Seat Alhambra FR, mere sportslighed til det spanske folk luftfartsselskab

Seat Alhambra FR, mere sportslighed til det spanske folk luftfartsselskab

Seat Alhambra tilføjer til sit sortiment en ny linje af udstyr under en velkendt Seat, FR, hvilket giver en mere sportslig æstetisk plus pålydende.Seat Alhambra FR, mere sportslighed til det spanske folk luftfartsselskab

Da vi testede den opdateret Seat Alhambra par måneder siden, en af ​​de ting, der fangede vores opmærksomhed var indsatsen af ​​den spanske mærke til at give en mere sportslig kørsel. Takket for en stor del sportsundervogn DCC (Det samme som Ibiza og León), som regulerer chok ventilsystem til skiftende vejforhold. Nu, Seat går et skridt videre.

Seat Alhambra lancerer en nyt udstyr linje: FR, hvilket giver en plus sport design MPV. i udvendig, De installeres nye kofangere, front grill, forlygter tilsløret, spejlhuse i sølv alufælge 18 tommer, emblemer og dekorative vinyler FR sort.

Sportslighed også inde

i kahyt Seat Alhambra FR er nye sportssæder i Alcantara med opvarmet funktion. Også, det kommer til at være med bageste parkeringsplads kamera sensorer, automatisk klimakontrol, adgang og nøglefri starten og poster af udstyr.

En mekanisk, Seat Alhambra FR motorer kan montere huset allerede kendte: i benzin, 150 hk 1.4 TSI og 2,0 TSI 220 hk; i diesel, 2.0 TDI sender blokken i trin på 115, 150 og 184 hk.

Det forventes, at denne nye finish i den spanske minivan markedsføres fra November til en pris, der er stadig ukendt. Den aktuelle vifte af Seat Alhambra i Spanien begynder omkring 32.000 euro.

Andre FR Seat

navnet FR Det er velkendt inden for den spanske mærke. Seat Ibiza og Seat Lion er i årevis godt eksempel på, at plus af sportslighed det giver, og vi ser nu i Seat Alhambra. I tilfælde af Seat Ibiza, dette trim plan er tilgængelig med mekanisk 90 hk 1.2 TSI, 1,0 EcoTSI 110 hk og 1,4 TDI, i trin på 90 og 105 hk.

Seat Leon FR Ja ty til den mest prestacionales mekaniske rækkevidde. Den spanske kompakt kan have denne færdige motor 125 hk 1.4 TSI, 1,4 TSI ACT 150 hk og 180 hk 1,8 TSI, benzin og 2,0 TDI 150 og 184 hk turbodiesel i området.

– Du kan også være interesseret i:

Seat Ibiza 1.0 TSI 110 FR.

Sporty Seat Leon, den Cupra, versioner 265 vs 280.

Adblock
detector