Autoja muiston Alfa Romeo 75 V6 QV

Autoja muiston Alfa Romeo 75 V6 QV

Vuonna 1990 hän näki unohtumaton Alfa Romeo 75 V6 3,0 Quadrifoglio Verde, entistäkin tehokkaampi kuin amerikkalainen versio 75, ja pysyy muistissa jokaisen autoilijan.

Alfa Romeo 75 V6 QV, unohtumaton klassikko

Alfa Romeo 75 V6 QV, unohtumaton klassikko

Alfa Romeo 75 V6 QV, unohtumaton klassikko

Alfa Romeo 75 V6 QV, unohtumaton klassikko

Koska kassaan Alfa Romeo ei kävele liian vilkasta, kun kehittämään korvaavia Giulietta sedan he päättivät hyödyntää sen rakennetta ja säilyttää sama akseliväli. Sen sijaan uusi malli olisi ulokkeita pidempään ja lanseerauksesta lähtien olisi paitsi biárbol perinteiset moottorit brändi, mutta myös Tehokas V6 2.5 litraa ja turbodiesel sacrílego 2 litran ja 95 CV, jotka Italian yhtiön VM.

Alfa Romeo 75 V6 QVKorostaa sivukuvana etu- ja korkea takana alaspäin, Ermanno Cressoni käytetään esteettinen yksityiskohta, joka personoi tyyliä Alfa Romeo 75, johon on lisätty alueella nauhan harmaa muovia runkoa pitkin. Mutta hänen alkusarjan tämä malli törmäsi takaisku, koska se suunniteltiin voinut viedä Yhdysvaltojen markkinoille ruokahalua. Piti luoda puskurin, joka noudattaa Yhdysvaltain lain syy toiset diseñasen Kookkaammat ja varustettu puoli nurkkalevyjen jotka lisäävät rungon pituus 90 millimetriä ja puolestaan ​​imevät ilman nurjahdus sokki ajonopeudet enintään 8 km / h.

Alfa Romeo 75 V6 QV: tekninen

Näiden lisäksi puskurit asennettava vuodesta 1987 yksiköissä tarkoitettu Yhdysvalloissa, jossa se markkinoitiin Alfa Romeo Milano Verde ja vain myytävää V6, tämä muutos osoittautui ihanteellinen erottaa Euroopassa kuin tehokkain malliston: Alfa Romeo 75 V6 QV. Siten tunnusomaista joka liittyi aletines ja oletettavasti aerodynaaminen astinlauta teki eron, koska se palveli korostaa loistava 75-Amerikassa, jopa luciese vuonna takaluukun nimellisarvo 75 6V 3,0, melko mitäänsanomaton. Sen sijaan, suola pisti heleä V6 3 litran saada 188 hv ja rasped 220 km / h nopeutta, vaikka ruumis oli löysä ilmanvastuskerroin Cx 0,40.

Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi, Amerikka Alfa 75 oli kehys, mikä edellyttää mekaanisten. vieressä Dion taka-akselin tehokas, Hänellä oli niin antelias renkaat mittaamalla 195/60 VR 14 ja joka sisältää takajouset jäykempi, kovemmin iskunvaimentimet ja paksumpi tangot, 22 mm eteenpäin ja 21 taaksepäin. Täytettyään kokonaisuudelle 3,2 kääntyy suuntaan välillä tulpan ja kannen, läsnäolo alas nopeuden kasvaessa, ja asennus Yhteensä jarru Brembo neljä levyä, tuuletettu edessä ja valinnaiset ABS-järjestelmän. Myös lähetyksen taka-akseliin sen oli muutoksia, koska sisällytetty ZF tasauspyörästön 25 prosenttiin ja taka ryhmä 11/39, joka kollegoiden yritti vuonna lehtemme MOOTTORITIE tuntui liian pitkä yli 1988, vaikka muutamia valtateiden ja jos kyseessä on urheilu sedan lähestymistapaa.

Alfa Romeo 75 V6 QVAlfa Romeo 75 V6: moottori

Tulevaisuuden vuoteen 1991, jolloin sitova moottorit 2 litraa katalyytin tuviesen empleasen ja lyijyttömän bensiinin, Italian Alfa Romeo insinöörit joutuivat muokata V6. Ja tulos oli vaikuttava, sillä ponneaine saatu katalysoidussa 192 hv, lisättiin suurin vääntömomentti 25,5 MKG 4500 rpm. Samaan aikaan, taka-ryhmä on korvattu lyhyemmällä 11/41, hyödyntää lisääntynyt teho ja suuri vääntömomentti hieman laskenut alhainen.

tämä V6 3 litran, hieman vähemmän joustava ja tehokas, se on johtava versio Alfa Romeo 75 V6 Quadrifoglio Verde, esittämään syksyllä 1990 ja johon kopio kuvien kuuluu. Sen ensimmäinen omistaja oli insinöörinä INTA (National Institute of Aerospace Technology) Madrid, joka kohteli häntä huolellisesti ja myydään pian veli mekaanikko joka työskenteli virallisen työpajan Povedilla, joka sijaitsee Madridin kadulla on sama nimi ja syvä tuntemus mekaniikan malli. Kaksitoista vuotta sitten hän myi sen Alexander, joka lähti heti puhdistaa perusteellisesti ja korvata nesteitä voitelu piirejä, jarrut ja jäähdytys ja voitelu vaihdelaatikon ja ero.

