Autoja muiston Renault Fuego

Autoja muiston Renault Fuego

Renault Fuego oli hilpeän veli R18, tänään alkaa urheilua ulos kiirastuli: luotettavia kuin Renault aikalaisten hänen kehonsa coupe aina kiinnitti huomiota. Yritin sitä.

Testasimme Renault Fuego, urheilua muistoksi

Testasimme Renault Fuego, urheilua muistoksi

Testasimme Renault Fuego, urheilua muistoksi

Testasimme Renault Fuego, urheilua muistoksi

että fifties eniten espanjalainen he unelmoivat, parhaimmillaan kanssa omista autoa. Onneksi asia oli muuttumassa kuusikymmentäluvun … hitaasti, kyllä. ja ja seitsemänkymmentä, täyttyvät usein perustarve moottoroituja siirtymä, pelokkaasti aloitimme vaativat enemmän arvoja: Vanhemmat, enemmän livability; ja nuoret, lisää teho. Joten saavuimme aikaisin kahdeksankymmentä, jonka muistan räjähdyksen coupes mukana tulleesta vakaa aikomus antaa että ylimääräistä urheilullisuutta ja yksinoikeuden osalta salonkia, joista joissakin tapauksissa johdettu.

Siellä on aina ollut tällaista mallia, on ilmiselvää, mutta väitän tänään, että sen popularisointi viitaten sekä saavutettavuuden ja sen massatuotannon kiihtyi vuosikymmeninä mainittu muutos. Englanti He tulivat meille Triumph TR7; of Italia, Lancia Beta Coupe ja Alfa GTV; of Saksa, Porsche 924, 944, VW Scirocco, Opel Manta ja Ford Capri, mm. niin yllättävää Myös ranskalainen vastaus, mallin kanssa, joka ottaa hoitaakseen Renault 15 ja 17 Seitsemänkymmentäluvun.

Renault Fuego syntynyt

Kahdeksankymmentäluvulla, hän sanoi, oli ihana ja muutokset auto aikakauden. Vain kymmenen vuotta Muistan kuvan Renault Fuego liittyy ensimmäiseen kappaleita Mecano, Mazinguer lukuja tai Z-Adidas Tango pallo. Ja alunperin meille Hän pakeni ulkoasua viaton halu koko porukka nähdessään kadulla. Kolmekymmentä muutamaa vuotta myöhemmin, rivi suunnitellut Robert Opron, tekijän muiden joukossa Citroen SM Alpine A310 ja Renault 25, säilyttää edelleen nesteen tyyli, ilman fanfaari kutsuen molemmat huomioni. Sitten hän näki silmin lapsi niissä pehmeitä kaaria ja paljon lasia alue futuristinen ilmaa. Vaikka tunnustan olen aina pitänyt jotain lyhyt aggressiivisuus. Miellyttää monia ja vasemmalle muutaman välinpitämätön.

Renault FuegoKuten minä, se tapahtui José María Morales, omistaja Renault Fuego GTX Tänään yritimme. “Perheeseeni se laskee on aina ollut Renault. Isälläni oli Ondine, R8 … Ja tietenkin, kuten sanoit, kun kiinnostuin autoihin, 9 tai 10 renkaat, palo näytti vieras. Nyt kun minulla on yksi ja puhun tietoisesti, Rakastan yhä. Hänen ajomukavuus ja anna juurikaan kuluttaa päivittäin käytettäväksi auto, ja myös haluamme säännöllisyys rallia, on auto, joka viihtyy hyvin niihin. “

Sisällä Renault Fuego

Sisällä Totean sanoja José María. Se on asuttavuuden pystyy neljälle aikuiselle, mukavat nojatuolit riñoneras vaikkakin rajoitettu sivusuunnassa pitoa, puhdas ja siisti kojelauta, ilmastointi, sähköikkunat, kauko boot avaaminen -a Vaikka se vaatii avaamalla kuljettajan oven häiriintyessä tirador-, edessä ja takana sumuvalot, jne. Lyhyesti sanottuna, täydellinen laitteet, runsaasti tilaa ja asianmukainen päättyy.

