Stoppe denne mol optimalt er kun mulig med højtydende bremser, såsom at bruge denne Bentley, type carbocerámicos og med dimensioner på 420 mm foran og 356 mm bag.

Vi afventer det britiske firma, der indeholder oplysninger om datoen for denne pris og udgivelsesdato Bentley Continental Supersports 2017.

Adblock
detector