Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDI

Nopea, hyvin käytännöllinen ja nyt erittäin alhainen kulutus. Honda Civic, Opel Astra ja Peugeot 308 pyrkivät räjähtää markkinoille uuden 1,6 Dieselmallit. Mikä on parempi?

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDI

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDI

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDI

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDI

of 120 140 CV ja vain 1,6 litraa siirtymä. Se on X-Ray moottori ja juoman tänään Diesel myynti sydän massana markkinasegmenteillä ... ja he ovat vedonlyönti kompakti täysin meidän kolmesta osapuolesta tänään. Syy, esimerkiksi, Honda on uudistanut Civic tietoisuutta urheilullisemman uusia yksityiskohtia, set-point tarkistettu ja tekniikka ... mutta koskematta terä hänen Vain 1.6 i-DTEC Diesel 120 hv moottori. Julkaistiin vain 2 vuotta sitten, tämä moottori päätyi "syö" jopa korkeampi 2.2 i-DTEC 150 hv.

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDIEsimerkkiä seuraten näin Renault ja sen uraauurtava 1,6 dCi 130 hv, voimme sanoa, että se oli ehkä niin Honda valmistaja nopein reagoinut täydellinen tasapaino uuden välituotteen version tarjouksen, joka viime aikoihin asti edetessä pienemmille 1,6 Diesel jopa 110 hv ja suurempi 2,0 vähintään 140. miksi viettää enemmän vaivaa tänään? Kaikki on nyt tiivistää jotta ehkäistä hyvä suorituskyky näissä mediasegmenttejä etsiä potentiaalisia, ja niin alhainen kulutus (Kaikki liikkuvat vain 5 l / 100km real), joka Näet myös kannattavuuden heikkenemiseen versiot joka mahdollisesti (ei aina), vain olettaa säästöt 500 ja 1000 €. Ehdottomasti ei korvaa.

Uudet PSA BlueHDi

Hyvin tietoinen sen tärkeydestä, useita merkkejä lisätä tämän tarjouksen tänään. Jos ensimmäinen oli Opel joka esitteli uuden 1.6 CDTi 136 hv (1.6 Diesel vahvin segmentti, vain ylitti markkinoilla kaksi uutta Twin Turbo 1.6 160 hv äskettäin asennettu suuremmat Espace ja CR-V), on nyt Peugeot joka tuo esiin toisen pienen askeleen uusine 1,6 BlueHDi, nyt 120 hv. Merkitä edustaa vaihe Euro6, vähentää jopa 90% hiukkasten ja typen oksidien päästöjä. Puhtain markkinoilla, mutta nyt tehokkain: vastaus on mahtava.

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDIEnemmän vääntöä alhaisilla nopeuksilla jo ennen tätä 1,6 BlueHDi on hieno, koska vain 1000 rpm ja ulottuu hyvin luottoa yli hieman koko hänen hallituksensa toimitus Tähän päivään-DTEC lyömätön 1,6 Honda Civic. Upeat pehmeyttä aina tuntuu ja kuinka täynnä koet sen, syntyy nyt parhaana moottori luokassaan ... mutta, kyllä, Peugeot ei ympäröivät paras yritys. Ja, kun on pyritty myös alentaa kulutusta, liittää sen manuaalinen 6-vaihteinen vaihteisto, jossa pidemmän kehityksen muistaa: Jos se oli ennen, nyt viittaa 10 prosenttia. Jopa siinä määrin että 6. voit siirtää vain 1800 rpm nopeudella 120 km / h... ei edes pääse 2200 150 km / h!

Onko tämä hyvä moottori Peugeot 308 1,6 BlueHDi, ja niin vähän fiilis tyhjäkäynnistä, joista päivittäin ja rauhallinen käyttöolosuhteet eivät siirtää jopa huomattavasti alle 1500 rpm iso ongelma (toinen asia on, mitä kärsii moottori, aika näyttää), mutta loogisesti, mukautuu huonommin ja on vaativampi epäsuotuisista orographies, raskasta liikennettä tai erityistarpeita maksimi talteenotto. Johtopäätös on, että nämä todelliset tilanteet on liikkua maaliskuussa tavallista vähemmän ... syy päätyy kuluttaa jopa enemmän kuin ennen (unohtaa 0.6 l / 100km keskimäärin leikkaus, joka lupasi hyväksyntänsä) voimatta pysäyttää 1.6 i-DTEC Honda.

