Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Den nye Renault Megane Coupé-Cabriolet er det konvertible version af den populære franske kompakt. Det går på salg på det spanske marked med tre benzinmotorer-en 1,2 TCE 130 hk og to diesel -den 110 hk 1.5 dCi og 1.6 dCi 130 hk. Priserne starter ved 27.600 euro.

Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet

den Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet fuldender rækken af ​​denne populære køretøj kompakt segment C, et tilbud allerede foretaget af de organer, fem-dørs, tre-dørs coupe og familie Sport Tourer.

den priser Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet er:

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.2 TCE 130 hk: 27.600 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.5 dCi 110 hk: 28.900 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 110 hk 1.5 dCi EDC: 31.300 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 130 hk 1.6 dCi: 31.400 euro

Design, motorer og udstyr

den Renault Megane Coupe-Cabrio inkorporerer frontal med det nye billede af Renault, med den største diamant logo og på en skinnende sort kølergrill. Også nyt i denne version konvertible kofangere, forlygter og lufthuller.

En anden af ​​kendetegnene ved Ny Renault Mégane Coupé-Cabriolet er det stort glastag gloss sort og krom knopper rundt om forruden. Det fremhæver også hans faste læhegn, der tjener til at begrænse luft turbulens, der tilbyder mere komfort for 4 passagerer. Hvis kun to beboere er på rejse, kan du oprette en Valgfri aftagelige antirremolinos netværk, hvilket yderligere beskytter den indvendige vind turbulens. I mellemtiden længden forbliver på 4,485 mm og slaget ikke varierer og forbliver på 2.609 mm.

Renault Megane Coupe-Cabriotilbud motorer som du kan vælge den Renault Megane Coupe-Cabrio Det består af tre alternativer. Først kan du vælge motoren 1.2 TCE benzin direkte injektion fire-cylindret turboladet, hvilket giver en strøm 130 hk. Denne mekanisme har også stop enheden og start motoren Stands&Start.

motorer diesel tilgængelige i det konvertible version af Mégane familien svarer til Energi af Renault. Den mindre magtfulde er den 1.5 dCi 110 hk og et led ovenfor, anbringes den 1.6 dCi 130 hk. For det første, det franske firma erklærer en gennemsnitlig udgift på 4,5 l / 100 km, mens for dCi 130 hk offentliggjorde data kombineret forbrug er 4,4 l / 100 km.

Alle nævnte mekaniske versioner tilbydes med en manuel gearkasse med seks gear. den dCi 110 hk versionen du kan også vælge at automatisk dobbelt kobling sekstrins EDC.

Et niveau udstyr, Det er inkorporeringen det integrerede multimediesystem R-Link, med præsentation og drift som en tablet, som det giver let og intuitiv betjening af de forskellige funktioner (navigation, radio, Bluetooth håndfri, etc.).

Adblock
detector