Testi: Nissan X-Trail 1,6 dCi 4x4 7 paikkainen, perhe SUV

Testi: Nissan X-Trail 1,6 dCi 4×4 7 paikkainen, perhe SUV

Rakenneuudistuksen SUV erilaisia ​​Nissan X-Trail voimat kattamaan uusia rintamalla, ensin tarjoaa monipuolisuutta Qashqai + 2 ja toisaalta aloittamisesta henki tehokkaan todocamino edellisen X-Trail. Voiko kaiken?

Testi: Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 7 paikkaa, SUV Familar

Testi: Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 7 paikkaa, SUV Familar

Testi: Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 7 paikkaa, SUV Familar

Testi: Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 7 paikkaa, SUV Familar

kanssa 26 cm Extra elin edessä Qashqai ja suurempi runko, Nissan X-Trail Se voi olla monelle monipuolisempi vaihtoehto onnistuneen Nissan SUV. Itse asiassa emme olisi väärin pitää sitä Qashqai + 2, se ottaa paikkansa alueella ja koska se tarjoaa mahdollisuuden ottaa 7 paikkaa sisällä. Tietysti on huomattava, että jos valittaisiin kaksi paikkaa, jotka ovat piilossa lattian alle kattotelineen kun sitä ei tarvita, 100 litraa menetetään. siten Valtava takakonttiin Nissan X-Trail Tavanomainen muuttujan arvoksi välillä 535 ja 740 litraa, riippuen siitä, miten kanta liukuva takapenkki– se kulkee vaatimattomampi mutta ei merkityksetön 435-640 litraa. Nissan Qashqai, jolla ei ole liukuva takaisin peräkkäin, aina 455 kuutiometriä litraa. lyhyesti sanottuna Nissan X-Trail missä tahansa sen kokoonpanoissa antaa tilaa ja modulaarisuus, mutta se pitää muita ominaisuuksia hänen nuorempi veljensä?

Nissan X-TrailKuten olemme sanoneet muissa yhteyksissä, alusta on sama, jota käytetään Qashqai, -of moottorit toistaiseksi 1,6 dCi 130 hv-, voimansiirto, turvajärjestelmät ja paljon laitteita hyväksyy suoraan häneltä, niin todella, Se on hyvin vähän tekemistä edellisen Nissan X-Trail. Niin paljon valvonnassaan tuntuu aluksella Nissan Qashqai suurempi, paitsi samanlainen tuntuu, vaan myös siksi, Sisustus on lähes kopio siitä ja tuskin havaittavia muutoksia. Näkökenttä takaisin, on kuitenkin jonkin verran pienempi ja Sekä niskatuki ja C-pilarit pysyvät näkyvyyttä. Tämä puute on osittain lieventää tapauksessa maaliin Tekna testattu, koska se on vakio valvontajärjestelmään tutkan katve, vaikka sen merkkivalo etuosassa pilariin, ei paista liiallista intensiteetti ja voi mennä huomaamatta. Vähemmän parantamisen varaa on Eteenpäin törmäysvaroitukseen jonka toiminta ei aiheuta meille epäilemättä akustisesti hälyttää oikeaan aikaan ja riittävästi aikaa reagoida, mutta ilman "ylivakuus" muut valmistajat tekevät joskus ohitat ja jopa irrota laite. Muut elementit laitteet ovat kiinnostavia perifeerinen kammiot, helpottaa tehtävänä pysäköinnin smart key tai automaattinen seisontajarru. Ja älä unohda sähköisesti takaluukku, myös vakiona, mikä on paitsi melko nopeasti, Voit avata ja sulkea nappia painamalla vieressä ohjauspylvään.

Ratissa

Nissan X-TrailKäyttäytymistä koskevista, Nissan X-Trail yrittävät polkua Qashqai ansiosta reaktiivinen taka-akselilla, joka tarjoaa joustavuutta ja tehokkuutta tarvittaessa myös valvoo elektronisia apuvälineitä ajo ei tullut vaativa ja ohjannut tarkka ohjaus. Sways hieman ja antaa luottamusta lähestyttäessä osia käyriä, vaikka tietysti paino sattuu hänelle kuultavaksi hitautta ja jotkut ajelehtia renkaat, pakottaa meidät hidastamaan muistuttaa meitä siitä, että tämä on SUV eikä turisti, mutta unapologetic sen muodossa toimiakseen. Mukaan asennon muuttamiseksi valitsimen välillä 2WD ja AWD Auto reaktioita tietyissä tilanteissa hieman erilainen, erityisesti kiihdytettäessä pois tiukoissa kaarteissa on asfaltit huonosti kiinni.

