Hyundai Tucson 2,0 CRDI-136 4WD tyylin, nyt paljon parempi

Hyundai Tucson 2,0 CRDI-136 4WD tyylin, nyt paljon parempi

Uuden Hyundai Tucson 2,0 CRDI-136 4WD etu kolmannen sukupolven kannan korkeampi suunnittelu, suorituskyvyn ja laitteet.

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 136 hv, suuri parannus

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 136 hv, suuri parannus

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 136 hv, suuri parannus

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 136 hv, suuri parannus

Uuden Hyundai Tucson ix35 lähtee nimitys jatkaa nimen Tucson, kaupunki Arizona (Yhdysvallat) ja paikannimi käytetään edellisten sukupolvien tämän mallin maassa Uncle Sam. Kysymystä nimikkeistön ilmeisesti taustalla vaikeus yleisön eriyttää mallejaan ‘i’ Hyundai SUV ‘ix’.

Mutta silmiinpistävin ei sen nimenmuutos, mutta läpimurto havaittu kaikissa osissa, joissa on malli, joka on sijoitettu korkeammalle tasolle. Valitettavasti tämä myös Se on lisännyt sen hinta. Samasta syystä Se kasvaa kooltaan, jossa on elin, joka lisää 6,5 cm sen pituus, kun taas lyhyen 3 sekä leveys- ja taistelussa. Toinen vain korkeus, jossa on 2 cm vähemmän parantamaan ilmanvastuskerroin, kulkee 0,35 0,33.

Hyundai Tucson, silmiinpistävää sisustus

Hyundai Tucsonhänen sisusta Se välittää tunnetta laatua, hienosäätöjä ja päättyy erittäin miellyttävä. Kuitenkin heti kun luovuttaa niitä huomasimme, että tuskin mitään sen Muovipäällystettä pörröinen. Sähköisellä asetusten istuin, joka kuumennetaan ja tuuletettu jotain harvinaista tässä segmentoidaan, se on helppo löytää hyvän ajoasennon melkein koosta kunkin ansiosta leveys niiden liikkeitä. Tietenkin, niin usein se tapahtuu muissa malleissa, alin asento on hieman suurempi kuin versioissa mekaanisella säädöllä. Etuistuinten tarjoavat hyvän mukavuuden, mutta eivät työnny aihe. Tarjoaa tilaa edessä on hyvin samanlainen kuin ix35, säästin kaksi senttimetriä voittaa korkeus. takaisin Nyt se on 4 cm laajempi, olemasta yksi tiukimmat sen luokan olevan noin keskiarvo, kun taas menettää 2 jalkatilaa, linjassa Kadjar pienempi Renault, Peugeot 4008, Mitsubishi ASX … Niin parantaa huomattavasti sen toimivuutta, kaltevuussäädettävällä selkä monenlaisia ​​kahteen epäsymmetrinen osat ja tuoda ne alas samaan tasoon tavaratilan lattian. voittaa 55 litraa tavaratila -jopa 115 litran Honda CR-V viite- ja onneksi lattian alla tarjoaa varapyörän kuten muualla; vanteen 19 “ja 245/45 renkaan, joka epäilemättä heikentää lastitilan.

instrumentit tämä on yksinkertainen ja selkeä, täyden ajotietokoneen väriä sen keskiosassa. Kosketusnäyttö 8 “ Keskikonsolin sillä on hyvä laatu sekä kuvan ja sen käsittelyn vastauksen. se sisältää selaimen ilmaisia ​​päivityksiä seitsemän vuotta ja tämän hyvän tilaa tehdä esineitä avoimet kaksi 12 V: n liitäntään, USB- ja Aux.

