Uusi Renault Clio Cup Race auton Clio Cup Espanja 2014

Lentäjät Clio Cup Espanjassa jo tietää uuden kilpa-auton 2014 kauden Uusi Clio Cup kilpa perustuu uusimman sukupolven Ranskan apuohjelma, nyt parantunut suorituskyky ja suuri teho 220 hv.

Uusi Renault Clio Cup kilpa-auto

Uusi Renault Clio Cup kilpa-auto

Uusi Renault Clio Cup kilpa-auto

Uusi Renault Clio Cup kilpa-auto

Renault Hän on esiintynyt Circuit de Catalunya, seurassa hänen avustajansa V-Line Org. ja Codony Sport, uusi Renault Clio Cup kilpa-auto, kilpa-auto ja piirejä, jotka osallistuvat Clio cup Espanja 2014 ja Valtatie on todistettu (Proof löytävät sen numerossa lehden tällä viikolla, 2819). Katalonian piirissä 30 lentäjät, jotka olivat läsnä kokeilla radalla ja vertaa sitä nykyisen Clio kilpailua.

Perustuvat Renault Clio RS 200 EDC Turbo Seuraavan sukupolven Ranskan hyödyllisyys kilpa neljännen sukupolven Se esittelee uusi 1.6 turbo (Hyvästit imetty engine), joka tuottaa tässä tapauksessa 220 hv teho ja 27.5 mkg vääntöä. Tämä voima välitetään kautta Kilpailun siirto, juokseva manuaalinen Sadev suorat hampaat ja kuusivaihteinen, joka suorittaa vaihdot vain 100 millisekuntia ja, valinnaisesti, voidaan valmistaa käyttämällä nokat Renault tarjoaa rattiin.

Renault Clio Cup kilpa-auto 2014Uuden Clio Cup Race Car, jotka tällä hetkellä ja osallistuu Eurocup Clio, sisällytetty muita merkittäviä yksi turvakehikko hitsattu runkoon, ei ruuvattu kuin edellisen sukupolven, joka tarjoaa jäykempi koko ja siten parempaa hallintaa käyrä. Lisäksi se on asennettu ilmanottoaukko katolle jäähdytystilassa järjestelmä pilotti.

Jordi Palomeras ratsastaja Clio Cup testauksen jälkeen uuden Clio Cup kilpa vuoden 2014 kausi: 'työntää alhaalta pikemminkin tehonlisäys on havaittavissa. Muutos on myös loistava touch 100% kilpa. Se osoittaa hyvin ketterä ja erinomainen kaarreajo. Minusta se on auto, jonka avulla voimme viihdyttää paljon'.

muut ominaisuudet Race Car päähenkilö 2014 Clio Cup Espanja ovat: uusi AP Racing jarrujärjestelmä, 320mm ilmanvaihto edessä levyt ja kiinteät levyt 260 mm: n jälkeen; akseliväli; pellit ja säädettävä akselit, asettaa eri 'set-up' auto riippuen piirin ja ajotavan kunkin kuljettajan Aero paketti vartalolle; ja uusi tiedonkeruujärjestelmällä, allekirjoittanut Cosworth Elektroniikka, näytetään värinäyttö ohjaamossa kaikki olennaiset pilotti-, kuten nopein kierros, eroja rodun, jne

Lisäksi Renault tarjoaa myös monitoimiohjauspyörän, varustettuja seitsemän painiketta, josta ne pääsevät toimintoja, kuten valoja, ja keskusnäytön pyyhkimet, esimerkiksi.

Adblock
detector