Vuonna 2WD tilassa, jos olemme liian optimistinen kaasuläpän etupään täytyy kohdata kaikkia saatavilla vääntömomenttia ja voi olla tyydyttynyt, pakottaen elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ryhtymään toimenpiteisiin, jotta nenä ei ole suoralta kädeltä. Sen sijaan valitaan Auto -tilassa käytännössä kitkee tämä Aliohjautuminen suuntaus juuri ja mahdolliset vetää suuntaan, ja voi nopeuttaa koruttomasti täysi tuki koko saldo yllä korkeita puolueettomuuden.

Moottori on erinomainen ja havaittavaa viivettä, kun järjestelmä lähettää valta takapyörät, vaikka Vastapuolena on otettava huomioon, että tämä siirto lisää painoa suhteessa 4×2 versiot noin 170 kg, heikkeneminen ja ei aina tarjota suuremman nopeuden kaarreajossa tai vakautta kuivalla asfaltilla, koska lukuun ottamatta paras vetonopeudella kaarteissa, muita etuja, jotka tyypillisesti liittyvät lähetykset integraalit eivät ole yhtä merkittävä jakautuminen. Lisäksi, jos vertaamme yksikkö testattu 4×2 meillä oli mahdollisuus ajaa muutamaa päivää aikaisemmin, mekaaninen vaste 4×4 versio menettää lennokkuus, se maksaa enemmän ylös kierrosta ja tulla esiin noin Alhainen heikohko kun ajaa suurilla vaihteilla ja alhainen nopeus kaupunki.

Edessä on Qashqai?

Nissan X-TrailLisäksi, verrattuna ensimmäiseen Nissan Qashqai joka kulki meidän käsissämme, koske moottoriin on hieman vähemmän hienostunut ja ehkä erityinen ohjelma vaihde auttaa säästää polttoainetta ja saavuttaa hyviä välittömyys vasteen sekä lopettamaan nopeuttamiseksi ja reaccelerate on jyrkemmin. Samoin asema on muutos on vähemmän sileä, ja puolestaan ​​signaalin varsi, joka on kova. Se näyttää olevan melko vankka auto, myös siksi, kiinteämpi jousitus, varsinkin takana, jotain, joka tekee olosi epämiellyttäväksi, mutta ei myöskään erotu kannalta mukavasti.

Epäilemättä yksi parhaista ominaisuuksista Nissan X-Trail on sen kyky saavuttaa hyvin pieni kulutus, hedelmä kuuluisan ja tehokkuutta Moottori 1.6 dCi Renault lähde, joka on yhdistetty tässä tapauksessa hämmästyttävät onnistunut kehitys. 1., hieman lyhyempi, osittain toimittaa puuttuminen vähentää tätä todocamino, jolloin eräät luvat käsiteltäessä esteitä päällystämättömiä kiitoratoja. Alle 50 km / h voidaan aktivoida Lock-neliveto asemassa, eräänlainen keskus tasauspyörästön lukon, että on yhtä suuri kuin sähkönjakelun etu- ja taka-akselin. Kuitenkin pitää mielessä, että ei ole puhdas ja kova maasto, ja on rajansa maastossa, mutta tämäntyyppisessä SUV, kuljettajan taito voi olla ratkaisevaa.

kuten perhe SUV odotuksia on hyvin käytännöllinen auto, mutta ei tarjoa yhtä hienostunut kosketusnäyttö, joka löytyy minibussilla 7 paikkaa tai Qashqai huolimatta jakoalustalla. 3. krs istuin sopii vain lapsille ja yhdessä kaikkien neliveto, sysää painoa, joka vahingoittaa dynaamisuutta 4×2 versioita mallin.

Adblock
detector