Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTE

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTE

Volkswagen Golf GTI virallisti suosittu urheilulaji. Luonnotonta, Golf GTD mitä "se dieselizó". Nykyään Golf keksii sen urheilullisuus kanssa hybridi-versio.

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTE: Mekaaninen kaksintaistelu

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTE: Mekaaninen kaksintaistelu

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTE: Mekaaninen kaksintaistelu

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTE: Mekaaninen kaksintaistelu

tarkastellaan autoilun historiaa ja näet, että kukaan valmistaja on onnistunut tekemään tällainen maailmanlaajuinen auto kaikin tavoin, kuten Volkswagen sen ikonin Golf. Auto ja nimen aura. Niin hyvin suunniteltu ja kehitetty kaava, joka on maksanut kaiken ja antanut kaiken. Kaikenlaisia ​​elinten ja moottoreita. Koska ne osoittavat markkinoilta tai koska se sanelee oikea golf. Muista, että Volkswagen Se on myös kehittänyt asiaa sähköinen versio (E-Golf), joten ei muuta auto maailmassa tällaisen moninaisuuden mekaniikka.

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTEMutta kaikkien roolit kehitetty autoteollisuuden yhteiskunnassa, urheilu on mitä on antanut hänelle hänen suurin mainetta. Kirjainlyhenne GTI ovat niiden alkuperänimitys vuonna Volkswagen Golf. Ja ilmeisesti se on GTI par excellence. Ei urheilun omalla tasollaan missään sen sukupolvien niin läsnä ja ajaton. Se on täydellinen symbioosi käytännön ja kompakti järkevä urheilu. Ilman kohtuuttomuutta. GTI Sen täytyy olla urheilua kaikille ja kaikille. Asiantuntija, mutta tasapainoinen ja luonnollinen. Siellä on Volkswagen Golf R enemmän Väkivaltaiset yhteenotot.

Volkswagen Golf GTI, aitoja

tänään GTI sen hienoin variantti sillä on moottorin suorituskykyä 2,0 TSI 230 hv, 10 Lisätietoja standardin GTI. Ja koska se voidaan yhdistää muutos DSG kahden kytkimen 6 nopeus joka tuntee sympatiaa filosofiaansa. Välillä moottorin ja vaihteiston, Performance Pakkaus sisältää autoblocante mechanical muodostettu Monilevykytkin joka ohjaa enemmän vääntömomenttia pyörä suurempi noudattaminen, parantaa motorisia taitoja ja paikantuu suljetun käyrän. Vastaus ansaitsee moottoria.

2.0 TSI Se on jännittävä mekaniikka, hänen ajaa ja viritetty pakokaasujen ääni. Mikään ei ole urheilu moottori of bensiini. Ja ajat, jossa turbo. Toiminta-alue GTI Se on valtava. Voit pahoinpitelevät alhaisella nopeudella ja tarkoitan kaupallistaa vastauksen alla 2000 rpm, mitä löydät on aina luotettava työntää. Ei tunnu koskaan rikkoa TSI kanssa progressiivisuus Vastauksessaan, jota ei ole käytetty loppuun eikä intensiteetti, eikä myöskään tunteet Saapumiset 7000 rpm. yksin 2.0 TSI Se sopii mikä tahansa ajo, jonka haluat joka hetki, kaikkein miellyttävä, jopa kaikkein radikaali, aina loistava vastausnumerot ja muotoja. On elintärkeää, että GTI filosofia.

Volkswagen Golf GTD, Diesel

Samalla olemme saaneet elää kuten moottorit dieseli Niistä on tullut standardi yleistynyt autot tänään. Ja se ei ollut helppo omaksua. Mutta mekaaniset dieseli He päätyivät segmenteissä ylellisyys. Ja urheilu. Volkswagen Hän olettaa tehdä Diesel Golf GTI GTD. Tänään yksi moottoreista 2.0 dieseli lisää nykyaikainen markkinat, mono-turbo mutta ainutlaatuinen maailmassa jakelu muuttuja pakokaasu, GTD piirteet 184 hv, mutta enemmän vääntöä että aito GTI: 38.8 mkg vastaan ​​35.7. En tiedä, mitä hyväksyä urheilua, mutta se varmasti hyötyä ja vakavaraisuus GTD Ne ovat osa vaatimuksen.

Eikä tarvitse sinua merkki, kun askel äkillinen Pienemmästä keskialuetta vastakohtana lineaarisuus GTI. tai tunteet akustinen, kun hänen resonaattori of paeta merkitsee äänimerkki jos ei ole aito, urheiluun identiteetti. Maquilla kuten voitte kuvitella ympäristön melua, mutta tosiasia on, että ei voi piiloutua sen alkuperästä kun laittaa sen ylös: heidän fiilis se paljastaa. Puuttuu hienostuneisuus … mutta myös sinulle "vara tehokkuus". se on hitaammin kuin GTI, mutta yhtä huoleton kaikentyyppisissä ajon. Mutta se on dieseli ja pian, ennen 4500 rpm, sen kiipeily nopeus on leikkaus.

