Renault Captur 2017: Alle data og billeder

Renault Captur 2017: Alle data og billeder

Den lille SUV Renault Captur fornyer sit sortiment dybt ind 2017 med en klar målsætning: at forblive en leder i sit segment salg.

Renault Captur 2017, de bedste billeder

Renault Captur 2017, de bedste billeder

Renault Captur 2017, de bedste billeder

Renault Captur 2017, de bedste billeder

Renault fornyer Captur, sin repræsentant i segmentet Lille eller urbane SUV. Med en række interessante ændringer på flere fronter, diamant firmaet ønsker det Captur fortsætte med at fastholde sin førende position blandt sine konkurrenter -in 2016, var den urban SUV sælges i Europa med mere end 215.000 enheder Sold-.

den Renault Captur 2017 engagement i en yderligere brugerindstilling. Uden for, er de tilgængelige tre nye organ farver -Atacama Orange, Ocean Blue og Black Améthyste (sidstnævnte kun tilgængelig for nye og eksklusive Initiale Paris-version), mens det for farven på taget, en ny tone (kaldet Platine Grey) er tilgængelig. Med alt dette og i henhold til undertegnelsen af ​​sugetablet, kan chaufførerne vælge imellem 30 forskellige måder at personliggøre din Captur.

Renault Captur 2017: nye æstetiske detaljer

Ud over de nye farver, herunder rækkevidde 2017 Renault Captur, hans udvendige design gaver små ændringer. En af de mest bemærkelsesværdige er inddragelsen af ny forlygte "Pure Vision" -ifølge versions- med Fuld LED-teknologi. I bunden af ​​kofangeren, kørelys LED skrive nu i form af "C", Look og udseende er også godt afspejlet i de baglygter.

Renault Captur 2017i Udvendig 2017 Renault Captur, ikke ubemærket hen i ny kølergrill, med mange ligheder med de af renault kadjar. den DNA mærke forstærkes af tilstedeværelsen af ​​store emblem rhombus centrale denne kalender. For sin del, den palet af muligheder i kapitlet legering komplet med tilgængeligheden af ​​fire nye designs (Extreme og Adventure i diameter og 16 inches i diameter og Explore Emotion 17 inches).

Ud over de æstetiske ændringer og detaljerede, chauffører, der er orienteret mod køb afRenault Captur 2017 De vil være tilgængelig et nyt valgfrit element i udstyret. Det er en fast glas panoramatag -Du kan også vælge bitono- konfiguration, skelnen bringer ikke kun i udlandet, men også tillader mere lys ind i at hjælpe at øge følelsen af ​​plads i kabinen.

den inde i Renault Captur 2017 Det giver op seks stilarter forskellig tilpasning: Elfenben, Ocean Blue, Karamel, Rød, Satin Chrome og Chrome Patina. Disse, til gengæld kan suppleres med tre nye pakninger muligheder (Cappucino, Atacama røde og orange).

Renault Captur 2017Renault Captur 2017: sikkerhed og tilslutningsmuligheder

den Afsnit sikkerhed og tilslutningsmuligheder-underholdning også nuværende udvikling i den rækkevidde 2017 Renault Captur. I det første afsnit, som nye systemer kørsel støtte højdepunkter advarsel enhed blinde Bllind Spot Warning, ud over den parkeringshjælp systemet Park Assist Easy.

Med hensyn til tilslutningsmuligheder og underholdning om bord, Renault Captur 2017 Den er udstyret med den seneste udvikling R-Link multimediesystem, som en stor nyhed, der bliver en del af R-teknologi&GO, tillader fuld kompatibilitet og integration af mobile enheder med program installeret Auto Androit. For dem, der ønsker at nyde en lyd i høj kvalitet, kan du tilføje det udstyr den Bose præmie lydsystem Sound System.

Renault Captur 2017: op til fire motorer

Mekanisk, levering af propeller Renault Captur 2017 Det forbliver uændret. Således i Diesel vil du være i stand til at vælge versioner 1.5 dCi 90 og 110 hk, mens benzin er tilgængelige på 0,0 TCE turbo tre-cylindret motor og 90 hk firecylindret turboladet 1,2 TCE 120 hk.

Du kan også være interesseret

– Juke Nissan, Peugeot 2008 og Renault Captur, hvad SUV er bedre?

– Renault Scénic dCi 130: test og alle vores målinger

– Renault Talisman, Kia Optima og Ford Mondeo, hvad er bedre bekendt?

– Test 100.000 km Renault Mégane 1.6 dCi: nøgledata

Adblock
detector