Nissan X-Trail 2017: de prijzen grote broer Qashqai

Nissan X-Trail 2017: de prijzen grote broer Qashqai

De Nissan X-Trail 2017 is nu beschikbaar in Spanje met een breed scala aan apparatuur en innovaties die meer waarde aan deze 7-seater SUV te brengen.

Nissan X-Trail 2017: nu de nieuwe 7-zits SUV

Nissan X-Trail 2017: nu de nieuwe 7-zits SUV

Nissan X-Trail 2017: nu de nieuwe 7-zits SUV

Nissan X-Trail 2017: nu de nieuwe 7-zits SUV

Een paar weken geleden heb ik confirmábamos dat Nissan het had vernieuwd oudste broer de Qashqai, de X-Trail. Nu, we kunnen het bewegen range 2017 deze SUV met interieur capaciteit van maximaal zeven inzittenden al beschikbaar de officiële dealers van het merk in Spanje.

de prijzen 2017 Nissan X-Trail bereik tussen 25.800 euro en 42.600 euro (Beginsnelheid kan variëren van 22.900 euro, aan speciale acties en de bijbehorende kortingen lanceren al inbegrepen). Uitrustingsniveaus waarmee het wordt aangeboden in ons land zijn vier: Visia, Acenta, N-Connecta en Tekna.

Nissan X-Trail 2017Nissan X-Trail 2017: hoogtepunten

In de esthetische hoofdstuk, de belangrijkste ontwikkelingen in de verschijning van Nissan X-Trail 2017 We zijn te vinden in het voorste gedeelte, met kleine veranderingen in uw V-Motion grill. Dit gebeurt om meer aanwezigheid met een winst bredere, waaraan wordt toegevoegd een herontwerp in de koplampen en de mistlampen, Ze passeren nemen een rechthoekige vorm. Aan de andere kant kan de versies die technologie Full LED-koplampen bevatten voeren ook een adaptief verlichtingssysteem.

in de Interieur Nissan X-Trail 2017 kleine wijzigingen werden ook gezien in het uiterlijk van stuur en in aanwezigheid van nieuwe materialen waarmee de Japanse firma heeft als doel om de waargenomen kwaliteit van de passagiersruimte ophemelen. Een praktisch niveau en Interior modulariteit, systeem verschuifbare stoelen met verstelbare rugleuning in de tweede rij wordt gehandhaafd. volgens Nissan, het beschikbare laadvolume in de romp versies van vijf zetels Het verhoogt licht af van 550 naar de 565 liters hoedanigheid (De totale laadruimte met alle zitrijen kunnen bereiken de 1996 liter).

Nissan X-Trail 2017mechanische aanbieding Nissan X-Trail 2017 Het bestaat uit twee dieselmotoren een 1.6 dCi 130 pk en 177 pk sterke 2.0 dCi en benzine-een 1.6 DIG-T 163 pk. Het type versnellingsbak die is standaard een handgeschakelde zesversnellingsbak, hoewel in sommige versies kunnen ook kiezen voor een automatische Xtronic continu variabele.

Nissan X-Trail 2017: autonome aandrijfsysteem PROPILOT

In de sectie veiligheid en rijden assistenten, de belangrijkste vernieuwing in de vernieuwde Nissan X-Trail We vonden in de incorporatie van autonome rijtechnologie PROPILOT. Deze technologie kan besturen zelf zonder menselijke tussenkomst voertuigstuurwielen, optrekken en remmen bij het rijden op snelwegen of bij weinig verkeer verzadiging.

de PROPILOT technologie sterk verbetert hoofdstuk Veiligheid Nissan X-Trail 2017, een SUV die hij al rekende op geavanceerde technologieën zoals intelligente systeem noodstop, het systeem voetgangersdetectie eN iNRICHTING Achter dwarsverkeer detectie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

– Nissan X-Trail vs Skoda Kodiaq: Wat is de beste 7-persoons SUV?

– Nissan X-Trail Scape, met drone gift

– Om de Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 pk testen

Adblock
detector