BMW 225 XE: MPV, 4x4 ja hybridi plug

BMW 225 XE: MPV, 4×4 ja hybridi plug

BMW laajentaa välillä hybridejä tämän julkaisematon 225xe Active Tourer funktionaalinen MPV-etuveto ja lataus plug-in sähköliesi.

BMW 225 XE, 4x4 tila-auto tehokkuutta hybridikäyttö

BMW 225 XE, 4x4 tila-auto tehokkuutta hybridikäyttö

BMW 225 XE, 4x4 minibussilla hybridi moottorin hyötysuhdetta

BMW 225 XE, 4x4 tila-auto tehokkuutta hybridikäyttö

auton toimitus hybridit Se kasvaa joskus myös BMW. Vähitellen hybridiautot ovat tulossa realistisia vaihtoehtoja perinteiselle bensiiniautoissa ja dieselin. Mutta ei vain sitä. Yhä useammin uutisia ympäristö- He puhuvat saastuminen suuren kaupungit ja protokollia, että ne sovellettaisiin yksityistä liikennettä, laitettiin etuoikeutetussa asemassa mallit hybridit, jos vihdoin toimenpide rajoittaa tai kieltää käyttö tavanomaiset autot Näissä keskuksissa suuri pääoma ja pääsy hybridi- ja sähkömoottorien sallittu. Ja tässä suhteessa, BMW Active Tourer 225xe mukana "leipä kainalossa".

BMW 225XE: hybridi plug 4×4

Jos klikkaa tästä muistat millaista hybridi on uusi BMW 225xe. Mutta älä huolestu kaikki teknologiaansa. Ehkä paras 225xe on tavanomaista ajo, kuinka hyvin se toimii ja lopulta tunne normaaliuden lähettävän. Ohjaimissa tunnet BMW 225xe aktiivinen Tourer toisena Active Tourer enemmän, vaikka suurella kehittymättömiä. Kehittäessään tätä ennennäkemätöntä tila-auto of BMW katsottiin olevan tämän version ja erot tai seuraamukset eivät näytä paljon.

takapenkki se on 30 mm korkeampi verrattuna tavanomaisiin versiot tehdä tilaa Litium-ioni hybridijärjestelmä, mutta sen suuri luonnollisuutta tulla ja lähteä 225xe aktiivinen Tourer, Sanoisin vielä mukavampaa. Kun kyseessä on runko 68 litraa menetetään 225xe ja 400 litraa Jäljellä on totta, että menetelmä voi olla kirkas, joka tila-perheen patenttivaatimuksista. myös niiden talletus of polttoaine, vähentynyt 61 vain 38 litraa, se näyttää pieni varten pitkät matkat. Lisäksi sen toimivuutta ja käytettävyyttä vie tuntuu aktiivinen Tourer enemmän … mutta erilainen.

BMW 225XE: päästöttömiä

Sen kyky matkustaminen yksinomaan sähkö- ja nopeus 125 km / h, 225xe Se välittää että taika että teillä sähköauto. matkalla MAX EDrive, sähkömoottori taka-akselin vastaa liikkuvan auton vastaisi tällä tavalla takavetoinen. ne ovat 88 CV ja 16.8 mkg antaa liikkua ympäri kaupunkia ja esikaupunkien reittejä, joilla on erittäin hyvä luottoluokitus. Ensimmäisessä metriä, spontaani kapasiteetti vastaus moottori sähkö- voit, erityisesti kaupunkiympäristössä ajo välillä kadut, autojen ja valot ei ole muuta aktiivinen Tourer paremmin. Muista, että muutos on automaattinen 6 nopeus, mutta kun 225xe aktiivinen Tourer se liikkuu vain sähköinen voimansiirto ja pyörän ei puutu olevan ainoastaan ​​maaliskuussa, jolloin sen kiihtyvyys on hyvin etenevä, johdonmukainen ja ylläpidetään rajaton. se on satumainen nyppiminen ja kiihtyy, ilman ääniä mekaaninen ja tasaisuus Kaiken kaikkiaan erittäin mukava.

