Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTD

Tunkeutujat maailmassa perinteisesti hallitsevat dieselin GTI ja Ford Focus ST TDCi, Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTD tulevat varustettu vahva luonne ja erityisesti, tukevat alhainen kulutus.

Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTD

Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTD

Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTD

Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTD

Ensimmäinen oli GTI bensiini, ketterä ja kevyt autoja turvautumatta liioiteltuja vallan tasoilla, onnistui erittäin dynaaminen ja jännittävä ajo, mutta ilman ylläpitokustannuksia vakavimmista urheilua. Lopulta he lihonut, voimaa ja hienostuneisuutta, ja ovat jopa ilmestyi ... Dieselmallit. ¿Sacrilege tai älykkäiden evoluutio? Joillekin varmasti se on rikki alkuperäisen konseptin, mutta myös alle avoimempi mielestä voitaisiin ymmärtää sopeutuminen hallitsee tällä hetkellä öljyn välineellä. Toisaalta, dieselmoottorit ovat kehittyneet niin pitkälle, että ei ole mitään tekemistä niiden kanssa menneen ylitti joissakin suhteissa kuin bensiiniä, joten miksi ei antaa heille mahdollisuus?

... kuulostaa vääriä?

Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTDOn totta, että no kierrosta ylös raivon bensiini- tai saavuttaa niin korkeita kierrosluvuilla. Mutta sen korkea vääntömomentti on oma viehätyksensä, ja kehittää telineet, jotka perustuvat varsin hyvin tuettu painon kasvaessa tällaisia ​​mekaanisia. Ja ääni? Myöskään se on jättänyt pois tämän tärkeä yksityiskohta, vaikka se tarkoittaa kyseisen tehdä joitakin "ansoja". Niistä kolme käsitellään tavalla tai toisella niin että se saavuttaa korvat täysin muuttunut kuljettaja urheiluun sävyjä. Ford Focus ST, esimerkiksi, käyttää kaikupohjan että sen jälkeen kun parantaa tiettyjä taajuuksia, kanavilta alkaen ottamista matkustamoon. Peugeot 308 GT, Samaan aikaan, broadcast kovaäänisten kautta bellowing saavuttaa kohtalainen, mutta hieman muistuttaa V8, eikä vain vastaa moottorin nopeutta, mutta myös kaasuläpän kulma, antaa hyvin uskottava tulos. Mitä Golf GTD, käyttää ulkoinen kaiutin-modulaattori sijaitsee pakolinjassa vieressä hiljaa, joka kaappaa ja pelaa kuulostaa "täysi" ja kuultavissa myös auton ulkopuolelta. molemmat golf kuten 308 Voit valita tai estää toiminnon, joka liittyy niiden muotoja urheilu ajo. että fokus se on pysyvä, mutta myös antaa vaikutelman, että realistisin ja saada tuloksena enemmän "eloisa" suurella nopeudella.

Diesel niin hyvä, ja vaikka sen runsas voima odotat heiltä korkean hyötysuhteen, päätekijä todennäköinen hankinta monille. Peugeot 308 GT on tyypitettyinä kulutus alempi ja huolimatta automaattivaihteiston momentinmuunnin, saavutetaan erittäin hyvä kirjaa tiellä, ehkä koska se on kehitys jopa pidempään kuin sen kilpailijat, seuraavat nykyinen suuntaus segmentissä. Liikkuu tasaisesti ja tasainen liike, tehdään selväksi, että sen moderni mekaniikka on kaikkein nautittavaa erän. kuitenkin Golf GTD, joka on DSG siirto ja toiminta "inertia"Hän on viettänyt vähemmän mittaukset meidän tekninen keskus. Mitä Focus ST, sen kulutus on merkittävästi korkeampi, vaikka hän on ainoa, käsivalintainen vaihteisto vertaileva, jotain aina arvostaa todellinen urheilu.

