Autot muistaa: Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS

Autot muistaa: Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS

Kahdeksankymmentäluvulla, avaamalla auton tuonnista aumentasen ostovaihtoehdot … jopa samassa jälleenmyyjälle. Se tapahtui Audi Coupe GT ja VW Scirocco. Mikä ottelu!

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, mikä oli parempi?

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, mikä oli parempi?

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, mikä oli parempi?

Audi Coupe GT vs VW Scirocco GTS, mikä oli parempi?

juoksi 1983 ja etenee suhde Istuimen ja Volkswagen. Tuona vuonna he alkoivat kokoonpano Barcelonassa Ensimmäinen VW Passat, kun taas istuin jälleenmyyjät He olivat jo alkanut tammikuusta 2nd myynnistä Audin ja Volkswagenin tuonti.

Audi Coupe vs VW Scirocco

Tuolloin Audi asui hetkiä urheilun ja kaupallisen kunniaa. Yhtäältä sen uusi porrasperä Audi 100 oli juuri saanut otsikko Vuoden Auto Euroopassa, Huolellisella irtisanominen ja aerodynamiikkaa sen rungon (Cx 0,30). Ja toisaalta, absoluuttinen voitto Audi Quattro World Rally Championship 1982 vaikutusvaltaa peräkkäisinä vuosina muun maailman autot olivat kaikki neliveto.

Tässä yhteydessä läsnäolo Audi mallien laaja jälleenmyyjien Seatin auttoi yleisölle oli parempi brändin tunnettuutta. myös, alentamisesta tariffien oli tulossa helpommin autoja muista maista. Vaikka vielä korkeampi kuin kotimaassa tuotettujen autoja hinta, lisääntynyt halu ostaa ulkomaisia ​​malleja, todellinen mahdollisuus tehdä niin ja halu käyttää enemmän ajoneuvoja kuin Espanjan pakkausten valmistus.

Audi Coupe saapuu

Hyvä esimerkki tästä oli Audi Coupe, Hän esiteltiin syyskuu 1980 kuin helpompi versio vallankumouksellinen Audi Quattro. Varustettu ajaa etuakselin, primitiivinen tarjotaan coupe versiot moottorit neljä tai viisi sylinteriä rivissä, edun kanssa, että niiden hinnat olivat alle puolet Quattro. Jo vuonna 1984, Audi Coupe oli aiheena esteettisen remontin, joka vaikuttaa kehon ja sisustus. Punainen yksikkö osoitamme tuodaan ja rekisteröity huhtikuussa seuraavana vuonna. Burgalés osti lääkäri, joka maksoi noin 3100000 pesetaa. Tällaiseen määrään kolme kertaa kalliimpaa kuin yhden Seat Ronda Crono ja tuplasi hinta Opel Kadett 1.6 SR, myös tuoda, mutta vastineeksi Audi tarjosi korkea ajomukavuus ja erinomainen suorituskyky.

Vasemmalle pöytään Giorgetto Giugiaro suunnittelu, suoraviivaiset tyyli Audi Coupe standardien mukainen aika, joskin hieman pehmennyt etulinjaan peruskorjattu vuonna 1984. Kiitos muodoissaan hytissä on leveys neljä koripalloilijat. uhrataan kuitenkin runko, jonka kansi aukeaa ajoasennosta mutta-rakenteellisesti pro jäykkyyttä ei voi laajentaa. Joka mittaa yli 1,75 metrin löytää mukavan ohjaamossa, jossa yleinen tunne on olla aluksella mukava sedan … paitsi löytää taustapeilistä huonon näkyvyyden taaksepäin.

Audi Coupe GTKäynnistettäessä, työntyy hienous viisi-sylinterinen moottori 2236 cm3 ja 136 hv Tämä Audi Coupe, voit tuskin kuulla. Jo käynnissä, ohjaustehostin helpottaa liikkeitä hidastaa ja rennosta nopeisiin teillä, antaen moottorin musikaalisuus tullut päähenkilö. Ei vain sitä, mutta ajaa, rohkeampi odotettua kiitos tyhjä paino vain 1060 kg. Ei ole yllättävää, se on helppo viettää vahingossa nykyisiä rajoja, hiljaisuus mekaniikan ja äänieristys. Muuten alueilla nastoja tulee ulos mukava luonne tämän Audi Coupe coupe GT. Pituusakselin kanssa roikkuu edessä potkurin, tämä etuveto vie kallistus kaarteissa ja pyrkii aliohjautuu.

VW Scirocco GTS saapuu

Omalta osaltaan Volkswagen Scirocco GTS kuvista on rekisteröity huhtikuussa 1983. Siksi on yksi ensimmäisistä kappaletta jakoi myös verkon kautta Istuin ja itse asiassa Card Industry on päivätty 04 tammikuu 1983.