Hyundai Tucson, useita Diesel valita

Hyundai TucsonKoneellinen tulo- tuskin vaihtelee. Diesel kolme vaihtoehtoa tarjotaan 1.7 CRDI 115 hv, aina manuaali ja etuveto, ja kaksi 2,0 CRDI 136 tai 186 hv. Ensimmäinen on enemmän yhdistelmiä tarjoaa näin voit valita etu- tai neliveto ja Automaattinen manuaali 6 nopeus tai by momentinmuunnin, myös kuusi nopeudet ja vääjäämättä liittyvät AWD vuoteen 4297 euroa yhdessä. Yläpäässä 2,0 CRDI 186 hv, aina AWD ja automaattinen momentinmuunnin.

sisään bensiini jatkuu Ilmakehän 1,6 GDI 132 hv, etuveto ja manuaali, joka lisää yhden 1.6 T-GDI turbo kanssa 176 hv, AWD ja vääjäämättä Automaattisen kahden kytkimen ajettu 7 suhteita. Vaihteiston, että vuoden sisällä on mahdollisesti tarjolla muualla Diesel.

Start-stop-järjestelmä automaattinen pysäytys&Start on käytettävissä vain versioissa etuveto ja käsivalintainen vaihteisto, kun taas automaattiset ovat ainoita, jotka ovat sähkö seisontajarrun, loput aktivoi vivun.

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 136 hv, kaikkein tasapainoinen

Moottoreiden 2.0 CRDi 136 hv versio on sopivin hengessä Tucson. tuntuu lempeä, halukas ja lisää kimmoisuutta odotettavissa. Hän ei taitavia mitään, mutta tekee kaiken hyvin. Se on tarpeeksi virtaa alhaisilla käyntinopeuksilla, vaikkakin vakuuttunut vietettyään ensimmäisen 1400 rpm ja ulottuu noin 5000. Vaikka jossa tunnet olosi mukavaksi, se on keskikokoinen kierrosluvuilla suuren vääntömomentin luku, jossa 38,1 MKG upseerit meidän on etsittävä tehokkaampia moottoreita, kuten Mazda CX-5 2.2 D että superen- jonka avulla voit kuvata hieman helpotusta kehityksen valittu muutos. Hänen rumorosidad paitsi joutokäynnillä, esitetään aivan täydellinen, mikä tekee siitä jää huomaamatta.

Parantaa kulutustiedot ix35, nopeutetaan ja elpyminen on edelleen hyvin lähellä kirjaa; kuluttaa 0,9 l / 100 km vähemmän kaupungin ja 0,7 valtatie. Ja joka painaa enemmän ja ei ole järjestelmää Pysäytys&Alkavat vähentää noin 0,2 l / 100 km kaupunkiajosyklissä. Kilpailutilanteessa sattuu olemaan yksi tragones makaamaan hieman alle keskiarvon, kun taas suorituskyky myös sijoitettu puoli taulukon ylös.

Hyundai Tucson, iso Wheeler

Hyundai TucsonKäyttäytyminen on toinen kohta, jossa edistyminen on ollut kaikkein ilmeinen. Ansaita laadukkaita liikkuva, mutta erityisesti miten hän tuntee hänen jalka. Välittää suurta voimaa, suurempi itsevarmuus, tarkkuus ja ketteryys. Ei ole yllättävää Hyundai korostaa, että sen vääntöjäykkyys on kasvanut 50 prosenttia. Tässä suhteessa on toinen auto. Paljon parempi. Se ei ole tehokkain laatuaan käyrä, sitten hänen pääkohteena mukavuutta, mutta se on yksi parhaista vaimennus ja eristetään niiden puute impulssimelun myös kovassa tukee. Näyttää myös siltä, ​​hiljaa, vaikka mittari kertoo vain pieni parannus kymmenesosan sen edeltäjä.

kosketus osoite Electric parantunut. Vaikka se näkyy Pehmeä, mutta on tarkempi ja suora. teillä kaksi tasoa sääntely: Normaali tai Sport, on edullista myös jokapäiväiseen käyttöön. jarrut He ovat läpäisseet nauhoittaa pahin merkkejä luokkansa muodostamaan itsensä viittaus; kiitos osittain suurempia levyjä ja Continental ContiSportContact 5, joka varustaa. 72 metrin ohitat 140 km / h, 0 vastaan ​​hyvä purenta, vaikka jotkut kuljettajat on näyttänyt hieman äkillinen sen alkuvaiheessa. A I usko, mutta se on asia tottua kosketukseen. En ole vakuuttunut sekä johdon manuaalinen vaihteisto, parempaa kosketus ja matkat, mutta ei niin tarkka ja nopea urheilulliset ajo toivottavana. Niin paljon hienostuneisuutta ja laitteet ovat johtaneet 60 kg rasvaa, mikä asettaa se hieman alle Kuga, joukossa raskain luokassaan.

