Autoja muiston Opel Kadett GSI 16v (alkuperäinen proof)

Autoja muiston Opel Kadett GSI 16v (alkuperäinen proof)

Poikkeuksellisen suorituskykyisiä, GSI 16v Opel Kadett syöstään alkuun aikaan Euroopan valikoima etuveto urheilu sedan. Tämä oli hänen koe vuonna 1988 …

Alkuperäinen testi: Opel Kadett GSI (1988)

Alkuperäinen testi: Opel Kadett GSI (1988)

Alkuperäinen testi: Opel Kadett GSI (1988)

Alkuperäinen testi: Opel Kadett GSI (1988)

Päähenkilö tällä viikolla rakkaan osio “Autot muistoksi” Se on vanha tuttu … ja jäi: Tällä Opel Kadett GSI 16v. Suosittu saksalainen urheilu merkitty kokonaisen sukupolven suorituskykyä. Jätämme tällä kertaa alkuperäisen täydellinen harjoitus, julkaistu lehtemme AUTOMOBILE Motorpress Ibérica, 129. päivänä lokakuuta 1988 Äläkä kirjoita joko oli heillä silloin Arturo de Andrés …

“Opel Kadett GSi on lähes klassikko modernin urheilu perustuu keskimäärin etuveto sedans; sen alusta lähtien, vain neljä vuotta sitten, moottori 1,8 litran 115 HP, Se on ollut Iíder myynti alansa Espanjan markkinoilla. julkaisu 2 litraa ja 130 hv, Seuraavat rinnakkaisuutta koskee meitä, on lähes kaksi vuotta sitten hyvin ansaitusta arvovaltaa suhteen puhdasta suorituskykyä ja polttoainetaloudellisuutta, Vaikka vaativa ne laittaa muttia sen pitoa, ehkä jonkin verran understeery ja keikkuivat auto, joka saa mitään vaikeuksia 205 km / h.

varten 16v versio Ne on otettu varsin radikaaleja toimenpiteitä, joskin huomaamaton näköisiä, että muutos erittäin merkittävästi pitoa. Ensinnäkin, auto istuu 1 cm pienempi sekä junissa, kanssa jouset, jotka ovat 10 ja 20% jäykempi, vastaavasti, edessä ja takana, mutta kumipysäyttimiä, puristus, mahdollistaa 20 mm: n matkalla. Lisäksi, Se kulkee edestä stabilointiaine 20-22 mm (46% tehokas), ja tavallista taka 18mm lisätään toisessa, asennettu ilma 15 mm. Siten, jousien väliin ja palkit, telan jäykkyys kasvaa 35% keskiarvon ollessa 33% eteenpäin ja 37% takana, ja parantaa pitoa ja poistaa aliohjautuvuuden. 20 mm: n takaisin satelliitin, ja lisääntynyt pudota -30′ on -1st 40′, Hyötysuhdekäyrää kasvaa huomattavasti, ja 3. kallistamalla laatikko, sivuttainen stressi menee 0,55-+0,7 g puolella, kun taas drift laskee 40%, sovelletaan ainoastaan ​​90% vaivaa ohjauspyörän yhdessä 2.0i.

Opel Kadett GSi osoite on pieniä muutoksia, mutta niiden kiinnityspisteiden, V-muotoinen nyt tarjota 40% enemmän poikittainen jäykkyys, tarkkuus paranee guiaje. Vaihtelut pyörästö jossa taka-levyt 260 mm: n sijasta rumpuja. Ei renkaita tai renkaita vaihdetaan, ja siten osa kritiikistä mallin, eniten katkera ja perusteetonta että ranskalainen toimittaja, joka kostaa monumentaalinen spin ja siten pois radan Montlhery, yliviivattu huono auto ‘murhaaja’ kritiikkiä, jossa on toistettu Espanjassa lehden, joka on, että tekijänoikeus, vaivautumatta tarkistamaan sen viisas vai epätosi sellainen syytös. Voimme vakuuttaa lukijoille, kun useita tuhansia kilometrin kaikille teille (yleensä luovitaan) ja kaikenlaisia ​​risteilyjen (yleensä nopeammin), joka Kadett 16V on täysin ohjattavissa, ja jopa enemmän kuin tarpeeksi pitoa sen 185 / 65-14 renkaiden 5,5". Totta, varsinkin kuiva, arvostavat 195/60 renkaan 6"Mikä olisi ihanteellinen mount, mutta eivät kuulu asiana lumiketjut, joka sitten rozarían pyöräkoteloiden.