käytös

Vertailu: Ford Focus 2.0 TDCi ST vs Peugeot 308 GT BlueHDi 180 ja Volkswagen Golf GTDOttamatta väistämätön kysymys kulutuksen suurimmat erot syntyvät niiden telineitä, kullakin on asetettu pisteen hyvin erilaisia. 308 GT ei vain saa urheilullisemman esteettisiä ja sisustus vieläkin huolta, myös voittaa tietyt lujuutta suspensio. Se ei ole liian suuri, mutta se onnistuu välittää korkeampi aloitusmaksu urheilullisuutta, vaikka kun totuus käytös tuskin eroaa muista 308 jotka ovat läpäisseet meidän käsissämme. Eli se on erittäin hyvällä tasolla, mutta tässä versiossa GT odotti ylimääräinen dynaaminen käyrä sopusoinnussa hänen kuvansa ja valta sen moottorin, sekä enemmän tarkkuutta ja itsevarmuus etsiessään rajat mutkaisilla osiin. Hänen ruumiinsa päänsä liian lähelle nopeuttaa ja hollowing, jotta piirretty viiva on melko vaikuttaa mitä teemme oikea jalka jopa normaalissa järjestyksessä hinnat, jolla saavutetaan erittäin viihdyttävä ja miellyttävä ajo koko ajan, mutta loput puhtaaksi tuotoksi jos haluat mennä todella nopeasti. Täysi tuki nopeuttaa polku avautuu, ja Aliohjautuminen vaikuttaa suhteellisen pian, jos ei huolellisesti Me annoksesta kaasupoljinta. Jos sen sijaan yrittää aiheuttaa lipsahdus taka-akseli, reaktiot eivät ole yhtä sujuvaa ja tarkkaa kuin haluaisimme. Kyllä, rauhallisempi rytmejä jotain, joka voi olla sen etuja aikoina corren-, hänen tavat ovat moitteettomat. eikä sen muutos muunnin (Ainoa saatavilla nyt tässä versiossa) nostetaan äärimmäisen ajossa Se on vanhentuneita, kun käyttää sitä manuaalisesti.

Rinnalla, Ford Focus ST on paljon radikaalimpi, paljon kova jousitus ja vähemmän ystävällinen selkämme jokapäiväisessä käytössä. Ensimmäisessä mutkassa ja te paljastaa aikeensa, se on hyvin nopeasti etenevää säteen suunnassa -tön kuin 2 kierrosta välillä topes-, yhdistettynä elin, joka juuri huojuu, lisää pitoa ja joitakin muutoksia välitöntä tukea. Niin paljon kuin kääntää vauhtia, Edessä totella tilauksia millimetrin ja ei hylkää tehtävässään. Irrottamaan Ford Focus ST sinun täytyy mennä paljon nopeammin kuin Peugeot, eikä vain edestä ensimmäisenä periksi paineita, mutta niiden reagenssi taka-akseli, joka saavuttaa erittäin urheilullinen reaktioita tarvittaessa, tai jollekin provokaatio. Aina tarkka ja progressiivinen, kaikki tapahtuu nopeammin ja vaatii hieman osaamista meidän puoleltamme, koska reaktiot, tunteet ja yleinen tunne, se on urheiluauto kaikki lain. Jos osoitteesi oli hieman tietoa olisi upeaa, koska se vielä olisi enemmän luottamusta.

Volkswagen Golf GTD on ainoa, joka ei jätä sinua täysin poistaa ESP, ja yhteydenpito on aivan tavallinen auto, niin mukavaa kuin kaikki muut golf ansiosta valinnaiset vaikuttavat iskunvaimentimet. Mikään tekisi epäilet, Kun muutat siru ja go "hyökkäys", Sen tehokkuus on lähempänä Focus 308. se panee kevyempi ja helpompi, ja jos ei nopeammin kuin Focus ST step-by-pikku käyrän velkaa faltar- jos se on moottori. Joka tapauksessa, Se välittää tällainen luottamus, että juuri kiertävä vielä nopeammin. Lopullinen kysymys on, monipuolisuuden ja tunteita?

Adblock
detector