New Kia Sportage Coupé och dess framtida rivaler SUV

New Kia Sportage Coupé och dess framtida rivaler SUV

Kia lanseras och efter en hektisk 2017, fortsätter att lägga till nya funktioner: som en SUV coupe skulle konkurrera i ett segment som väntar på VW Tiguan Coupe, Skoda Kodiaq Coupe … och många fler.

Kia Sportage Coupé: så skulle kunna vara den nya SUV ... och dess konkurrenter

Kia Sportage Coupé: så skulle kunna vara den nya SUV ... och dess konkurrenter

Kia Sportage Coupé: så skulle kunna vara den nya SUV ... och dess konkurrenter

Kia Sportage Coupé: så skulle kunna vara den nya SUV ... och dess konkurrenter

Kia är i gott skick och växande en hel del … men inte tillräckligt för den blomstrande koreanska märket. Dess ledare vill ha mer, mycket mer, och så satt upp några månader sedan och en färdplan full av stora nya funktioner produkt. Målet är att komma närmare nu i Europa 600.000 sålda enheter per år, och de vet att det nu är omöjligt utan ytterligare utöka sortimentet att komma in, starkare än någonsin, i stora marknadssegment. 2017, i själva verket är det uppskattas att nära 470.000 bilar registrerats.

den Kia planerar att uppnå detta ambitiösa mål De går dels att lösa tätt mellan kompakt: varför och tillkännage en nya Cee’d 2018, som vi kommer att se i förväg Frankfurt Motor Show även med oöverträffad variant skytte bromskroppen vilket skulle kunna nå marknaden. Och för det andra, uppenbarligen de tillbringar att fortsätta stark i SUV-segmentet snabbast växande.

Sålunda, efter det att Sportage framgång, kommer att ansluta en New Sorento 2018 större, liten Stonic anländer snart marknaden … och mer än sannolikt en ny SUV och sportbil som döpt som Sportage Coupé. För nu detta nya koncept studeras, men för att utvecklas som marknaden utvecklas är mer än sannolikt att vara officiellt bekräftat snart.

Kia Sportage Coupedenna framtid Kia Sportage Coupe (Som kan också anta en mycket you name hålla sig borta från familjen kompakta SUV varumärke), skulle ha en mycket stimulerande estetiska, har en kropp mer coupe än den nuvarande Sportage och placeras i intervallet något under honom, som något cortito och mycket sportigare i deras set-up och design.

Om bekräftas därför den nya Kia SUV coupe bör mätning mellan 4,30 och 4,40 meter lång. Visst utvecklad av och för Europa bör denna modell kommer i början av 2019 och är utrustade med den senaste Diesel- och bensinmotorer Hyundai / Kia grupp. Det vill säga, kan bensin föreställa propellrar 1,0 T-3 cylinder GDI och 120 hk eller 1,4 T-GDI 4 och 140, medan i Diesel 1.6 CRDi 95, 11 och 136 CV range överensstämma. Utesluter inte, men en mer kraftfull motor för att gifta sig med denna sport koncept modell.

För nu, Kia ingenjörer internationellt slagit fast att 2018 Cee’d familjen och nya modeller kommer elektriska varianter, men vadslagning under hybridisering mild hybrid med 48V-systemet att minska utsläppen utan att avfyra kostnader. Denna SUV löften om naturligtvis, men … vad som kommer att finnas på marknaden? Varigenom man undviker andra SUV Fokusera mer premium kupéer existerande (Mercedes GLC Coupe, BMW X4 eller Range Rover Evoque Coupé) Och andra som kommer att råda (BMW X2), Vi fokuserar på den nya SUV kupéer allmänna kommer till en kategori som visas kommer att växa.

Volkswagen Tiguan Coupe: 2018

VW Tiguan CoupeEn av de första inslag av spänning och exklusivitet segment kommer att ge Volkswagen med sin nya Tiguan Coupe. Denna SUV bör redan kom ut på marknaden 2018, tillsammans med två kraftfulla motorer: 240 hk 2,0 TDI och 2,0 TSI 220. Utvecklats på MQB-plattformen Volkswagen Group A2, kommer dess längd vara cirka 4,5 meter och dess beräknade priset skulle vara ungefär 1500 euro över konventionella Tiguan.

mer information | Så kommer VW Tiguan Coupe

Toyota C-HR: nu till försäljning

Toyota C-HRSjälvklart, om idag måste vi tala om en kompakt SUV generalist med estetisk coupe måste alla lampor pekar innan Toyota C-HR. Spektakulära avbildning, har den japanska SUV revolutionerat marknaden orsakar en stor inverkan för dess attraktiva och originella estetik. Vidare är det kännetecknas av komfort, hög upplevd kvalitet och Spanien erbjöd bara ett alternativ mekanisk hybrid, kunna säkra lägre verkliga förbrukningen bland SUV kompakt. En mycket intressant kan du läsa ett fullständigt test på länken nedan dig modell.

mer information | Testet Toyota C-HR

Skoda Kodiaq Coupé: 2018

Skoda Coupe KodiaqDet bekräftas också en ny Coupe SUV på Skoda… men inte för Europa. För nu är det marknadsförs endast till de asiatiska marknaderna, även om det förväntas att om konkurrerande märken uppmuntras, så ta Skoda. Och mer till den goda bild som verkar ha denna modell. Med en sportig image, Kodiaq Coupé mätt cirka 4,50 meter lång, också den utvecklas som Tiguan under MQB-plattform Volkswagen-gruppen, med dieselmotorer och bensin, kan erbjudas med en elektrisk variant.

mer information | Så kommer Skoda Kodiaq Coupé

CX-4: 2018

CX-4Ett annat märke som kan fördjupa dig inom segmentet är Mazda. Japanska och presenterade en sport SUV kallas CX-4 vid Beijing Motor Show 2016. Utvecklad på plattformen CX-5, här modellen mäter 4,60 meter och marknadsförs med en mycket sportig set-point. Mekaniskt har presenterats med två bensinmotorer SKYACTIV-G direkt injektion, en 2,0 4 cylinder med 165 hk och en 2,5 med 192 hk.

mer information | Så kommer CX-4

Adblock
detector