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDIJa siitä huolimatta, että vetää tähän 1,6 I-DTEC Honda Civic 70 kg painavalle raskaampaa Peugeot 308, palaa selvästi nopeammin ja viettää aivan kuten upouusi moottori PSA. Myös koko alumiinista, minimaalinen kitka, hyvä akustiikka ja hyvin lineaarinen toimitus, Tämän 1,6 i-DTEC Honda Civic on yhdistetty, tämä kyllä, iloksi jonkin verran kehitystä muutoksen acertadísimos ja niiden avulla voit poimia joka tilanteessa paras vastaus. Moottori / saumatonta muutos, myös koskettamalla, jota ei todellakaan voi selvitä Opelin ison panoksen.

sillä vaikka nykyaikaisen Astra 1.6 CDTi Opel lopulta tekee Merkitse päivä hienostuneisuus, olettaen voittaa karheus ja kohinallisuus edellisen lohkon 1,7 CDTi, niin että se ei ole niin progressiivista tai voimakkaita. Sinusta tuntuu moottori aina 'kaikki tai ei mitään', kilpailijat lähestyy 2000 rpm vastauksena tuomioistuimessa, mutta maksaa alle paljon heikompi hallinnon (At 1750 rpm I on 20 prosenttia vähemmän voimaa) myös veloittaa liitäntälaitteen Astra 250 kg raskaampia. Malo, joten se ei ole, koska lopullinen kulutus vain 0,2 l / 100 km korkeampi puhuu sen korkea hyötysuhde. Mutta kumpikaan ei ole niin hieno, ei niin nopeasti. kanssa tulevan uuden sukupolven Opel Astra jo ilmoittanut tulevana syyskuu isolla painonsäästön, minkä vuoksi se on hyvä alkaa varmasti me yllättää sen hyvä suorituskyky.

Comfort tai urheilullisuutta

Vertailu: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra ja Peugeot 308 1,6 BlueHDIRendimientoque, tienvarsilla, myös maksat tämän ja Tänään Opel veteraani tilassa ketteryyttä tappio. Olemme aina tykännyt tästä Astra, erityisesti siksi, että vaimennus ohjatut pystyy näppäilyn, pudottaa kehon laajennus ja puristus tarjota hyvää mieleen, tai pidä enemmän Sport-tilassa mennä hyökkäykseen. Turvallinen ja jalo reaktioita, ongelma ja lopussa tämän syklin pysyy korkeana ilmoitetun painon ... ja kehittymisestä sen kilpailijat. Koska huolimatta hyvä kosketus, hypätä tänään jälkeen uudistetun Honda Civic urheilullisemman väriaine on jopa vähintään yhden tason tarkkuutta.

Vaikka ei muokata alustan, Honda antaa tänään pisteen kiinteyden keskeyttämiseen Civic jo kotona ei ollut pehmeä. Lisätty tuning nyt uudelleenkalibroida ohjaus ja uusia toimintoja ESP joka vie valikoiden jarrutuksen yksittäisiä pyöriä saada ketteryyttä ja motorisia taitoja, Tämä Civic on selvästi parempi kuin Astra. On totta, että seuraava myös liikkuvat enemmän kehon kun lähestymme rajan tarttuvuus, mutta tarjoaa nyt entistä välitön tunnelma ja tarkkuus ohjausta, joka liittyy paksu ohjauspyörä ja cortitos ja luja polkuja muuttaa, se tuottaa lopullisen tuntemuksia erittäin innostava. Vaikka Syrjäinen rebotón ja pahempaa, hyvä uutinen on, että tämä Honda Civic ei ole epämiellyttävä.

Tietenkin, Comfort puhua täällä on tehdä Peugeot 308. laatu erittäin imukykyinen pehmusteena Ranskan kompakti summa täällä renkaat 225/55 R16 tiukempi jotka antavat erittäin mukava vastausta, ja melkein unohdettu Nykyaikaisten autojen yleensä 17 tuumaa vanteen, 18, 19 ... Miten ihanaa tämä Peugeot. On myös totta, että raja liikkuvan hyvin tuntuu hieman drift, mutta kompensoi yleistä suorituskykyä, lisäksi täysin rytmiset up 308, joka, vaikkakin vähemmän suora kuin Honda Civic, sitten erinomainen erikseen, mieleen ja kulutuspinnan. Kompakti lähes palkkio tunnelma, myös erittäin hyvä osoite, joskin lievempiä muutoksia matkoiltaan ja aseman hyvin erityinen ajo (muista, sobreelevado ruutuun ja alle sekä pyörän tavallista pienempi) vietät alku ei halua istua ... varmasti halua jäädä pois lopussa.

Lyhyesti sanottuna, loistavaa ja suorituskyky kolme Compacyskä eri lopullinen suunta, mutta myös Sama yhteinen piste: Tällä hyvää tilaa Ne tarjoavat kolme, jossa vain Honda Civic lopulta rikkoo kannesta sen modulaarisuus (Se tarjoaa hyvin käytännöllinen takaistuimet taittaa jos sinun on suoritettava korkea ja erittäin isoja vaatekappaleita) ja selkeät yhä toimivampia runko joilla on kyky ladata lähes minibussilla.

Adblock
detector