Kopiot näin V6 Alfa 75 QV osoittavat, että kun auto on hoidettava ja tekee huoltovapaa, voi palvella monia vuosia ja kilometrejä kuin tavallisesti. että testausajankohtana, sen matkamittari näytti 367710km, kunnioitettavan luku näyttää hämmästyttävän nähnyt kaiken. Itse asiassa, sen omistaja oli ollut edellisenä viikonloppuna alfista ralli Kotarr piirissä, lähellä Aranda de Duero, jossa hän ampui nopeasti, jotka mahdollistavat sen moottori ja alusta.

Harkitaan edelleen liikkumatta, loistaa toisin kuin kehon Speedline pyörät 16 tuuman halkaisija ja 6,5 ​​tuuman kurkun. Hänen jalkansa kannamme kenkiä renkaat mittaus 205/45, säilyttäen sama kehitys ja sen matalampaa profiilia antaa pitoa asfalttiin. Jo asennettu ennen nahkaohjauspyörää koskettamalla säädä ohjauspyörän kahdessa suunnassa, sekä istuimen etäisyyden ja selkänojan kaltevuuden, kun taas Alejandro muistuttaa edellä taustapeilin osoittamaan, että siellä, kuten ilma-aluksen, kytkimet ovat sisävalot ja tuulilasin ikkunannostimen valvontaa.

Sisätilojen Alfa Romeo 75Instrumentointi, kuten yleensä antelias Alfa Romeo, altis optimismia ja helpompi lukea käsikirjoituksen valkoinen sävy, koostuu nopeusmittarin valmistui 260 km / h, cuentavueltas punainen raita, joka alkaa 5800 rpm, Lämpömittari, öljynpainemittari ja polttoaineen määrän, jonka neula ei vielä mutkaisilla teillä. Ja keskiosassa lisää digitaalinen kello ja keskeinen tarkistaa.

Alfa Romeo 75 V6 QV: ylös

Yhteydenotto, alkamis- ja musiikillinen ääni moottorin ja V6 ottaa viestikapula. Tyyni tyhjäkäynnillä, ensimmäinen vaihde itsestään raapiminen, käsijarru julkaisu ilmailu- tyyliä ja puolue alkaa. Vaikka muutos vaatii hieman rauhallinen siirtyä nopeudesta toiseen, jatkuva työntövoima moottorin tekee liikkuu nopeasti nopeusmittarin neula kolme numeroa. Vuonna pitkä suora, 75 pakataan ja ääni ilman kuuluu tuulilasia vasten ja peilit. Kuitenkin haluavat vähentää kolmas voi nousta 140 km / h, lähettää V6 eläimellinen musiikki- ja kiihdytyskyky.

Samoin nopeissa mutkissa kehyksen tämän Alfa Romeo 75 V6 QV tottelee mitä tilataan ohjauspyörästä ja se osoittaa, että tämä lopullinen versio istuimen pidettiin vahva tuki. Mutta jos vuoro on kierretty, tulee ulos hieman understeer suuntaus, kehon kallistuu ja vain kääntää pyörää hitusen polkua. Ja jos otamme kaasua siinä tilanteessa, taka-akselin vastaa tilan takana ja auttaa loppuun vuoro. Tältä osin myös mukana valettu tasapainoisen massojen ja antelias laitteet renkaat. Yritimme jarrujen energinen suunnitella ja olivat vaikuttuneita, koska vastaus on vahva ja helppo annostella.

Lisäksi, Alfa 75 V6 QV on täydellinen laitteet ja sen päättyminen on varsin huolellisesti, varsinkin verrattuna aiheeseen noina vuosina ominaista Italian autoja. Ja aina pitää kunnia viimeinen sedan Alfa Romeo ennen tuotemerkki sulautui Fiat Group. Lyhyesti sanottuna merkitty urheilullinen auto, joka nauttii ajamisen ilo melkein kuin se olisi totta coupe mutta on mukava ja tilava takapenkin ja runko mallikas.

arkki Alfa Romeo 75 V6 3,0 QV (1991)

moottori

6 sylinterien V 60 astetta

siirtymä

2959 cm3

teho

DIN 192 hv 6000 rpm

lähetys

takaveto

muutos

5-nopeus manuaalinen

Largoxanchoxalto

4,42 x 1,66 x 1,40 m

paino

1250 kg

maksiminopeus

222 km / h

keskikulutus

10,4 l / 100 km

valmistusaika

1990-1992

hinta

2000-8900 euroa

Saatat myös olla kiinnostunut:

Classic muistaa: Dodge Serra Boulevard

Classic muistaa: Audi Quattro

Classic muistaa: Seat 127 ja Fura

Adblock
detector