Dacia Duster 1.5 dCi / 110 4x4: inntrykk og faktisk forbruk

Dacia Duster 1.5 dCi / 110 4×4: inntrykk og faktisk forbruk

Nok en gang den passerer gjennom våre hender vellykket økonomisk SUV Dacia Duster, en offisiell forbruk godt under det annonsert år siden. Er det virkelig så billig?

Førsteinntrykket av Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Førsteinntrykket av Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Førsteinntrykket av Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Førsteinntrykket av Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 hk

Når det introduserte den første versjonen av Dacia Duster, noen kunne ha forestilt den kommersielle suksessen som ville noen år senere. Sannheten er at en slik suksess ville vært vanskeligere å oppnå hvis det ikke var for de fattige generelle økonomiske situasjonen, som sammen med Mote SUV Jage gjør oss se sirkulerende Duster mer enn kanskje i utgangspunktet forventet.

På denne anledning, vi igjen prøve Dacia Duster, nå i versjon utstyre Renault 1.5 dCi 110 hk versjon og AWD med Haldex differensialtypen stilen mest av alt nåværende banen (her kan du se hele profilen). Og vi begynner, selvfølgelig, for våre tester Selve jobben veien. Gitt at det ikke er et varsel aerodynamiske utviklingen og deres ekstremt lav rente, er alle fortjener at i samsvar med et gjennomsnitt på faktisk forbruk på bare 5,7 liter / 100 km. Noe som gjør ikke mye fornuftig i dag velger en Sjette ekstremt kort hastighet, omtrent 42 km / 1000 rpm 4×4-versjon: er en motor revving nærheten ved 3.000 rpm ved 120 km / t, meget betydelig penalising akustisk komfort og ekstraordinære 1,5 dCi motorens effektivitet.

En annen konsekvens av valget av disse korte utviklingen av endringen er alltid satt inn i Dacia Duster 1,5 dCi 4×4 et tannhjul med hensyn til hva som er vanlig i andre modeller på markedet, blir ubehagelig å kjøre i urban bruk. På vår vanlige veien tur, alltid med et gjennomsnitt på 110 km / t, har vi Brukte bare 5,6 l / 100 km. mens i urban bruk i samsvar med 5,9 l / 100 km faktiske forbruk, idet sistnevnte tall opp en liter lavere enn forbruk samme versjon i 2010. Denne reduksjonen viser fantastisk arbeid gjort år etter år på den kjente blokk Diesel 1,5 liter, som plasserer mange modeller som monteres i Renault / Nissan-alliansen mellom topp rangering forbrukeren.

Dacia Duster 1.5 dCi / 110 4×4: Behavior

Slå nå å sette pris på litt atferd Dacia Duster 1.5 dCi 4×4 etter de første kilometerne med vei, er det interessant å se hvordan Rask sirkulær og sterk støtte er når den oppfører seg bedre dette Duster. Og det er at under en rolig og rasjonell kjøring, styringen føles tungt og fremmer sakte reaksjoner legeme.

Dacia Duster InteriorTil syvende og sist, forståelse Dacia Duster som modell for trange lommer eller personer som ikke ønsker å bruke mer på å kjøpe en bil, anbefales versjoner med lite tilgang til utstyr, som i tilfelle av denne Duster mer rustet prisen begynner å nærme seg andre åpenbare SUV med bedre kvalitet og roll, må jeg si, mer raffinert.

Du kan også være interessert i:

Så vil den nye Dacia Duster 2017

Dacia slipper en mini Duster 2018

Pavens nye bilen er … en Dacia Logan!

Adblock
detector