BMW Active Tourer 225xe

mennessä Munich pääoman ja lähialueilla, olemme pystyneet pyöriä sähkö- kanssa 225xe hieman yli 30 kilometriä, starttiakku syytettiin Butt. Oletusarvoisesti 225xe Siinä ehdotetaan yhdistettynä toimintatila Auto EDrive käynnistyksessä. Tämä tila kytkee ja yhdistää perinteisen moottorin bensiini ja sähkö- kaikkein tehokas mahdollista. Jos sähkömoottori kattaa vaatimuksemme kiihtyvyyden ja nopeuden (tässä tilassa jopa 80 km / h), sovelletaan 225xe Vastaamme mahdollisimman pelkällä sähköllä. Sieltä kovempaan kiihtyvyys, moottorin 1,5 bensiini 136 hv yhtäkkiä saapuu paikalle ja niin erittäin pehmeä. Tuolloin kulunut noin kuin etuvetoinen ja nyt voin muuttaa hallitsee moottoria pisti 6 nopeus.

Riippuen monista muuttujista riippuen tehokkuus, hyötyjä ja pysyvyys, moottorit on vaihtoehtoinen tai Yhdistetty, lähettävät liikaa mukavuus of ajo ja toimivat kertaa ajoneuvon veto olennainen. Joten voit tehdä 125 km / h. Sieltä sähkömoottori reenters enää näy. Siksi tehokkaampi 225xe leviää pääasiassa nopeuden ja kapasiteetin kuten 4×4 Hän täyttää kohta. Sitä ei ole tarkoitettu urheilu variantti, tai versio 4×4 erityisiä, mutta nämä ominaisuudet antaa ajoissa jatkuvasti etusijalle tehokkuus. Jossa molempien moottoreiden työntämällä yhdistetyn suurin teho on 224 hv ja nopeuttaa 225xe vastaavasti. of 0-100km kestää 6,7 sekuntia, vain kymmenesosa joka 225i xDrive Automaattinen 231 hv ja 6 ellei 220d xDrive Automaattinen 190 hv.

BMW Active Tourer näytön 225xe

BMW 225xe aktiivinen Tourer Se on kolmasosa tilassa, akun säästämiseksi, että pitää jatkuva kuormitus akku, käytettävä tukemaan missä eniten kiinnostuneita meistä. pitäisi olla Tyhjä paristo, siten myös olisi lataa bensiinimoottorilla akun 50 prosenttia, tehoton yksi tapa, mutta se voidaan myös saada pelkällä sähköllä alue kaupunkialueella.

BMW 225XE: Tiellä

225xe kuorman ylipaino 150 kiloa suhteen 225i ja 220D xDrive, mutta BMW puhuu jaetaan tasaisemmin kuin 4×2 versioita. Joka tapauksessa, 225xe Pisan ja opastettu korkealla tunne of kiinteys ja turvallisuus, kun taas suodatettiin epätasainen pinta tasaisuus. Road omiaan ajaa kuin haluat. Säilyttää ajotilaa tavanomainen alue: urheilu, mukavuus tai Eco Pro, vastaukseen moottori ja alusta ne voivat olla muutos. tila Eco Pro Muutos häiritsee myös toiminto siirtymä inertia.

Lopuksi hinta lopullinen BMW 225xe aktiivinen Tourer Espanjan on 39500 euroa. Koska sen ominaisuudet, 225xe hyötyy tuesta ostoksensa suunnitelma Movea, joten sinun täytyy vähennä 3,700 euroa (Tämä bonus verotetaan myöhemmin tulosi). Silti hinta 225xe ja yleensä kaikki hybridit ja varsinkin plug, Se on suuri este, mutta mielessä ei ole enää kysymys talous tai edes käyttää sitoutuminen ympäristö-, Se voi olla yksinkertaisesti on oikeus kiertää kaupungeissa. Ja ulos niistä yhtä vakuuttava rodador kuin perinteisen auton.

Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW X5 xDrive testasi 40e

Miten hybridiautot Work

Toyota Prius: kuningas hybridit

Adblock
detector