Kun kaikki Tämän Opel Kadett GSi 16V ei saavuta aateliston käyttäytymisen ja ajamisen helppous Golf GTI 16V, mutta tiellä, yli laajasti kompensoi tämän pienen eron sen ylivoimainen paremmuus kiihdytyksessä ja hyödyntämistä. Alan etuja, ja aina luokan sisällä etuveto urheilu sedans, tämä Kadett hallitsee kaikki hänen kilpailijansa kaikkiaan ajoitus, paitsi R21 Turbo, joka silti et hallitsevat kohta 400m elpyminen, joko 4. tai 5., ja meidän ohittaminen liikkumavaraa; on 400 metrin kiihdytyksen myönnetään vain 2/10, eli puoli kilometriä alle, on jopa suurempi kuin Ranskan ahdettu, ja periksi valtaa Turbo koska tämä etäisyys ylittyy. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että virado kentän ja tien jonkin verran liikennettä, joille on vaikea löytää selkeitä noin kilometrin, GSI 16V etuveto on tehokkain toimitukseen.

Hämmästyttävä asia tarjota tämän moottorin täydentää kulutukset ovat uskomattoman alhainen; Erityisesti matkallamme rauhallinen tyyppi suunnitelma, se on saavuttanut ehdoton vähimmäismäärä; peräkkäinen injektio, eikä “fasatura” mielivaltaisesta koskien venttiilien avautuminen, näyttää toimivan, eikä pelkästään liiketaloudellisesti tai tehon.

Opel Kadett GSI 16v tunne ajamisen iloa on parantaa uudistetun siirto-, jossa valtava 230mm kytkin tehtävä on ohjata voimakas pari revitty ja muutokset täydellä nopeudella. Muutoksia, jotka helpottavat laatikon kotelo ja laakerit vahvistettu, mutta ennen kaikkea parempaa valitsin ohjataan ja uusia suurempia sincros vaihdetta, kolminkertainen kartio on 1. ja 2.; Hassua on se, että muun muassa marsseja on huomattavasti tasaisempi ja tarkempi kuin muiden muutosten Opel, jotka eivät olleet huonoja siitä. Päinvastoin, ilman tukea ohjaustehostin, auton käsittely ohjailu muuttuu hieman väsyttävä, ja alueilla voimakkaasti luovi vaatii paljon manoteo, koska suunta on hidasta, mutta kevyempi kuin ennen, koska se on sanottu. Ohjaustehostin, meidän mielestämme on lähes välttämätön vaihtoehto tässä autossa, jos haluat maksimoida ajonautinnon.

Ilo, tietenkin, Se johtuu pääasiassa poikkeuksellisen momenttikäyrä, tukee tarkkaa kehitystä, ja muutos, joka toimii täydellisesti, vaikka se ei ole välttämätöntä käyttää sitä useammin pelkkä ilo siitä. Äläkä unohda sitä, varsinkin verrattuna versioon 2.0i, merkittävä parannus vakauden ja jarrutuksissa. Kaiken Kadett 16V on nyt erittäin vakava auto, suunnattoman tehokkuutta kaikenlaista tien.

Palaten koko avain, joka on moottori, esimerkiksi, pää tiiviste alas, Ainoat muutokset on leimattu männät kelluva buIones, ja alumiini kampikammion sijaan pelti, jossa ilmestyminen säteilijän käytettävä öljy vanha GSI 1.8l ja nykyinen GT kolme osaa. Sen sijaan, sylinterin pää on täysin uusi ja peräkkäinen injektio Motronic M 2,5, kanssa autodiagnostic, mitaten ilmamassa ja peräkkäinen injektio vaihe vaihteleva riippuen moottorin nopeudesta ja venttiilin aukon.

Kuva Moottori Kadett GSI 16VKuten olemme aiemmin todenneet, vain R21 Turbo on ylöspäin, tai jopa ylittää pitkiä matkoja, tarjoaa Kadett 16V. Emme voi kuitenkaan hiljentää juuri sisään jo hyvin lähellä horisonttia näkyy voimakas kilpailija: VW Corrado. Puhumme version tilavuuskompresso- G 60, koska 16V tuotavien Espanjaan ensin selvästi Kadett. Toinen asia on ahdettu versio tulee näkyviin, kun katalysoimattomia, jotka ylittävät 10 CV: (mutta myös yli 100 kg) GSI, jonka vääntömomenttikäyrä noin samanlainen.

Erona on, että, vaikka yleinen linja on hyvin samankaltainen ja taistelu ja pituus, Corrado on coupe, vaikka neljä paikkaa, kun GSI on urheilu sedan. marginaalinen ero, jos haluat (paitsi ero antaa aina vähemmistö elin); mutta mikä ei ole niin marginaalinen hintaero on, koska tämä Corrado maksaa lähes neljä miljoonaa, eli; ja puoli kertaa enemmän kuin GSI 16V varustettu Butt vaihtoehtoja (jonka ei tarvitse molempia)”.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Se oli Opel Corsa GSi

Kaikki uudet Opel saapuu 2017

PSA ilmoitti osto Opel

Adblock
detector