Toyota RAV4 2017: mere standardudstyr til SUV

Toyota RAV4 2017: mere standardudstyr til SUV

Toyota RAV4 beriger deres udstyr, nye farver og opdateret og øge deres værdi. Den nye serie fås i versioner 2017 Diesel, benzin og hybrid.

Toyota RAV4: udstyr opgraderinger i hele området

Toyota RAV4: udstyr opgraderinger i hele området

Toyota RAV4: udstyr opgraderinger i hele området

Toyota RAV4: udstyr opgraderinger i hele området

området "modelår 2017" den SUV Toyota, den RAV4, i december 2015 blev opdateret, er det nu tilgængelig på forhandlere af mærket. Fra nu af den Sikkerhed pack Toyota Sikkerhed Sense vil blive tilbudt som standardudstyr serie. den Toyota Sikkerhed Sense Det omfatter en Pre-Crash-system Detection biler, forhindringer og fodgængere, systemet tidligere om muligheden for en ulykke, advarer os med lyd- og lyssignaler, og hvis føreren ikke reagerer, og systemet giver en kollision eller ulykke, er i stand til at bremse og stoppe bilen selvstændigt. Også det indeholder Signal System anerkendelse Trafik, minder os om hastighedsgrænser og visse oplysninger om det nøjagtige punkt, hvor de cirkulerer; den ufrivillig advarsel lane, lyde advarer os, når vi træder på linjerne markerer lane, hvor vi skød, og automatiserede lys forandring passage / vej system, der automatisk styrer de trin fra kort til lang og omvendt hvis den opdager den gratis vej eller på anden måde beboet eller foregående trafik.

Toyota RAV4

den kontrol adaptive cruise som tager hensyn til bilerne foran os i vores kørebane og re-accelereres og bremses afhængigt af tilstanden af ​​vejen og sensorer og bag parkering, De er også en del af udstyret serie af Toyota RAV4 "modelår 2017". den RAV4 hybrid vil montere som standard JBL lydsystem i efterbehandling Executive og efterbehandling Advance, den LED-forlygter bliver en del af Kør hybrid pakke, ved siden af alufælge 18" og formørket bagerste vinduer.

den ny Toyota RAV4 vil fortsætte med at tilbyde den spektrum mekanik strøm, som omfatter en version af benzin (150) en diesel (150D) og andre hybrid (Hybrid). den af benzin Den har en motor 2,0 150 hk og BMW kilde 2,0 og 143 hk diesel. af 197 hk har den hybrid. den benzin Det er altid 4×4; 4×2 den diesel og begge muligheder transmission Den tilbydes i hybrid.

Adblock
detector