BMW Car offensiv: Alle nye 2020

BMW Car offensiv: Alle nye 2020

BMW har brændt i 2020: det år vil have fornyet hele sit sortiment. Introduktion fremtiden serie 3 og 4, X2, X3, X7, i5 … indtil en ny sport Z4 med Toyota!

Mål 2020: BMW vil forny hele sit sortiment af biler

Mål 2020: BMW vil forny hele sit sortiment af biler

Mål 2020: BMW vil forny hele sit sortiment af biler

Mål 2020: BMW vil forny hele sit sortiment af biler

BMW sætter foden på speederen. Kampen mellem premium brands er samlet og ikke et minut at tabe, hvis du ikke ønsker at blive tilbage og teknologisk virksomhed. I kalenderen, BMW Han har indikeret med rødt 2020, året, der vil konsolidere et nyt mærke: dens produkt offensiv, da det vil være indtil denne dato brutale, både nye generationer af sine mest succesfulde nuværende modeller, som i findes så langt i sit bud nye modeller. Ved nærhed i tid, hvilket vil den tredje generation BMW X3 er i en fremskreden tilstand og drægtighed. Og så begyndte vi vores tur rundt i Fremtidige BMW til sin X rækkevidde, fordi, som enhver anden producent SUV markedet, er blevet nøglen modeller rygraden i enhver rækkevidde. Hvis du går ind i galleriet, som vi har forberedt du vil se alle fremtidige BMW.

BMW X3: lettere og mere dynamisk i 2017

De siger så definere denne tredje generation X3 BMW har ikke været for en fornyelse mere. Denne nye kontekst vellykket segment, hvor der også er stigende konkurrence (såsom Porsche Macan eller Lexus NX) er blevet taget i betragtning, men de ansvarlige for BMW også opdaget en ny rivalisering kommer fra rækken af ​​mærket. Med den nuværende generation BMW X5 voksende "ned" med at sDrive 25d version 4-cylindret baghjulstræk med pris mere "stram"Og BMW X1 efterligner en kompakt X3, sin stilling var ikke klar.

Så BMW er arbejder på at afværge tilbage til fremtiden X3 X1 og derfor tættere på X5. hans design, uden at bryde den nuværende DNA BMW X, Det vil være mere effektfuld. Tryk også hoppe ud BMW X1 og X5. Det første træk på mange af funktionelle løsninger, såsom Glidende bageste bænk, og for det andet spørgsmålstegn hans tekniske status. BMW X3 ville, efter at pålægge og nye 7-serie, den anden allerede nydt godt HPLC under anvendelse af modulære platform og det ville drage fordel af en struktur, der dannes, hvis det er nødvendigt, for højstyrkestål, aluminium og magnesium.

BMW X3 fremtidLethed og stivhed teoretisk føre dynamik BMW X3 til et andet niveau … til også reagere på trykket af Porsche Macan. For at gøre dette, Det er påtænkt for første gang i en M-version X3, tage 3,0 V6 biturbo motor i BMW M3 / M4. og Du vil have sin hybrid version relevant at stå op ikke kun Lexus NX. I dette tilfælde vil X5 xDrive40e tage sin mekaniske anlæg, en 2,0 turbo benzin 245 hk og en elmotor på 113 hk til i alt 313 hk, så rent elektrisk drevet op til 125 km / t og 40 km autonomi . Men fremtiden for X-området vil ikke ende her.

BMW X2: SUV Coupe 2017

Og er, at den nye X1 og udlede relevante variant coupé BMW X2, med en løbetur i stil med, hvad de i dag foreslå den nuværende BMW X4 og X6, mod sin X3 og X5 kilde, henholdsvis æstetik. Ikke alene vil en mere sportslig billede, der vil bringe denne X2 vil komme markedet og i slutningen af ​​2017, men også en mekanisk vifte af motorer og gearkasser altid fokuseret på helt forbedre dynamik. Løfter, selvfølgelig … men se op, vil der være en anden ny X.

BMW X7: kæmpe SUV ved udgangen af ​​2018

Ja, fordi BMW besluttet for længe siden også Europa stå op til Mercedes og Range Rover GLS, og på det amerikanske marked Også Cadillac Escalade. Og det vil en BMW X7 fremtid, der konfronterer en sådan anmodning. Denne nye SUV i området på ikke mindre end 5.1 meter lang, liza vil en ny platform, der vil også tjene til fremtidig BMW X5 og X6, anvende aluminium og kulfiber at møde en dynamik, der respekterer den stil bogen også mærke: maksimal smidighed. Indtrængen fordi i uvant terræn med en stor SUV Det monterede benzinmotorer 6 til 12 cylindre, og senere endda tilbyde variant plug-in. Uden at starte Diesel.

