Citroën MultiCity Connect virtuaalinen lentoperämies

Citroën MultiCity Connect virtuaalinen lentoperämies

Citroën käytettävissä omistajille Picasson C4, C4 Picasso ja tulevaisuuden C4 Cactus MultiCity Connect -palvelu, jonka kautta asiakkaat ranskalainen yritys voi saada yhteensä 11 sovelluksia, joiden avulla on helpompi ja sileä ajo.Citroën MultiCity Connect virtuaalinen lentoperämies

miten välttää tukoksia, mikä on halvin huoltoasema lähellä, mitä hotelli ja mitä ravintola kannattaa pysyä tai syö … ovat vain joitakin ominaisuuksia ovat sovellukset palvelu MultiCity Connect Citroen.

pääsyä 11 ilmaiseksi sovelluksia, kuten että Yhdistä Citroën MultiCity, Se hyödyntää aiemmin USB-GPS ja 3G-yhteyden. Tämä laite näyttää kaikki tiedot, jotka sovellukset kosketusnäytön multimediajärjestelmä Citroën C4 Picasso ja Grand C4 Picasso (myöhemmin C4 Cactus).

Yhdistä Citroën MultiCityJotkut 11 ilmaiset sovellukset esillä Yhdistä Citroën MultiCity Ne ovat seuraavat: “Fuel”, joka etsii edullisimmat huoltoasemat; “TripAdvisor” etsit hotelleja, ravintoloita ja nähtävyyksiä kanssa takaa suosittu web matka; “Collection Europe Michelin Guide”, tietoa parhaat hotellit ja ravintolat vanhan mantereen korkealaatuisempia; “Michelin Traffic”, Se osoittaa nopein ja mukavin reittejä tai kohteita suositellaan reittejä; “ViaMichelin”, helpon, nopean ja intuitiivinen visuaalinen navigointi; “Coyote Series”, joka varoittaa ennakonpidätykset ja kriisipesäkkeisiin reaaliajassa kumpaankin suuntaan; ja “Parking”, joka on työkalu, joka etsii nopeasti lähimmälle julkisen pysäköintialueet.

Ensimmäinen allekirjoittamisesta Yhdistä Citroën MultiCity, lisää 3G USB-muistitikku ja yhteys on hinnoiteltu 385 euroa. Saat omalta osaltaan vuosittainen uusiminen Internetiin tämä palvelu 139 euroa.

Adblock
detector