Värähtelyt hybridi Toyota Auris

Värähtelyt hybridi Toyota Auris

Olen Toyota Auris HSD edelleen híbirdo takuu ongelmat alkoivat pian sen jälkeen ostaa auton, jolla on erittäin ruma melua useimmat kertaa bensiinimoottorin kylmää ja paljon tärinää käynnistyy, vaikka tulee siirtymään auto.Värähtelyt hybridi Toyota Auris

Kaikki tämä on hyvin selvää, kun moottori kulkee lataa akkuja, paljon enemmän fiilis. Se osoittaa liikkuvat kulkee sähköllä bensiinimoottori pienillä nykäyksiä ja tärinä, kun siirrytään yhdestä toiseen. Jotain Tein ostaa sen. Olen jo mennyt kolmen eri autoliikkeiden mutta he kertovat minulle, että kaikki tiedot ovat oikein ja olet minun harrastukset. Nämä ongelmat ovat melko ajoittainen, yleensä, ja ihmeellisesti saapuessaan jälleenmyyntisopimuksen jälkeen 40 km He viettävät enemmän huomaamatta kuin matkat joidenkin 10 km Teen päivittäin.

Response Tekninen johtaja Miguel Garcia Highway Bridge

Se on raivostuttavaa, kunnes on ratkaisu. Joskus se on seurausta scuffs ja täydellä resoluutiolla voi tulla kalliiksi. Jos kuuma Vähennä ongelmia Ensimmäisessä jättäisi päivä auton nukkumaan lähelle työpajassa, jotta he voivat ymmärtää käsitys lyhyen matkat päivä. Hän ajattelee, että jos lataat paljon akku pakottaen sähköinen rulla, käynnistyksen sinun täytyy käsitellä kylmä moottori, joka ei ole koskaan ohut, plus merkittävä taakka siirtää auto edistää vahva akun latautua, kun taas moottori lämpenee. Mutta ei voida sulkea pois mitään, moottorin tuki tekee värähtelyt välittyvät kompressori ilmastoinnin (jopa autossa juuri irrotetaan polttomoottori). Mieluummin et suora vertailu uuden auton, selvittää, missä määrin ei loogisesti käytön tai loukkauksen oire jotain, joka voisi mennä pidemmälle. Päivämäärät eivät ole kaikkein edistä saada asiat liikkeelle, mutta yritämme edetä etsimään vastausta.

Adblock
detector