Ny Kia Sportage Coupé og dens fremtidige rivaler SUV

Kia lanceres og efter en hektisk 2017, fortsætte med at tilføje nye funktioner: som en SUV coupe ville konkurrere i et segment, der venter på VW Tiguan Coupe, Skoda Kodiaq Coupe … og mange flere.

Kia Sportage Coupé: så kunne være den nye SUV ... og dens rivaler

Kia Sportage Coupé: så kunne være den nye SUV ... og dens rivaler

Kia Sportage Coupé: så kunne være den nye SUV ... og dens rivaler

Kia Sportage Coupé: så kunne være den nye SUV ... og dens rivaler

Kia er i god form og voksende en masse … men ikke nok til den boomende koreanske mærke. Dens ledere vil have mere, meget mere, og så oprettet nogle måneder siden, og en køreplan fuld af fantastiske nye funktioner produkt. Målet er at komme tættere nu i Europa til 600.000 solgte enheder om året, og de ved, at i øjeblikket er umuligt uden yderligere at udvide rækkevidde at komme ind, stærkere end nogensinde, i større markedssegmenter. I 2017, i virkeligheden, er det anslået, at tæt på 470.000 biler registreret.

den Kia har planer om at nå dette ambitiøse mål De går for det første, at bosætte sig tæt mellem kompakt: dermed og annoncere en nye CEE’D 2018, som vi vil se på forhånd Frankfurt Motor Show selv med hidtil uset variant shooting brake krop som kunne nå markedet. Og for det andet, naturligvis de bruger til at fortsætte stærk i SUV segmentet hurtigst voksende.

Således, efter den Sportage succes, vil tilslutte sig en Ny Sorento 2018 større, lille Stonic ankommer snart markedet … og, mere end sandsynligt, en ny SUV og sportsvogn, døbt som Sportage Coupé. For nu dette nye koncept er ved at blive undersøgt, men at udvikle sig som markedet udvikler sig, er mere end sandsynligt, at være officielt bekræftet snart.

Kia Sportage Coupedenne fremtid Kia Sportage Coupe (Hvilket kunne også vedtage en meget navngive du væk fra familien kompakte SUV mærke), ville have en meget stimulerende æstetiske, har en krop mere coupe end den nuværende Sportage og placeres i området noget under ham, at være lidt cortito og meget mere sportslig i deres opsætning og design.

Hvis bekræftet, bør derfor denne nye Kia SUV coupe måling mellem 4,30 og 4,40 meter lang. Sikkert er udviklet af og for Europa, bør denne model ankomme i begyndelsen af ​​2019, og udstyret med den nyeste Diesel og benzinmotorer Hyundai / Kia gruppe. Det vil sige, kan benzin forestille thrusters 1.0 T-3 cylinder GDI og 120 hk eller 1,4 T-GDI 4 og 140, mens i Diesel 1.6 CRDi 95, 11 og 136 CV serien svarer. Må ikke udelukke, men en mere kraftfuld motor til at gifte sig med denne sport koncept model.

For nu, Kia ingeniører internationalt fastslået, at 2018 CEE’D familie og nye modeller ankommer elektriske varianter, men væddemål sub-hybridisering mild hybrid med 48V-system at reducere emissionerne uden at affyre omkostninger. Denne SUV lover naturligvis, men … hvad der vil være på markedet? Således at undgå andre SUV Fokus flere premium coupéer eksisterende (Mercedes GLC Coupe, BMW X4 eller Range Rover Evoque Coupé) Og andre, der vil eksistere (BMW X2), Vi fokuserer på de nye SUV coupéer generelle komme til en kategori, der forekommer, vil vokse.

Volkswagen Tiguan Coupe: 2018

VW Tiguan CoupeEn af de første antydninger af spænding og eksklusivitet segmentet vil give Volkswagen med sin nye Tiguan Coupe. Denne SUV bør allerede ramt markedet i 2018, ledsaget af to kraftige motorer: 240 hk 2.0 TDI og 2,0 TSI 220. Udviklet på MQB-platform Volkswagen Group A2, vil dens længde være omkring 4,5 meter, og den anslåede pris ville være omkring 1.500 euro over Konventionel Tiguan.

mere information | Så vil VW Tiguan Coupe

Toyota C-HR: nu til salg

Toyota C-HRSelvfølgelig, hvis vi i dag nødt til at tale om en kompakt SUV generalist med æstetisk coupe, skal alle pærer pege før Toyota C-HR. Spektakulær billedbehandling, har den japanske SUV revolutioneret markedet forårsager en stor indvirkning for sine attraktive og originale æstetik. Endvidere er det kendetegnet ved komfort, høj opfattet kvalitet og Spanien tilbydes kun én mulighed mekanisk hybrid, stand til at sikre lavere reelle forbrug blandt SUV kompakt. En meget interessant du kan læse en fuld test på nedenstående link du model.

mere information | Test Toyota C-HR

Skoda Kodiaq Coupé: 2018

Skoda Coupe KodiaqDet bekræftes også en ny Coupe SUV på Skoda… men ikke for Europa. For nu det annonceret kun til de asiatiske markeder, selv om det forventes, at hvis konkurrerende mærker, opfordres, så tag Skoda. Og mere til det gode image, som synes at have denne model. Med et sporty image, Kodiaq Coupé målt omkring 4,50 meter lang, også det udvikler sig som Tiguan under MQB-platform Volkswagen-koncernen, med dieselmotorer og benzin, kunne tilbydes med en elektrisk variant.

mere information | Så vil Skoda Kodiaq Coupé

CX-4: 2018

CX-4En anden brand, der kunne fordybe dig i segmentet er Mazda. Japanske og præsenteret en sports SUV kaldet CX-4 på Beijing Motor Show 2016. Udviklet på platformen CX-5, denne model foranstaltninger 4,60 meter og annonceret med en meget sporty sætpunkt. Mekanisk er det blevet præsenteret med to benzinmotorer SKYACTIV-G direkte injektion, en 2,0 4 cylinder med 165 hk og en 2,5 med 192 hk.

mere information | Så vil CX-4