Volkswagen Golf GTI ja Golf GTD Golf vastaan ​​GTEVolkswagen Golf GTD no ulvoo samoin kuin GTI yli 6000 rpm. Sen voima on paljon pienempi. Ei tarvitse saada sinkoutua monta kierrosta. hänen ajo vähemmän stressaava. Joka on sama kuin vähemmän stimuloiva. Mutta kilometrejä ohi ja ei tarvitse tankkaamaan. Ei ole mahdollista, että urheilu kuluttaa niin vähän. muutos DSG Se on myös osa, jos haluat, The GTD. Ja se toimii kuten GTI, hallintaan sileä muutokset ja nopeasti sopeutua erityispiirteet kunkin moottorin.

Volkswagen Golf GTE, hybridi

Tämän kaiken hybridit He alkavat liikkua kaduillamme. Ja myös teillämme. hybridisaatio Se ei ole mikään ratkaisu energiatehokkuutta, myös, tuloksena on tekniseen harkintaan jossa innostaa kaava 1, enemmän autoja edistyksellinen ja urheilu maailma. Ja se on argumentti antaa elämän Volkswagen Golf GTE.

hänen lämpö moottori 1.4 TSI tarjoaa 150 hv. profiili on 2.0 TSI skaalata. 102 hv tuo hänen moottori sähkö-. Yhdessä he lisätä enintään teho Yhdistetty tehokas 204 hv. Ja sellaisenaan, GTE kiihdyttää. Paljon. On helpompi nähdä GTD alkaen rearview GTE, kuin päinvastoin. GTI Se on loukkaamaton. Mutta se on luultavasti GTE vähemmän urheilu jos et etsivät. Vaikka osallistuvat moottori sähkö-, GTE Se näyttää siirtyä ääni sen moottori 1.4 TSI. Joka on jotain, mutta jos GTI ja GTD. Kunnes me pyrittävä ottamaan sen hybridisaatio.

Olet astumalla kaasupoljin kovemmin ja varsinkin perusteellisesti, saada välittömästi ääliö "huippu" sen push tahansa vaikutus turbo n GTI ja GTD Se ei ole mitään. Käyttö- ja synkronointi sen kahden moottorin on erittäin tyylikäs. no renkaat GTE mitä olemme rinnastetaan urheilu Viime vuosisadan, koska ne ovat myös kyseenalaistaneet tässä suhteessa tänään F1. Kaikki on enemmän ohut ja hiljainen. lisää hienostunut. et tarvitse DSG jossa se ehdottaa lisää normaalisti ja yksinkertaisuus niin paljon nykyaikaa. Se tekee vanguardismo GTE on maaginen kun me ammuttiin yksinomaan sähkö-. Se otherworldly urheilullisuutta. Idyllinen kun pysäköity urheilua ja haluamme vain käytännöllisyyttä urban Golf.

Volkswagen Golf GTEVasen kadut on maantie. ja Golf GTI ja Golf GTD He näyttämään parhaat taitojaan siellä. On kierretty polkujen GTI tämä on paras. Se on kaikkein erikoistunut ja urheilu. erityisesti tämä suorituskyky. Tunnen pienintäkään. Ja jos sinulla on ilmeisesti paremmin kuin nurkkaan merkintä GTD, se parempi ulostuloa autoblocante mekaaninen aktiivinen joiden kanssa uskallat etukäteen kauan ennen kiihtyvyys kanssa GTD, olemaan puuttuu sitä korvike elektroninen of autoblocante.

Jopa niin, en tunne rungon GTD vähemmän monimutkaisia, teidän pyörät samalla intensiteetillä ja yksinkertaisuus. Ne eivät ole golf radikaali dynaamisesti autoja. Ja kyllä ​​kaikkein tasapainoinen. Ja tasapaino määrää Golf GTD maantiellä auki polkuja. eikä alusta, mennessä moottori. hänen 2.0 Diesel Olen pyörii jätetty 6. anteliain. Ja sen tehokkuus suurilla nopeuksilla ja risteilyt ole voitettavissa tai ylläpitämästä hybridisaatio GTE. painolastin kiloa (130 enemmän kuin muut), Golf hybridi se tuntuu kiinteältä pidättämään enemmän massaa. Ja että kosketus ja luottamusta, näytät ratsastus kanssa sama halu. Mutta merkitsee käyttöliittymästä Aliohjautuminen luulit olematon golf, varsinkin GTI. Ja bacheando, sen taka-akseli vastaa joskus varsin äkillisesti. Siitä tulee epätarkka ja rankaisee mukavasti takamatkustajille.

Jopa hyvin jakautunut akseliväli, enemmän painoa johtaa enemmän sitoumuksia kuin Golf GTI ja GTD, Pidän hyvää urheilua tänään, sinun vaimennus Se toimii hyvin tasapainoinen kaikkein karu asfalteissa. Sen sijaan sen jarrutus ole outoa. Saat kautta kosketuksen ja petsin perinteisen polkuauto.

Tiedä kuinka kehittyy futuurit golf GTI ja GTD, jos Golf GTE ei ole enää hänen evoluutio. Nyt on tilaa kaikille kolmelle. golf GTI On vain yksi, varsinkin jos olet tunnettu ja olet sen tehnyt kuljettaja, joka oli alkuperä kaikki, takaisin 1976. Mutta elämme eri aikoina. BECOMING erillistä osaa. Nostalginen, käytännöllinen, visionääri? Valitse Golf.

Saatat myös olla kiinnostunut

Volkswagen Golf koko joukko

Mitä VW Golf ovat kiinnostuneita ostamaan?

VW Golf GTD vs Ford Focus ja Peugeot 308

VW E-golf, analysoimme multimediajärjestelmä

Adblock
detector