Opel Insignia Grand Sport 2017: Den første af den nye Insignia

Opel Insignia Grand Sport 2017: Den første af den nye Insignia

Ny generation sedan Insignia. Premiere vil være på Geneve Motor Show og salg i vores land i maj 2017 den fem-dørs version.

Opel Insignia Grand Sport 2017: første officielle billeder

Opel Insignia Grand Sport 2017: første officielle billeder

Opel Insignia Grand Sport 2017: første officielle billeder

Opel Insignia Grand Sport 2017: første officielle billeder

den Ny Opel Insignia Det markedsføres med tre pålydende værdi ifølge karosserier. Således konventionel sedan fem-dørs Ingen vil der være fire døre-vil være den Opel Insignia Grand Sport og vil gå på salg i maj 2017. To måneder senere familien kommer Opel Insignia Sport Tourer og i oktober Rækken afsluttes med ankomsten af ​​vognen variant under navnet campera Opel Insignia Land Tourer.

Opel Insignia Grand Sport

Fra et æstetisk synspunkt, Opel Insignia nye Grand Sport er en bil parti smartere Badge den udgående, selvom Det er også meget mere coupe, sporty uden at genindlæse æstetik Hun inspirerer meget i prototypen Opel Monza vi mødtes på Frankfurt Motor Show 2013-. Deres skarpe forlygter giver et dynamisk luft, ud over at udvide øjet krop. Grill ned også at styrke denne følelse af visuel poise på vejen, mens den markerede laterale nerve, der løber op fra døren og et tag, der har tendens til at forlænge silhuet –bemærkelsesværdig vindmodstand på 0,26-, æstetisk markere en meget attraktiv bil visuelt. I den mekaniske, den Opel Insignia nye Grand Sport Det vil bevæge sig i kompetencefordelingen mellem 140 og 250 hk i udbud benzin, mens ventilatormotorer Diesel vil området 110 til 170 HK.

Opel Insignia Grand Sport 2017: meget lettere

den Opel Insignia Grand Sport 2017 modtager en optimeret arkitektur for lettere materialer spare op til 175 kilo fra den forrige generation lige mekaniske og meget lignende dimensioner, selvom opnå større indvendige rum. De mest betydningsfulde ændringer omfatter reduceret højdedimensioner –2,9 cm lavere for de nye Insignia- og akselafstand vokser 9,2 cm. Også bemærkelsesværdigt er det Vektor ny firehjulstræk med drejningsmoment split -first når vi fundet i forbindelse Opel- nye automatiske gearkasse otte, samt til udviklingen af ​​adaptive FlexRide undervogn tilpasning til arbejde bedre dæmpning, styring, gas respons, forandringsledelse og ESP køreindstillinger som vi vælger “Normal”, “Sport” og “Tour” format.

teknologi, den Opel Insignia nye Grand Sport Det ligger på det højeste niveau ser prioritere komfort og køresikkerhed. Til dette formål anvender en ny generation lyssystem IntelliLux -nu med 32 segmenter af dobbelt rider Astra for belysning overgange blødere, med en rækkevidde på op til 400 yards væk, assistent lane afgang, head-up display på forruden, se kameraet 360 grader… Da det ikke kan være anderledes, vil det også give maksimal tilslutningsmuligheder takket være den nyeste generation IntelliLink multimedia-system og Opel OnStar tjenester. Vi kan heller ikke glemme den adaptive fartpilot med autonome nødbremsning, den bageste tværgående trafik alarm at opdage objekter der nærmer sig fra 20 meter og op til en 90 graders vinkel fra vores logo, justeringer sæde indtil inflation kanaler 18 og massage og ventilation at færdiggøre tilbuddet komfort og sikkerhed.

Opel Insignia Interiør Grand SportOpel Insignia Grand Sport 2017: så inde

i Inde i Opel Insignia Grand Sport der er også en blanding af elegance og sportslighed i design. den vil føre tre centimeter lavere end i den foregående Opel Insignia, styrke følelsen af ​​køredynamik kombineret med et tyngdepunkt sænkes for at påvirke dynamikken i modellen. Andre detaljer, der gør interiøret er elegant ny rammeløse touch screen, at den centrale beluftere afkøling var integrajunto. med hensyn til volumen af ​​trunk rum, Det annonceret til 490 liter kapacitet, et tal, der kan stige til 1450 liter med bagsæderne lagt.

Du kan også være interesseret i:

Vi har testet den nye Opel Insignia 1.5 turbo 165 hk og 250 hk 2.0 Turbo

Alle Opel vil ankomme i 2017

Hvor mange km løber gennem Opel Insignia med en brændstoftank?

Opel Insignia 1.4 T benzin og Diesel Opel Insignia 1.6 CDTi: Hvad skal man vælge?

Adblock
detector