Se on toinen mallisarja, joiden myynti alkoi toukokuussa 1981 vuonna Volkswagen tunnetaan sisäinen koodi 53B. Toisin kuin ensimmäinen sarja, joka on suunnitellut Giugiaro, Uuden VW Scirocco luotiin Wolfsburg, jossa he pystyivät antamaan innovatiivinen neilmahuppu wedge ja iso lasi alue. ja toisin kuin myyntiä Golf, Scirocco tehtävänä oli tyydyttää niitä, jotka halusivat urheilullinen coupe mieliala, vastineeksi menettää monikäyttöalusten lähestymistapa perämies alue.

Suhteessa sen edeltäjä, tämä sarja VW Scirocco oli elin 165 mm pidempi ja 30 mm oli lyhin, sekä ominaisuuksia, jotka aerodynamiikan parantamiseksi ja demeaned sen painopiste. Myös uusi Scirocco Se valmistetaan Karmann tehtaan Osnabrückin, jossa hän haki huolellinen ruostesuojauksesta. Lisäksi uusi alue oli paljon täydellinen laitteet, mukaan lukien vakio- tai lisälaitteisiin, kuten ilmastointi, sähköiset ikkunannostimet, kevytmetallivanteet, moonroof tai nahkaverhoilu.

VW Scirocco GTSKeväällä 1983 versio VW Scirocco GTS Se oli ainoa tarjolla Seat jälleenmyyjille. hänen hinta 1708000 pesetan, Oli johdonmukaista, mutta mahdollisuus ostaa Golf GTi vain 8000 pesetaa enemmän teki jotkut saavat kiinnostunut siitä. Ja myös se oli enemmän viittaavia kilpailua ja alemman hintaluokan vaihtoehtoja, kuten Ford Escort XR3i (1527000 pesetaa) Tai Renault Fuego GTX (1582000 pesetaa).

Edestäpäin, jossa korostetaan yksihaaraisessa pyyhkimet, sivukuva VW Scirocco on selvemmin dynaamisella profiilielementin ja alempi oikeinkirjoitus GTS, muodikas tuolloin. Katsellen häntä takaapäin persoonallisuus on spoileri, lähes jalka pohjan yläpuolella takaikkunan Scirocco legenda ja ajovalot vaakasuora.

täytyy ketterä kyykistyä ja istua ratissa. Mutta kun säädetty istuin, kukin ohjaus näyttää olevan oikeassa paikassa jälkeisessä toiminnallinen ajo ilman silmiinpistävää yksityiskohtia että nuppi muotoinen golfpallon ja ohjauspyörä neljä keskeistä piireissä, tilata mitään niistä kytkemään sarvi.

Johtajuus vaatii lihaksia kääntää se pysähtyi, mutta kuten olemme menossa tulee tarkkoja ja raportit mitä tapahtuu. Mukaan nopeuttaa ja olemme vaihtaminen, kevyt (855 kg) Siirtyy liittolainen kiihdytettäessä kolme ensimmäistä vaihdetta. Kun tiellä, tuskin kallistettu runko ja matalan painopisteen tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Tuskin Aliohjautuminen, VW Scirocco on tehokkaampaa kuin kaareva Golf kahden ensimmäisen sarjan, joka on, joka on alemman rungon.

vertaileva coupesLisäksi vaatimattominkin 4-sylinterinen moottori, 1588 cm3 ja 85 hv Se on progressiivinen herkkyys ja vääntää ilosta. Muistaa, että aika vaihteiston 4 + E viidesosa pitkä (35,62 km / h 1000 rpm) on suunniteltu kulutus väheni tasaisella nopeudella. Tästä syystä maksiminopeutta saavutetaan 4th, moottorin yläpuolella 6100 kierrosta. Lisäksi, pöydällä on maksullinen ecometer kaksi funktiota: Keltainen valo syttyy varoittaa kuljettajaa liikkua seuraavaan suhteeseen … Jos käytämme vähemmän bensiiniä ja neula, joka ilmaisee hetkellisen kulutuksen kehitys on suunnattu E. “Voit tehdä 500 km kanssa kolmekymmentäviisi litraa, “toteaa isäntä, jos kaupungit vältetään ja älä mene yli 120 km / h. Tietenkään se ei ole huono kolmekymppisestä coupe iskutilavuudesta.

Lyhyesti sanottuna, on selvää, että molemmat kuppeihin oli tarkoitettu eri asiakaskunta. Nuoriso- ja urheiluministeri Volkswagen Scirocco, kypsempi ja innokkaita lohduttaa Audi Coupé. Tärkeintä oli, että kukin merkki oli erilainen malli ei kulje kilpailevat keskenään. Kumpi valitaan?

Saatat myös olla kiinnostunut:

Se oli Lancia 037

Se oli Toyota Celica Carlos Sainz

Se oli Kadett GSi Opel

Adblock
detector