Think Blue Volkswagen tehokas strategia

Think Blue Volkswagen tehokas strategia

Think Blue on annettu nimi Volkswagenin strategiaa edistää kestävämpiä ja tehokkaampia liikkuvuutta heidän ajoneuvonsa. Tämä kunnioitetaan enemmän ympäristöä paitsi kaapataan sähköllä, hybridi, hybridi-autojen ja polttomoottoreiden alhaisen polttoaineen kulutusta ja päästöjä, mutta myös joukko toimia ja aloitteita sosiaalista herkkyyttä.

Volkswagen Think Blue, tehokkain ja kestävään liikkuvuuteen

Volkswagen Think Blue, tehokkain ja kestävään liikkuvuuteen

Volkswagen Think Blue, tehokkain ja kestävään liikkuvuuteen

Volkswagen Think Blue, tehokkain ja kestävään liikkuvuuteen

Volkswagen, sisällä auto jättiläinen, johon se kuuluu, on yksi niistä valmistajista, jotka ovat enemmän mukana kestävä ja tehokas liikkuvuus. Strategiaansa ja filosofia nimeltään ajattelevat Sininen on sen pohja ja sitoutuminen ympäristöystävällisempi tulevaisuus.

merkki Volkswagen Se on yksi valmistajien auto jättiläinen enemmän mukana etsintä kuuluu mahdollisimman tehokkaasti. Virallisten arvioiden mukaan Volkswagen Group, ja 2014 2018 kohtuuttomia kuva sijoitetaan 56,000 miljoonaa euroa tehtaissa ja yhä kuluttavia autoja, sanoin Martin Winterkorn, VW-ryhmän puheenjohtaja. Tavoitteet Euroopan alueella konsernin tuotemerkkejä ovat kunnianhimoisia, jossa 120 g / km CO2 keskimäärin 2015 ja vähentää tätä määrää 95 g / km CO2 2020. Tämän saavuttamiseksi, sitä ei säästynyt Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta, Tämä siitä huolimatta, että ‘vähentäminen 1 g CO2 / km edustaa investointi on noin 100 miljoonaa euroa’.

Volkswagen E-Up! sähkö-Näiden tavoitteiden, strategian ajattelevat Sininen Se on avain Volkswagen. Kerromme teille lyhyesti, mitä se on.

– päästöjen vähentäminen

Tämä ensimmäinen pilarissa ajattelevat Sininen Siinä keskitytään edistää ja investoida sisään teknologiat ja autoja tulossa kestävämpiä ja tehokkaampia. Ei vain on kehittää sähkö-, hybridi-, plug-in hybridiautoja, bensiinin ja dieselin alhainen polttoaineenkulutusta ja päästöjä ja bensiinin kahdella polttoaineella maakaasu ja versiot, mutta myös täytäntöönpanossa ja sovellus itse tehokkaan teknologian of tehtaat jotka tuottavat kaikki nämä ajoneuvot, sekä energialähde se tulee. Itse asiassa, Volkswagen-konserni hakee yhteistyökumppaneita ja Associates energian toimittaa ne sataprosenttisesti vapaa päästöistä (tunnettujen yhtiöiden uusiutuva energia), Tavoitteiden tapauksessa sähköautojen e-Up ja sähköinen Golf-koneet ovat todella sataprosenttisesti ilman CO2-päästöjä.

– Korvauksia ja sosiaalista tietoisuutta

kanssa korvaus ja yhteiskunnallisen tietoisuuden, Volkswagen Think Blue henki Jigi haluaa tasaisesti ihmisiä samasta ajoneuvosta hankinta. Kanssa kampanjan, ‘puu-sarja’, ostaa uuden auton Volkswagen seuraa istuttamalla puu yksi forest Think Blue sijaitsevat eri puolilla maailmaa (jos kyseessä on Espanjan tunnetuin sijaitsee Navarran läheisyydessä tehdas sijaitsee tällä alueella).

Erilaiset markkinointikampanjoita ja viestintä, jotka parantavat osallistumista “työpajat‘Vai työryhmät on myös yksi avaintekijöitä sosiaalisen tietoisuutta hengestä ajattelevat Sininen. Suurin uutinen tällä alueella on juhla ensimmäinen painos Think Blue palkinnot, jossa Volkswagen haluaa palkita ja tunnistaa työhön ja ansioihin aloitteita ja toteuttamia hankkeita uusiutuvan energian ja kestävyyttä sekä yksityisille ja yrityksille.

Adblock
detector