Autoja muiston VW Golf GTI - Mk2 GTI 16v

Autoja muiston VW Golf GTI – Mk2 GTI 16v

Toisin kuin ensimmäinen VW Golf GTI, toinen ja oli suuri kilpailu ja siksi vertaistietojen. Ei kilpailija se ylitetään, jos kaikki muuttujat punnitaan.

Volkswagen Mk2 Golf GTI: legendaarinen urheilu

Volkswagen Mk2 Golf GTI: legendaarinen urheilu

Volkswagen Mk2 Golf GTI: legendaarinen urheilu

Volkswagen Mk2 Golf GTI: legendaarinen urheilu

Volkswagen Golf GTI Mk2, olematta radikaali urheilua, se oli miellyttävä ajaa kaikissa olosuhteissa, päivittäisinä auto ja nopeasti kiertämällä tiet. Se ei ollut vaikea suspensio, ei ollut reaktioita, jonka seurauksena vaikea hallita ja ei vaadi kuljettaa moottorin korkea. Ilman näitä ominaisuuksia kaikkein extreme piirteitä, Se pysyi nopea kaarteissa Heidät tapahtumassa nopeasti. Opel Kadett GSi Hänellä oli parempaa suorituskykyä ja Peugeot 309 GTi Se oli enemmän ketterä ja vielä, VW Golf GTI oli vielä hyvin herkullinen.

Hänet päästää auton jarrutus ja kaarreajo jotka voisivat nopeuttaa ohi kärkeen vahva. Kaikki ilman tarvetta kova tai kuiva suspensio. Yksi salaisuuksista ensimmäisen Volkswagen Golf oli jäykempi kehys jota he käyttivät olla autoille koon 70s toisen sukupolven luultavasti vielä olemassa, että etu.

Volkswagen Golf GTI Mk2 Mk2 Golf GTI hänellä oli push keskialuetta ja mukavaa ripaus kaasupoljinta. Lisäksi, Kehitys oli lyhyt, maksiminopeus oli 400 rpm yli suurimmasta tehosta. Vaihto suhteita ja tee autoa enemmän nopeutta millä tahansa nopeusalueella, mutta tässä tapauksessa saa käyttää kolmannen suhteellisen hidas tiet hyvän kiihdytyksen rahastoon.

Tulee VW Golf GTI 16v

Tietäen, että siellä olisi 16v versio tehokkaampi moottori monet teimme tuolloin illuusioita. Yleinen kommentti oli tuolloin: “Miten se menisi Golf moottorin Kadett?”. Tämä antaa käsityksen siitä, mitä puuttui golf osalta kilpailu: työntövoimaa. Ymmärsimme, että uusi 16-venttiilinen moottori, joka antaisi kynsiä. Ei.

Volkswagen GTI 16V oli urheilullisempi tuntuu kuin alkuperäinen GTI johdosta lasketaan korkeudesta 10 mm, erilaisia ​​jousia, vaimentimet ja Vakauttava ja paremmin jarrujen, suurempien ja paremman ilmanvaihdon männät. Klassinen kuva Golf GTI käyrä “nosto jalka” (sisemmän takapyörän ilmassa) oli jopa ominaisuus GTI 16V (vaikkakaan on kuvia lehdistä joutuu vähän, hollowing missä valokuvaaja oli osoittaa). Eli kuten urheilullinen, 16v voitti korkeamman polun tarkkuus ja ketteryys.

moottori, oli kuitenkin jonkin verran pettymys. Kehittäminen uudesta pää oli hakata. Päätös pitää ennallaan melko kapea lohko määrittää sylinterinkannen suunnittelu. venttiilit on järjestetty “keskimääräinen V koska pääsy on kaltevuus 25 °, mutta pakokaasun olivat kohtisuorassa lieriön pää ei ole liian leveä. Polttokammiossa siten ole puolipallon muotoinen, mutta on kiilamainen.

Volkswagen Golf GTI Tuloksena oli yksi näiden moottoreiden 80 laajennettu harhakäsitys, että 16 venttiiliä ei voi olla elastinen. Joskus kaukana siitä, mitä teoreettisesti paras mahdollinen tekninen kompromissi ja se toimii. Tässä tapauksessa se ei ollut. GTI 16V ei jousta, päällekkäin vääntömomenttikäyrien 8 ja 16 venttiiliä, se näytti kuin entinen oli suurempi pienellä nopeudella. Että 16v tarpeeksi jäi tavoittaakseen 139 teoreettinen CV. Tämä puute elastisuus suhteellisen kompensoi osittain, jonka lopullinen kehitys jopa lyhyempi kuin GTI vaikka tarkoituksenmukaista järjestelmän suurimman moottorin teho. 31,7 km / h 5th, maksiminopeus oli melkein leikkaamalla ruiskutusjärjestelmää.

Autoilija tänään se voi tuntua oudolta, mutta se ei ollut. Jos autoa ei yltänyt maksiminopeutta viidennessä laatikon viisi, Sanottiin olevan “4 + E’. Tänään on suhteellisen normaali pääse maksimi suurempaa vaihdetta. Kuitenkin GTI moottoritehoa tuntui puuttuu ja monet kääntyi kysyä: “Kuinka menisi Golf 16V että 16V Kadett moottori?”.

Niille, jotka etsivät urheilullinen touch, 16v saanut paljon suhteessa kilpailuun. Se oli lähes yhtä ketterä kuin 309 GTi, mutta vähemmän jyrkkä. Suhteessa Kadett 16, saatu tarkkuus käyrä tulo ja moottori. Escort XR3i tai Renault 11 Turbo olivat toistaiseksi dynaaminen ominaisuuksia koska ne olivat hinta. Golf maksaa vähintään 50 prosenttia kilpailu. Vain paranee, vaikka ohjaustehostin ollut käytettävissä, jota vastaan ​​oli vielä vaikuta, koska denaturoidaan urheilu (malarkey).

toinen korkealaatuinen Golf (Venttiilien jotka olivat) on sen Rakenteen laatu. Sisustus on yksinkertainen, mutta hyvin tehty ja sitten voisi silti nähdä, että Volkswagen ei hyvin toimi, varsinkin kun tarkastellaan moottoritilaan tai nosta auton hissi. Määrä Golf jotka ovat selvinneet ja niiden tilan on osoitus, että laatu, mutta meidän on myös pidettävä mielessä, että auto on aina arvostettu ja on yleensä enemmän hoitoa kuin Ford tai Renault.

Adblock
detector