Kun käynnissä, ja kuten sen omistaja, voit käyttää päivittäin Renault Fuego töihin. -asistida- suuntaan toimii hyvin, muuttuvat viisi suhteita, olematta nopea, se on sileä asemaan ja keskeytykset käyvät oikealla onnistunut kompromissi vakauden ja mukavuuden. En uskaltaisi kuitenkaan ylittää sen pois urheilun “suppeassa”, koska kehitys dramaattisesti rankaisee liian pitkä kuitenkin, että vähennä eloisuus kun haluat mennä nopeasti. Vastineeksi, kulutukset säädetään, noin 8-11 litraa väliainetta.

Sisustus Renault FuegoRenault Fuego on, kyllä, toinen sopii pitää erittäin mousetraps alueilla Tasanopeusajo, kun José María sanoo maaliskuussa. Mielestäni kuitenkin puuttuu hermo. Kyllä, se on kestävä ja vähän syöppö, mutta Kahden litran moottori ja 110 hv latkia kustannuksia. hänen Rullaa mukava, akustisesti hyvin eristetty ja auttoi hänen CX vain 0,348, voi säilyttää korkean vakauden ja hyvän risteilyjä. Siinä piilee sen dynaaminen hyveitä. Edessämme on coupe suurella huippunopeus -Ronda 190 km / h- ja erittäin rutero. Ja tarvittaessa se ei hyvin mutkainen alueilla, apunaan vankempi kuin sedan, jonka kanssa se jakaa joitakin osia, Renault 18 puskuriin.

Mutta ennen kaikkea, vakautta annetaan Renault Fuego polkuja havaittavissa vakauttaminen, huolimatta tasapainottaa epäsymmetrinen painon jakautuminen 60/40 prosentin sen etu- ja taka-akselin. Kuten odotettua hänen luonteensa Aliohjautuminen, muttei kömpelö. Itse asiassa, sen valo taka jos lataat täysi tuki kaarreajossa irronnut. Yli kokematon käyttäjä valitti aikaan ennenaikaisen kuoleman kourissa … johtunee kovan jarrutuksen pelkkä kaasun poistamiseksi yhtäkkiä piirretty täyteen.

Koska Renault Fuego coupe on jalo jos otat sivuston ja iloinen rytmi. Tykkään katsoa kärkeen käyrän, odota protestin renkaita ja urasyvyys ilman pelkoa. Ja laiminlyötyjä, ei helposti “menettää pyörä”. Menossa paineet 2.2 kummallakin akselilla, tottelee epäilemättä käyrän piirtäminen ja tarjoavat hyvän kontrollin tunne. Jarru-, takaisin samaa: huolimatta takana rummut, Jarrutus on vahva, vaikka huono yritys pyrkii hieman väärin. Mutta se johtaa rohkea, sillä normaalikäytössä, ei löytänyt mitään ongelmia ja hyvällä asfaltin vielä vähemmän. En menetä lisää jarrutustehoa uudessa Renault Fuego; joukkue myös mahtuu hyvin eikä onnistu.

Paloauto Renaultsiten, Tämän coupe joita aiemmin myydään suhteellisen kilpailukykyiseen hintaan (Hieman halvempi kuin kilpailijat Opel ja Ford), ja se oli merkki eron varakkaan keskiluokan jatkuu vahvana säästeliäästi kulutusta ja luotettavuutta. Edessämme uusklassinen hyödyllinen myös kuluvan päivän, tuttu, helppo ja mukava ajaa, lahjakas ja viehättävä päivä. Renault Tuli tapasi edut sedan ja coupe estetiikka, jotain vielä listattu ja arvostetaan tänään. On totta, että ei koskaan tarkoitettu urheilu coupe korkean suorituskyvyn, mutta kaiken sen tyylikäs linjat, sisätilojen tilaa, mukavuutta ja tourers taitojen teki hänestä vaatimaton wannabe “GT” hintatason keskimääräinen sedan suurina sarjoina .

Saatat myös olla kiinnostunut:

Autoja muiston VW Corrado

Autoja muiston Renault 5 Turbo

Autoja muiston Peugeot 205 GTi ja Rallye

Adblock
detector