1939: Ensimmäinen GM Futurliner

1939: Ensimmäinen GM Futurliner

Teknologinen ikkunat olivat General Motors myöhään 40 ja 50. Nämä tyylitelty microbuses käytti GM Parade of Progress, joka matkusti Yhdysvaltoihin näytteille autoja ja teknologiaa.1939: Ensimmäinen GM Futurliner

Ensimmäinen GM Futurliner valmistettiin 1939 Expo New York ja olla osa kymmenkunta yksikköä alkoi kiertää Amerikan maaperällä välillä 1940 ja 1956 pysähtyen piikin vuotta toisen maailmansodan esittelemään mahdollisuuksia General Motors ja levittämään teknologiset ratkaisut vaihtelevat Yhdysvaltain ostajille.

Jokainen GM auto Futurliner paitsi osoitti edistystä, oli myös informatiivinen rooli tieteen ja teknologian soveltaa muihin yhteiskunnan aloilla ja niin He osoittivat stereofoninen, mikroaaltouunit, televisio ja muut innovaatiot ajan. Asuntovaunut pysähtyi edistyminen vuonna 1956, jossa popularisoinnin televisio.

Toinen elämän Futurliner oli utelias: useita yksiköitä lahjoitettiin Michigan State poliisi edistää liikenneturvallisuutta. Muita evankelisia kirkkoja myytiin 60-luvulla. Tällä hetkellä on olemassa vain yhdeksän yksikköä, arvostettiin in 2006 maksettiin neljä miljoonaa dollaria varten Futurliner huutokaupassa-. Yksi sijaitsee Ruotsissa.

Harley Earl, ensimmäisiä suunnittelijoita legendaarinen autoilun historiaa, Se oli sen luoja. Earl työskenteli General Motors välillä 1927 ja 1959 ja ansiokkaasti myös olleensa isä ensimmäinen Chevrolet Corvette. Hänen ensimmäinen auto oli Cadillac LaSalle vuonna 1927.

Kukin GM Futurliner mitataan 10 metriä pitkä, joiden korkeus on 3,5 metriä ja 2,4 metriä leveä. Sen paino oli 13000 kiloa ja asennettu polttoainesäiliö 340 litraa dieselöljyä valtaan nelisylinterinen moottori käsivaihteistolla joka saa hänet tavoittaa 65 km / h. 1953 mekaniikka muutosta kuuden sylinterin liitetty automaattiseen lähetyksen.

Adblock
detector