Upseeri! Istuin on 7-paikkainen SUV yli Ateca

Upseeri! Istuin on 7-paikkainen SUV yli Ateca

Istuin SUV vaihtelevat vuonna 2018 kolmannen mallin, joka on suurempi kuin onnistunut Ateca ja jonka sisään voidaan määrittää enintään seitsemän paikkaa.

Istuin SUV 7 paikkaa, 2018

Istuin SUV 7 paikkaa, 2018

Istuin SUV 7 paikkaa, 2018

Istuin SUV 7 paikkaa, 2018

Istuin varjo Ateca on pitkänomainen ja segmentin SUV vieläkin … Jos confirmábamos muutama kuukausi sitten istuin käynnistävänsä SUV pienempi kuin Ateca ja alustan uuden Seat Ibiza -Arona on nimi tämän malli-, tulevaisuudessa tulee olemaan SUV välillä espanjalaisen yrityksen.

tulevaisuuden SUV Seat suurempi kuin Ateca ja jonka nimi ei ole vielä vahvistettu myydään 2018. Onko iso uutinen? hänen sisusta Saatat olla varustettu 5 tai 7 paikkaa, valitsema kuljettaja.

tämän uuden Istuin SUV 7 paikkaa valmistetaan tehtaalla, jossa on Volkswagen Group Wolfsburg (Saksa). -Engineering ja rakentaminen alustan että käytetty tunnetaan MQB A2.

Istuin presidentti Luca de Meo, on tyytyväinen ja toiveikas päästöjä vastaan ​​tämän SUV vuonna 2018: "Tämä auto tuo meille uusia asiakkaita, parantaa imago ja on erittäin tärkeä rooli yhtiön kykyyn tuottaa marginaalien vaikutuksen. Se suunnitellaan Barcelonassa ja valmistettu Saksassa. Hän tuottaa Wolfsburg, sydämessä ryhmän, välisen yhteyden vahvistamiseen SEAT ja Volkswagen. ”

Vahvistus tämän uuden SUV Seat Se on tehnyt virallisen aikana esittely taloudelliseen suorituskykyyn vuonna 2016 Espanjalainen yritys Volkswagen Group. Tämä tiedote tulee samaan hyvä aika yhtiö perustuu Martorell viime vuodesta Istuin oli paras tulos historiansa ja liikevoitto 143 miljoonaa euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki Seat suunnitelmat vuoteen 2019

Vertailu: istuin Ateca kaikkia kilpailijoita

Istuin toimii ja laatua autojen

Adblock
detector