Hyundai Tucson, jossa tie loppuu

Sen mittasuhteet ja ajoasento tuntuu enemmän maastoa kuin muut SUV, vaikka taidot ovat lähempänä, mutta hyvä elektroninen arsenaali päästä ulos useimmissa tilanteissa saatat kohdata käyttäjä tämäntyyppisen auto. hänen iskukulma on rajoitettu alhaisen etuspoileri kun taas 17 cm maavara suorittaa sitoutuvat esteitä varoen, vaikka tavanomaiset varapyörä panos mielenrauhaa.

Joukkue näyttää sen heikkoudet pyörien matalan profiilin renkaan ja sen piirustus. Jopa niin, nelivetojärjestelmä toimii vakavaraisuuden. Normaalisti lähettää kaikki vääntömomenttia etuakselin, joka lähettää voimaa takana kautta monilevykyt- havaitessaan minimaalinen menetys pito. Lisäksi, kuljettaja voi lukita heittää 50 prosenttia kunkin akselin suurin nopeus on 40 km / h joukolla keskikonsolin vieressä, että olemme havainneet, että on Alamäkijärjestelmän; joka säätelee hyvin pienellä nopeudella, jotta autoa alas ilman pakattu. koko järjestelmä AWD se maksaa 2100 euroa, lisää ajoneuvon painon lähes 60 kg ja kulutuksen, virallisten tietojen mukaan, 0,4 l / 100 km.

Hyundai Tucson, palkkio laitteet

Tucson on saatavana neljä viimeistelyt, Vaikka perus ‘Essence’ vain 1,6 GDI moottorit ja 1,7 CRDI liittyy. Kaikki on: ilmastointi, kevytmetallivanteet, Bluetooth, pysäköintitutka anturit, valot ja vakionopeudensäädin. Saat 1700 euroa enemmän On edullista, ‘Klass’ joka lisää ilmastointilaite, sumuvalot, taittuvat peilit ja 17 “vanteet mm. ‘Techno’, ja 2300 euroa Viimeistele lahjoitusvarat kaiutinnäppäintä, Istuinlämmitys, kosketusnäyttö navigointi 8 “pysäköintitutka sadetunnistin, peruutuskamera, varoitus tahattomat vaihtaa kaistaa, signaalin luku- elektrokromiset sisätaustapeilin … eksoottisin on ‘Tyyli’, todennäköisimmin myös joitakin lisähintaa 4647 euroa: LED-valot, nahkaverhoilu, sähköventtiileillä istuimet, pyörät 19 “ilmoitus ajoneuvojen kuolleessa kulmassa, sähköinen portti ja sähköinen kattoluukun.

korko ei enää paikoittaa sitä halpa vaihtoehto, selvästi seisoo Nissan Qashqai edellä, Ford Kuga … ja jopa Mazda CX-5, mutta myös sen vakiovarusteena on vertaansa vailla minkään sen kilpailijat, kuten palkkio. Kustannukset palvelun, mutta lähekkäin tarkistuksia, ja viiden vuoden takuu ovat numeroita myös otettava huomioon.

Tucson parannus on niin suuri, että voisimme melkein sanoa, että nyt pelaa toisessa liigassa. Se joukossa kaunein generalistit ja tulee erinomainen valinta niille, jotka vaativat jotain suurempaa kompakti SUV keskiarvo, eri kuvalla ja vakiovarusteet ettei yksikään hänen kilpailijansa tasavertaisina.

Saatat myös olla kiinnostunut

Hyundai Tucson, 5 avain miksi ostaa

Hyundai Tucson, hinnat korvaavien ix35

Nissan Qashqai dCi 130 4x4i 360 vastaan ​​Renault dCi 130 4×4 Kadjar X Mod

Kadjar kilpailijat Renault, koodi maastoauto

Vertailu: Ford Kuga 1,6 4×2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Testi: Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160 hv 4WD, suojattu laji

Adblock
detector