BMW 5-serie: renovering siden 2016

I dag, hvor vigtigt BMW SUV fjerner ikke selv at erkende, at De har været faktisk deres saloner, der har romantiserede mærket. De er tradition og spiller inden for mindre end to år afleverer sine sandsynligvis to flagskib modeller. Inden udgangen af ​​2016 vil nå en ny generation af 5-serie, og hun begyndte. Heiress også modulær platform CLAR, 5-serie vil være hans igen meget af den banebrydende teknologi, der er blevet udgivet for nylig BMW 7-serie renoveret for at imødegå iscenesættelse af fantastiske nye Mercedes E-klasse. I strukturen af ​​Series 5 er der ikke plads til kulfiber 7er, men for aluminium og magnesium. BMW kvantiseret til 100 kilo vægt rabat den kommende generation, langt mere sofistikeret, men kun høfligt dristige syn. Det sætter ikke spørgsmålstegn ved fremtiden BMW 5-serie GT vil være denne gang mindre massiv og sporty syne. Meget mindre en 5-serie Touring har en trofast kundekreds i mange europæiske markeder.

BMW 3-serie G20: nyt design for 2017

Måneder senere bliver den tur om fornyelse af Fremtidige BMW 3-serie, her højere visuel fornyelse. BMW ønsker at indføre dristige nye funktioner, der forklarer en fremtidig billede af BMW, men det vil først i denne serie 3 type, klar over, at hans klient er mere modtagelig end den mere traditionelle køber af serie 5 til at bryde med fortiden. Fra forlygterne til at være mere skrå og smal end nogensinde, kofangeren, kølergrill og dobbelt motorhjelm nyre forny og styrke visuel sportslighed af BMW pral. Også, som det Series 5, formere sin fornyelse i alle formater byder krop. Der vil være en restyling af det nuværende 3-serie GT, men det synes klart, at dette format er vedtaget i de kommende generationer. Vi vil også se en ny Touring, også bearbejde figur.

Fremtidige BMW 3-serieBMW 4-serie: ny coupe til 2018

Han også fornyet dybt opkaldt nye BMW -serie 4 der giver navn til varianter Coupe og Gran Coupe. En ekstra indsats du vil se på produktets kvalitet, da selv BMW har erkendt, at denne generation ikke var op til omstændighederne. Det ramte markedet et år efter sedan, dvs. og i 2018, mere skrå forlygter og mere udtalte ribben, dybe generelt større sportslighed.

BMW 1-serie Sedan: forhjulstræk og

2017 vil også være en fornyelse den mindste BMW sedan, Marts 1-serie Størrelse 1, ja, og på den front-drev platform, der vil tjene for alle fremtidig 1-serie. Bukke under fordi de praktiske rigor mod de tekniske, arve cross-platform motor og forhjulstræk som baserer sine nye små BMW modeller ligesom serie 2 og X1. Derfra BMW har i sin portefølje til at gøre en Sedan 4-dørs sedan på 1-serie (En mindre 3-serie), som ved sin mekaniske konfiguration vil tilbyde en ny model for kompakte dimensioner stand som familie sedan. En Gran Coupe er under undersøgelse, forventes som et begreb i Kina, men også rettet mod Europa.

BMW 2-serie Gran Coupé: anti CLA 2017

Sektion lukket og saloner med ny fremtid BMW 2-serie Gran Coupe. Mercedes campeando og nu hjemme i segment med attraktive CLA, Det vil derefter replica BMW. Denne enestående serie 2 Gran Coupe, udviklet og også på den nye platform tværgående motor og forhjulstræk, vil søge at blive en kommerciel plads i en ny type klientel for mærket.

BMW Z4: Toyota Partner

BMW Z4 fremtidNej vi kan ikke glemme den sportslige område. Her, rentabilitet numre at fortsætte BMW Z4 De passede ikke mærket. Løsning? Kig efter en partner til at dele omkostninger (såsom Mazda og Fiat har gjort deres MX5 og 124 Spider). I dette tilfælde Toyota har været der har indgået drift. Men det tyske mærke siger dets nye BMW Z4 2017 vil være en sand Roadster BMW (Selvfølgelig med baghjulstræk) Og med hensyn til dynamik end i dag. Det er ikke udelukket, at M sport division gør sin relevante udgave, men den nye BMW Z4 bliver nødt til at tjene penge med rimelighed lidenskabelige versioner. BMW sætter sit egne motorer 3, 4 og 6 cylinder… både benzin og diesel.

BMW i5 Crossover: en af ​​Tesla Model X

Vi sluttede kapitlet fremtidig BMW med sin voksende udbud i. tyske mark Han satser på elbiler, men ikke for enhver pris. kun i dag forstår lys, eller ikke tung, og høj autonomi. den BMW i3 vil have bare en restyling i 2018, men dens udvikling vil blive brugt til at foretage en anden mere pragmatisk model. BMW rejser samt i dag en BMW i5 der vil nyde godt af en ny generation af batterier som tillader autonomier ovenfor 400 km. Det ville være fantastisk og i stand, men ikke tung, bygger igen på aluminium og carbonfiber. Med stadig mindre elektriske moduler, integration i akslerne giver let har firehjulstræk. Den ZF BMW leverer kunden, har fremlagt sit egen elektrisk bagaksel, motor og retningsbestemt. ¿Advance af en fremtidig omfattende BMW i5 4×4? Vi vil se, men det vil være i næste kapitel … stadig uopdaget.

Du kan også være interesseret i:

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

BMW udvider til tre år officielle garanti

BMW i8 roadster bekræftet og i5

Adblock
detector