Mercedes A klasse 2018: Den nye kompakte, tættere

Mercedes A klasse 2018: Den nye kompakte, tættere

Mercedes-Benz er med de sidste forberedelser til hvad der vil være den fjerde generation af klasse A, den kompakte C-segment bil, der vil debut brand platform og vil resultere i flere versioner.

Mercedes A Class 2018: nye billeder

Mercedes A Class 2018: nye billeder

Mercedes A Class 2018: nye billeder

Mercedes A Class 2018: nye billeder

Det er blevet den kommercielle stjerne stjerne-mærket. Og at fødslen af Mercedes klasse En Han havde en kontroversiel premiere 20 år siden, i rollover prøve Elk inkluderet. Han blev født minivan og han aldrig blinkede, indtil den nuværende tredje generation klasse A blev redesignet fra top til bund, under formel kompakt at bruge det er i dag. Umiddelbart førte han til succes klasse A at blive den Mercedes mere solgt i de seneste år.

Derfor er en revolution ikke forventes at Klasse En fjerde generation. O ja, men det vil være industrielle og teknologiske, fordi de design kun vil farve, med henblik på vedtagelsen af ​​den nuværende offentlige billede klasse A og dets derivater (SUV GLA og CLA sedan).

Mercedes A Class 2018Mercedes A Class 2018: lighter

Den næste generation Mercedes klasse A Det vil fokusere på udgivelsen af ​​en nye modulære platform, som vil udnytte fleksibiliteten til hvilken segmentet er tilvejebragt. med pålydende intern MFA2, den nye platform vil føre til en reduktion på 50 kilo vægt, også takket være brugen af materialer ultra resistente i sin struktur, med nyudviklede komponenter på strategiske steder … hver skrue konto i kampen mod vægten.

En anden yderligere fordel ny perron Det kan være, at variere og tilpasse akselafstanden ifølge de særlige hvert organ variant. den "langvarig" Aktuel Mercedes CLA, insidere optaget til os "i kamera" deres "andele var ikke ideelle". Dette vil ikke længere ske med den nye arkitektur, som vil give Battle variere med op til 20 centimeter og til gengæld vil denne fleksibilitet tillader Mercedes tilbyder flere modeller endnu. Disse nye medlemmer der ville være en CLA Shooting kun Brake 2 sidedøre, en En Cabrio og sport 2 + 2 coupe, til rival Audi TT, som det vil tage sin udvikling AMG sport division. I øvrigt, i ruten bog Mercedes-AMG Det er skrevet udvide sit sortiment af biler med et større antal versioner. Således fremtiden A45 AMG at krydse barrieren 400 hk, vil ledsage en hidtil uset A40 AMG med en effekt omkring 350 hk. Ideen er at fordoble sportslige tilbud, som den gør Audi med S og RS.

Klasse Mercedes CLA Shooting Brake 2018Mercedes A Class 2018: motorer "mindre"

Vender tilbage til området "normal"På niveau med mekaniske, vil elektrificering være nøglen til at nedbringe de gennemsnitlige CO2-emissioner for fremtidige klasse En. stadig mindre styreraketter, med mindre slagvolumen og altid turboalimentados, De vil blive understøttet af elektriske motorer at sikre fornøjelsen af ​​brug og effektivitet. Forvent nye versioner blød annealing eller "mild hybrid", en motor / generator stand til at hjælpe i faserne start, såvel som forøget forekomst af hybrid plug, derefter Mercedes Det skal også udvikle en rival til Audi A3 e-tron. Dens elektromotor på 50 kW (68 hk), vil blive integreret i en automatisk gearkasse dobbelt kobling 7 hastighed, forbundet med en mekanisk benzin 4 cylinder, eller diesel omkring 110 hk. Under alle omstændigheder, autonomi i elektrisk tilstand ligger 50 km.

assistenter sikkerhed konnektivitet og car2x kommunikation (Bil infrastruktur) vil også fortsætte sin ustoppelige vækst. navigation forudsigende, advarsel hændelser, funktioner kørsel automatiseret… Du har meget lidt at misunde fremtiden klasse A flagskib modeller Mercedes. Det samme vil ske i forhold til den kvalitet dets indre mere raffinerede materialer og design detaljer differentiatorer, attraktive kombinationer af omgivende lys og lyseffekter også ansvarlig for deres forlygter, som giver et strejf af raffinement til det udvendige design.

Du kan også være interesseret i:

40 nye Mercedes 2020

De nye Mercedes-motorer

Frankfurt Motor Show 2017: revving

Adblock
detector